Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sesizări către Echipa Amatur

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (1 members and 8 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Catre Organizatorii AMATUR

    M-am inscris la turneul din Targoviste din 25 mai 2024.
    Inscrierea s-a facut in data de 16 mai ora 20:55.

    In data de 19 mai , s-au facut listele provizorii unde eu nu apaream.
    Vazand acest aspect, m-am retras, nevrand , din greseala , sa ma trezesc cu vreo penalizare.

    As dori, va rog, sa stiu, din ce motiv, nu am fost trecut pe listele provizorii.


    Aveti in atasament printscreen urile.


    Cu respect


    Victor Sencu
    image hosting free

    Comentariu


    • Domnule Sencu,

      Nu ati fost luat in considerare deoarece:

      " 6.5.4. Refuzul înscrierii în competiție a unui jucător
      Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza persoanele care au creat probleme referitoare la abateri regulamentare sau de natură a împiedica sub orice formă bunul mers al competiției (atitudine necuviincioasă, absențe nemotivate, retrageri multiple, etc.)​"

      Aveti atasat un screen-shot cu cuvintele pe care le-ati adresat altui organizator:


      Comentariu


      • Visane
        Mesajul spune ca m-a facut prost de 3 -4 ori, iar eu nu accept asa ceva de la unul ca el.
        Deci, articolul 6.5.4 cam e in aer.
        E posibil sa ma insel? Sau incepem sa dam sanctiuni pentru ca putem?
        Adica , el ma face prost de 3-4 ori in telefon, iar eu trebuie sa accept ? Niciodata de la unul ca el.
        Dar tu? Cand strigai la turenul A de la Targoviste in gura mare : Du-te-n plua mea? Ca te-a auzit toata sala. Strigai toata ziua la mine. Asta in ce articol sa ne incadram?
        Te rog, astept raspuns.
        Insa fii si tu mai impartial putin . Ca tu strigai : DU-te-n plua mea, cam degeaba, nestiind,saracul de tine despre ce este vorba, decat din auzite. Este?

        Comentariu


        • CĂTRE CONDUCEREA AMATUR
          Având în vedere ultimele discuții la Sesizări, am rugăminte să mi se comunice și mie poziția Conducerii Amatur.
          Cu respect
          Victor Șencu

          Comentariu


          • Postat în original de Victor Sencu
            Menționez de asemenea, că Darmaz, cel care nu a avut bunăvoința să mă pună pe liste, se milogea de mine, aproape mereu, să mă înscriu pe liste la Turneele B de la IH Rădulescu, pentru că altfel, spunea el, nu putea să își facă grila la ELITE și, cică, nu putea să își desfășoare turneul.
            Menționez, de asemenea, că se milogea de mine sa îl ajut cu duba pentru a își căra materialele pentru turnee, ceea ce s-a și întâmplat de vreo 2, ori GRATIS, adică fără bani.
            Totul, in a fi asentimentul acestei organizații

            Comentariu


            • Aș mai menționa, și cu asta închei, că nu am creat niciodată probleme în acești ani, ba din contră, zic eu, am fost o prezență plăcută unde am încercat să creez o atmosfera cât mai destinsa.
              As propune, pentru împăcare, ca, cu fiecare organizator, adică Darmaz și Vișan, să jucăm un meci, 2 din 3, unde eu le las 5 puncte în avans, adică, să începem la scorul de 5-0 pentru ei.

              Comentariu


              • Amatur
                ce îndeamnă asta????
                Doi organizatori locali, de la dâmbovița, să decidă despre un jucator, care este peste nivelul lor de pregătire și joc de tenis de masă, că nu are voie să joace la un turneu, pentru că nu le - a dat duba să își care mantinelele în timp util, moca????
                Amatur
                ce înseamnă asta?
                Amândoi organizatorii, jignesc jucătorii cu "bă prost ești", sau " du-te-n plwa mea" pentru că nu li s-a servit duba pe tavă, în timp util, gratis???
                Aștept rapsuns, în continuare, despre comportamentul acestor organizatori, cu privire la atitudinea lor inexplicabila. .
                țin să precizez că, amândoi, erau cu miloaga pe lângă acest jucător, cu diverse cereri personale sau mai mult de atât.
                Este vorba de ion darmaz și vișan bogdan.



                Marian Bogdan Marian Bogdan likes this.

                Comentariu


                • Buna ziua,

                  Doresc sa sesisez un comportament cel putin ciudat din partea domnului Cojocaru Adrian, organizatorul turneului de la Suceava. La meciul din grupele inferioare Gotca Adrian-Plamada Lucian, la scorul de 1-2, 11-10, am oprit punctul pe motiv de serva ilegala (serva domnului Plamada a fost din mana, din punctul meu de vedere). Ca urmare o opririi respectivului punct, am returnat mingea in sus, cu intentia evidenta ca punctul sa fie oprit. Domnul Plamada a inchis acel punct din acel retur, iar mai apoi a pretins respectivul punct, iar dupa ce l-am chemat pe domnul organizator, acesta a acordat punctul, spre stupoarea mea... Mentionez ca am intrebat inclusiv oameni cu meciuri in divizie care ar fi trebuit sa fie decizia, si toti mi-au transmis ca tipul acesta de puncte, in care unul zice ceva, si celalalt altceva, se REPETA. Eu nu am vazut in 70 de turnee in care am participat un punct disputat de doi participanti care sa nu se repete, dar posibil la Suceava sa nu fie asa. Evident ca dupa acest eveniment, s-a rupt tot jocul si s-a stricat tot echilibrul sportiv, din moment ce unul din oponenti a fost favorizat de catre organizator (din punctul meu de vedere).

                  Comunicandu-i domnului organizator ca doresc sa ma retrag, mi-a transmis ca el considera eventuala mea retragere ca fiind neintemeiata (eu unul consider ca in momentul in care un organizator te FURA, esti indreptatit sa te retragi din turneul pe care il organizeaza, cred eu, dar poate ma insel). Abia dupa ce o alergie prezenta inaintea turneului s-a acutizat (probabil ca rezultat al stresului provocat de acest incident), a inteles si m-a lasat sa ma retrag.

                  Cei care ma stiu sper ca stiu ca nu sunt certaret din fire, iar adversari care sa nu respecte reguli simple din tenisul de masa (vorbim de serve ascunse sau din mana, ori de pauza la prosop la fiecare 6p, deci nu stiinta de rachete), consider ca e nevoie sa zic ceva. Iar cand adversarul incepe sa pretinda puncte pentru care nu munceste deloc si singurul merit e ca a inchis dintr-o minge inalta data in acest mod specific pentru a opri punctul, se adauga la frustrari. Insa cand un organizator ia partea unui jucator de genul acesta, consider ca e nevoie sa se aduca in discutie astfel de comportamente pe acest topic.

                  Cu respect,
                  Gotca Adrian

                  Sent from my SM-S928B using Tapatalk

                  Marian Bogdan Marian Bogdan likes this.

                  Comentariu


                  • Am si eu o intrebare pentru conducatorii acestui circuit?!
                    Cum putem acumula puncte pentru a putea intra pe LISTA la un turneu A+ daca pur SI simplu ne ies turneele A+ si pozitia din claasament niciodata nu ne permite sa intram pe LISTA!
                    Spre exemplu la Turneul A+ de la Tg Mures acum in 29 iunie o multime de jucatori buni de la elite din judetul nostru pur si simplu nu prind loc la acest concurs pt ca neputand participa la A plusuri pur SI simplu nu au cum sa aiba o pozitie buna in classmentul general! In trecut macar erau A+ regionale care prrmiteau celor din zona sa prinda loc la un concurs local, acum SI aceasta posibilitate s- a dus
                    Lemne: DHS Hurricane Long W997
                    FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
                    BH: DHS GoldArc 8

                    Comentariu


                    • Postat în original de krisztalori Vezi post
                      Am si eu o intrebare pentru conducatorii acestui circuit?!
                      Cum putem acumula puncte pentru a putea intra pe LISTA la un turneu A+ daca pur SI simplu ne ies turneele A+ si pozitia din claasament niciodata nu ne permite sa intram pe LISTA!
                      Spre exemplu la Turneul A+ de la Tg Mures acum in 29 iunie o multime de jucatori buni de la elite din judetul nostru pur si simplu nu prind loc la acest concurs pt ca neputand participa la A plusuri pur SI simplu nu au cum sa aiba o pozitie buna in classmentul general! In trecut macar erau A+ regionale care prrmiteau celor din zona sa prinda loc la un concurs local, acum SI aceasta posibilitate s- a dus
                      Depinde despre ce nivel vorbim. In mod normal, elitistii care sunt de nivel de semifinala sa zicem, nu ar trebui sa aiba probleme sa prinda A+ urile chiar si fara altele in grila, ci practic cu o grila plina de A-uri si B-uri. Pentru cei care sunt de nivel mai slabut, de grupe superioare, sau chiar de inferioare, ar trebui sa caute turnee care sunt ceva mai putin cautate, cu riscul de a fi nevoie de o calatorie mai lunga. Un exemplu de acum ar fi Jurilovca. Marturisesc ca interesul pentru Targu Mures e unul imens, personal nu ma asteptam la atata interes, dar nu-s implicat deloc in organizare, deci e doar o parere personala.

                      Un exemplu de jucator de grupe inferioare/superioare va pot da chiar pe mine. Am o medie de 40 si un pic, si da, fara a avea grila de A+ uri plina nu as fi avut probabil nici o sansa la a prinde loc la Tg Mures. Grila mea a fost poate un pic diferita, eu venind cu niste A+ uri din spate, de cand eram la Open. Probabil e si asta un motiv.

                      Sper ca am raspuns la intrebare.

                      Seara frumoasa! Hai Romania! 🤞

                      Sent from my SM-S928B using Tapatalk

                      Comentariu


                      • Întreb,nu imbirlig:
                        Cum poate Aradul sa organizeze turneu cu 40 roni taxa de participare?🤔🤔🤔
                        Victor Sencu Victor Sencu likes this.

                        Comentariu


                        • Iulian Gherasim
                          Iulian Gherasim comentat
                          Editarea unui comentariu
                          Asta este o sesizare oficiala către echipa AmaTur?
                          Așteptați să se intruneasca echipa, pentru a vă răspunde la întrebare?
                          clau clau likes this.

                      • Este mare echipa Martienilor, dacă pune fiecare mână de la mână ar putea scoate si la 20 roni taxa 🤪
                        TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

                        Comentariu


                        • Postat în original de jurescu sorin Vezi post
                          Întreb,nu imbirlig:
                          Cum poate Aradul sa organizeze turneu cu 40 roni taxa de participare?🤔🤔🤔
                          Taxa ca taxa ...da sala ii beton ....nu.mai am.alibi ca nu se vede ,condens ,mese rele .....deja îmi.pare rau ca mi sa schimbat programul de munca de la 1 iulie ....doar la 3 luni cred ca prind liber în weekend 😁😁😁🙏🙏🏓🏓🏓🏓​​​​​
                          lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
                          fete Andro Rasanter R42 ultramax

                          Comentariu


                          • Mda
                            Văd că acest topic cu Sesizări degeaba există.
                            Se prezinta aici lucruri destul de grave însă fără răspuns.
                            AMATUR pare-mi-se începe să își contureze năravul.

                            ​​Arad taxa 40 lei?
                            Pai să vedeți la Târnăveni, turneul B din 15 iunie.
                            Zice asa :


                            TAXA:
                            - fără taxă

                            SE ASIGURĂ: apă, cafea, pizza, etc



                            Stau și mă întreb câți bani au făcut Darmaz cu Vișan la Târgoviște atâtea zeci de turnee.
                            Prost eu că i-am ajutat GRATUIT.
                            Făcând acum un calcul, ar avea să îmi de vreo 5000 de lei.

                            Marian Bogdan Marian Bogdan likes this.

                            Comentariu


                            • Postat în original de Victor Sencu Vezi post
                              Mda
                              Văd că acest topic cu Sesizări degeaba există.
                              Se prezinta aici lucruri destul de grave însă fără răspuns.
                              AMATUR pare-mi-se începe să își contureze năravul.

                              ​​Arad taxa 40 lei?
                              Pai să vedeți la Târnăveni, turneul B din 15 iunie.
                              Zice asa :


                              TAXA:
                              - fără taxă

                              SE ASIGURĂ: apă, cafea, pizza, etc



                              Stau și mă întreb câți bani au făcut Darmaz cu Vișan la Târgoviște atâtea zeci de turnee.
                              Prost eu că i-am ajutat GRATUIT.
                              Făcând acum un calcul, ar avea să îmi de vreo 5000 de lei.

                              Adica la Tarnaveni sa înțeleg ai putut manca ,bea ......lua bataie de toți bani ....adică gratis 😉😉😉😉 va salut domnul Sencu 👍👍👍👍
                              lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
                              fete Andro Rasanter R42 ultramax

                              Comentariu


                              • Postat în original de patraulea1980 Vezi post

                                Adica la Tarnaveni sa înțeleg ai putut manca ,bea ......lua bataie de toți bani ....adică gratis 😉😉😉😉 va salut domnul Sencu 👍👍👍👍
                                N-am fost. Scrie în anuntt
                                patraulea1980 patraulea1980 likes this.

                                Comentariu


                                • Postat în original de Victor Sencu Vezi post

                                  N-am fost. Scrie în anuntt
                                  Ok ,am inteles ...ziceam în general ....am văzut ca nu a-ti fost ...și am făcut o gluma 👍👍👍
                                  Victor Sencu Victor Sencu likes this.
                                  lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
                                  fete Andro Rasanter R42 ultramax

                                  Comentariu


                                  • Joc cu dreapta de cateva luni si as dori sa revin in amatur. Oricum cu stanga nu cred ca mai joc chiar daca recidiveaza accidentarea. As vrea sa joc la turneul pe echipe la Calarasi.

                                    Comentariu


                                    • ADN
                                      ADN comentat
                                      Editarea unui comentariu
                                      Turneul este peste 2 zile...bine ca nu ati venit cu solicitarea în ziua turneului....eventuala revenire la vechiul profil poate fi posibila doar de la începutul lunii viitoare(o data cu actualizarea clasamentului).
                                      Iulian Gherasim Iulian Gherasim likes this.

                                  • Acum am favut rost de echipa

                                    Comentariu


                                    • Aduc in atentia Comitetului 2 situatii asa cum s-au produs ele ce le voi despartii in 2 postari pentru ca nu doresc sa incurc lucrurile.

                                      In data de 24 08 trebuia sa ajung la Navodari .Venind din vestul tarii trenul cu care trebuia sa ajung in Bucuresti a avut o intarziere de 1.30 min. De asemenea cursa Bla Bla Car cu care trebuia sa ajung din Bucuresti catre Navodari a fost anulata in ultima clipa. Din acest motiv n-am mai avut timp fizic sa ajung la turneul mentionat iar din aceasta cauza am fost penalizat cu 2 puncte pentru neparticipare. Cred ca stie o tara intreaga cat de atent sunt eu cu aceste turnee ca sa ajung, De asemenea acest sistem de penalizari nu a fost inventat pentru un jucator cum sunt eu, ci pentru colegi ce se inscriu si se retrag in ultima clipa si care isi fac un obicei din acest lucru. NU e cazul meu, eu sunt un jucator ce inspira participarile altor colegi la turnee si nu invers, dovada stau turneele mele pana acum. Va rog sa luati in considerare cererea mea, un jucator ce din intamplare este pe prima pozitie la participari in aceasta competitie si sa anulati cele 2 puncte de penalizare ce nu ma caracterizeaza deloc. Stima !

                                      Comentariu


                                      • Dl. Claudiu Vela organizatorul turneului "Cupa Blitzkrieg 23" de la Timisoara a luat decizia de a-mi refuze participarea la turneul de miercuri 4 septembrie. Bine, are tot dreptul din lume sa faca acest lucru avand sub patronajul d-lui turneul. Dar sa inventezi motive ca sa suspenzi pe cineva….!! Am incercat sa rezolv cu acest domn pe cale amiabila, printr-un mesaj, atat pe pagina turneului cat si printr-un mesaj privat, chiar am venit cu scuzele in situatii de acest fel chiar daca nu exista niciun motiv sa fac acest gest, dar degeaba…. Omului ,,i-a intrat cutitul mult prea adanc in os,, si nu l-a mai putut scoate cu niciun chip de acolo.
                                        Voi face o cerere de respingere a solicitarii dl Claudiu Vela si ma vad nevoit sa explic situatia de fapt. Motivele 3 la numar invocate pentru refuzul participarii mele la turneu sunt urmatoarele: 1. Am dat cu piciorul in mantinele si le-am rasturnat !! 2. Am dat cu paleta in masa de mai multe ori !!! 3. Am aruncat cu paleta in tarcul de langa si a cazut pe masa era cat pe ce sa-i cada adversarului pe cap !! Pai vin si intreb… a cazut pe masa sau in capul unui coleg, daca nu s-a intamplat acest lucru de ce se dramatizeaza ? Din fericire.motivele invocate n-au legatura cu realitatea. 1. Eu n-am lovit mantinelele, le-am rasturnat din lipsa de spatiu. Jucatorii ce joaca de la distanta au posibilitatea fara voia lor sa iasa in afara spatiului de joc si prin urmare sa loveasca mantinelele, m-i s-a intamplat de sute de ori in cele peste 3500 de partide jucate in competitie !!!!! Unii colegi pot confirma acest lucru ! 2. In unele momente ale jocului se intampla SA ARUNC la 20 cm de mine paleta PE MASA, NU SA LOVESC MASA cand pierd un punct prosteste, Unii colegi pot confirma acest lucru NU sunt genul de jucator sa LOVESC cu paleta masa. 3. N-am aruncat niciodata paleta, DIN CAUZA PRIZEI dl. Claudiu Vela, UNEORI imi SCAPA PALETA din mana cand incerc sa lovesc un top spin. La fel, si acest lucru s-a produs de sute de ori de-a lungul timpului. Unii colegi pot confirma acest lucru.
                                        Din aceasta cauza dl. Vela paleta ia o traiectorie necontrolabila in sus, intr-un traseu de cerc si poate cadea oriunde, odata a cazut la 2 sau 3 mese distanta. Chiar la ultimul turneu duminica aceasta in care am fost (Uriu) mi-a scapat paleta. Da stiu e periculos pentru unii colegi si imi cer scuze pe aceasta cale pentru senzatia nu placuta pe care au trait-o.Prin urmare situatiile invocate nu au corespondent cu articolul din regulamentul Amatur. Articolul se refera LA FAPTE -CU INTENTIE-, ori in cazul meu nu poate fii vorba de asa ceva. Sa afirmi ca… citez : ,, mi-a ajuns cutitul la os ,, m-i se pare mult prea mult, s-a dorit o exacerbare a faptelor ,,produse,, fata de cele intamplate, ca sa se vina cu aceasta decizie radicala. In lumina acestor acte, fapte si explicatii doresc sa stiu ce decizie v-a lua Conducerea Amatur. Sunt aproape convins in lumina celor expuse de mine Comitetul Director va avea capacitatea, taria si intelepciunea in raport cu articolul 6.5.1. in ceeace priveste disciplina sa analizeze atat motivele invocate cu atata gravitate cat si motivele apararii in raport cu evenimentele reale produse, si sa respinga cererea dl. Claudiu Vela ca nefondata. Multumesc.

                                        Comentariu


                                        • Am vorbit cu Marius, colegul meu, si am stabilit ca sa poti participa de data viitoare. Se pare ca insisti sa nu… Eu zic sa ne vedem fiecare de treaba. Lasa prosteala asta. Stiu ce am vazut. Sa fii sanatos. Sunt destule turnee in tara.
                                          Later edit: Vad ca scrii in 10 locuri. Ramane o singura postare.

                                          Comentariu


                                          • Bună seara. Va rog sa ma lămuriți într o problema: pe 01 octombrie 2023 am participat la Turneul A de la Târgu Secuiesc, unde am obținut locul 1. Acest lucru nu se reflecta însă la rubrica ,,Trofee în ultimele 12 luni'' și, probabil, nici în clasament. Turneul a fost pe 2 zile: 30 septembrie și 01 octombrie. Pe 01 octombrie s a jucat la categoria Avansați. Sper ca se înțelege. Mulțumesc.
                                            image hosting url

                                            Comentariu


                                            • pentru clasament oricum nu are relevanta pentru ca l-ai scos deja din grila (ai deja mai mult de 12 turnee A jucate de atunci). faza ca nu apare la rubrica de turnee in ultimele 12 luni e ciudat, da. probabil un bug pe care il rezikva Florin

                                              Comentariu


                                              • Pai are importanta la clasament pt ca e un turneu la care am făcut puncte multe. Sau nu?

                                                Comentariu

                                                Procesare...
                                                X