Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sesizări către Echipa Amatur

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Si mie mi se pare suficient spatiul de joc la TelGeorge, dar cred ca ideea era ca sa fie acelasi spatiu la toate mesele de la acelasi turneu ... as adauga sa fie si lumina la fel peste tot, dar stim cu totii ca asta nu se poate 🤷‍♂️

Referitor la turneul de la Dej, sper să se mai retragă unii ca de obicei și să nu fie nevoie sa se joace si pe cele 2 mese din sala mica ... o sa-l pun pe Dănuț să decidă care două grupe vor merge acolo
    Dan12 Dan12 ADN ADN like this.
    TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

• Postat în original de ADN Vezi post

Bună ziua! Ca sa avem un etalon ideal ar fi sa dati niște dimensiuni ale spatiului de joc pe care dvs îl considerați suficient sau insuficient.
      Ca organizator la TelGeorge Jr va pot spune ca au fost turnee unde "după cortina" s au amplasat 5 mese de joc rezultând un spațiu de joc de 4,5 x 11 metri sau 4 mese de joc rezultând un spațiu de joc de 5,5 x 11 metri .
      Consider ca in ambele variante spatiu de joc este mult peste media tarcurilor de joc intalnite in majoritatea locațiilor din tara asa ca daca tot vreti sa dati exemple dati unele reale nu inchipuite.
      Pentru ca am jucat la Tel George pot spune ca spatiul de joc de dupa cortina e chiar mai mare decat in cele mai multe sali in care am jucat.
      Marian Bogdan Marian Bogdan ADN ADN like this.

Comentariu

• La sala TelGeorge , după cortină se pun de regulă 5 mese pe ACEEAȘI lățime pe care se amplasează in restul sălii 4 mese. Lățimea spațiului de joc la masă devine astfel evident mai mică.

Comentariu

• ADN
          ADN comentat
          Editarea unui comentariu
          În caz ca n ati observat lățimea spațiului din zona cu gerfloor( de după cortina) este mai mare decât cea din restul sălii.. lățimea aia evident mai mica este cea spusa de mine 4,5 metri.Va aștept la următorul turneu de la Ploiesti sa măsurăm împreună spațiul "evident mai mic",dacă nu rezulta ce am descris eu mai sus promit ca va scutesc de taxa de joc și va decontez și contravaloarea drumului.
          Ca info: când nu sunt turnee în acea zona destinata tenisului de masa( de după cortina) sunt amplasate 6 mese,majoritatea jucatorilor ce joaca săptămânal acolo ( printre care și eu) considera spațiul de joc ca fiind unul decent.

• Postat în original de FlorinBN Vezi post
        Si mie mi se pare suficient spatiul de joc la TelGeorge, dar cred ca ideea era ca sa fie acelasi spatiu la toate mesele de la acelasi turneu ... as adauga sa fie si lumina la fel peste tot, dar stim cu totii ca asta nu se poate 🤷‍♂️

Referitor la turneul de la Dej, sper să se mai retragă unii ca de obicei și să nu fie nevoie sa se joace si pe cele 2 mese din sala mica ... o sa-l pun pe Dănuț să decidă care două grupe vor merge acolo
        Ca o recomandare, eu zic ca grupa 1 de la fiecare categorie, doar stie toata lumea ca favoritii sunt antrenati sa joace in orice conditii
        In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
        Dalai Lama

Comentariu

• Și încă o idee : dacă tot plătim aceeași taxă , de ce unii să joace în condiții normale iar alții să joace la înghesuială ?

Comentariu

• Postat în original de sorin1218 Vezi post

Ca o recomandare, eu zic ca grupa 1 de la fiecare categorie, doar stie toata lumea ca favoritii sunt antrenati sa joace in orice conditii
            In grupa 1 de la fiecare categorie este si cel mai mic MP din lista de inscrieri... daca nu e antrenat sa joace in orice conditii?

Comentariu

Procesare...
            X