Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sesizări către Echipa Amatur

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (1 members and 5 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Si mie mi se pare suficient spatiul de joc la TelGeorge, dar cred ca ideea era ca sa fie acelasi spatiu la toate mesele de la acelasi turneu ... as adauga sa fie si lumina la fel peste tot, dar stim cu totii ca asta nu se poate 🤷‍♂️

Referitor la turneul de la Dej, sper să se mai retragă unii ca de obicei și să nu fie nevoie sa se joace si pe cele 2 mese din sala mica ... o sa-l pun pe Dănuț să decidă care două grupe vor merge acolo
    Dan12 Dan12 ADN ADN like this.
    TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX

Comentariu

• Postat în original de ADN Vezi post

Bună ziua! Ca sa avem un etalon ideal ar fi sa dati niște dimensiuni ale spatiului de joc pe care dvs îl considerați suficient sau insuficient.
      Ca organizator la TelGeorge Jr va pot spune ca au fost turnee unde "după cortina" s au amplasat 5 mese de joc rezultând un spațiu de joc de 4,5 x 11 metri sau 4 mese de joc rezultând un spațiu de joc de 5,5 x 11 metri .
      Consider ca in ambele variante spatiu de joc este mult peste media tarcurilor de joc intalnite in majoritatea locațiilor din tara asa ca daca tot vreti sa dati exemple dati unele reale nu inchipuite.
      Pentru ca am jucat la Tel George pot spune ca spatiul de joc de dupa cortina e chiar mai mare decat in cele mai multe sali in care am jucat.
      Marian Bogdan Marian Bogdan ADN ADN like this.

Comentariu

• La sala TelGeorge , după cortină se pun de regulă 5 mese pe ACEEAȘI lățime pe care se amplasează in restul sălii 4 mese. Lățimea spațiului de joc la masă devine astfel evident mai mică.

Comentariu

• ADN
          ADN comentat
          Editarea unui comentariu
          În caz ca n ati observat lățimea spațiului din zona cu gerfloor( de după cortina) este mai mare decât cea din restul sălii.. lățimea aia evident mai mica este cea spusa de mine 4,5 metri.Va aștept la următorul turneu de la Ploiesti sa măsurăm împreună spațiul "evident mai mic",dacă nu rezulta ce am descris eu mai sus promit ca va scutesc de taxa de joc și va decontez și contravaloarea drumului.
          Ca info: când nu sunt turnee în acea zona destinata tenisului de masa( de după cortina) sunt amplasate 6 mese,majoritatea jucatorilor ce joaca săptămânal acolo ( printre care și eu) considera spațiul de joc ca fiind unul decent.

• Postat în original de FlorinBN Vezi post
        Si mie mi se pare suficient spatiul de joc la TelGeorge, dar cred ca ideea era ca sa fie acelasi spatiu la toate mesele de la acelasi turneu ... as adauga sa fie si lumina la fel peste tot, dar stim cu totii ca asta nu se poate 🤷‍♂️

Referitor la turneul de la Dej, sper să se mai retragă unii ca de obicei și să nu fie nevoie sa se joace si pe cele 2 mese din sala mica ... o sa-l pun pe Dănuț să decidă care două grupe vor merge acolo
        Ca o recomandare, eu zic ca grupa 1 de la fiecare categorie, doar stie toata lumea ca favoritii sunt antrenati sa joace in orice conditii
        In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
        Dalai Lama

Comentariu

• Și încă o idee : dacă tot plătim aceeași taxă , de ce unii să joace în condiții normale iar alții să joace la înghesuială ?

Comentariu

• Postat în original de sorin1218 Vezi post

Ca o recomandare, eu zic ca grupa 1 de la fiecare categorie, doar stie toata lumea ca favoritii sunt antrenati sa joace in orice conditii
            In grupa 1 de la fiecare categorie este si cel mai mic MP din lista de inscrieri... daca nu e antrenat sa joace in orice conditii?

Comentariu

• Bună ziua, legat de AMATUR-ul nou care se face și va fi fiscalizat turneele să fie organizate de EL și chitanțele să fie emide de EL sau OP să fie emise către EL într-un cont desemnat. Și apoi plățile să fie făcute către organizatori, care pot fi și persoane fizice. Minus cheltuielile pentru AMATUR.
              Și tot el să fie responsabil conform legii de a impune prezența unui cadru medical, fiind organizator, dacă tot se intră în normalitate
              Legea 5
              Asistenţa medicală | Normă tehnică
              Parte integrantă din Ordin 1058/2003, Ordin 404/2003
              Art. 17. -

(2) Organizatorii de competiţii au obligaţia să asigure acordarea asistenţei medicale de urgenţă, inclusiv pentru accidentele sportive, solicitând în acest sens serviciului de ambulanţă teritorial autosanitare echipate corespunzător şi însoţite de personal medico-sanitar, în conformitate cu reglementările legale în vigoare atât cele medicale, cât şi cele sportive ale fiecărei federaţii.

(3) Cheltuielile legate de asigurarea serviciilor medicale la cerere, prevăzute la alin. (1) şi (2), inclusiv remunerarea personalului medico-sanitar, sunt suportate de organizatori după terminarea competiţiei, în condiţiile legii.
              (5) Responsabilitatea pentru neasigurarea asistenţei medicale revine organizatorilor de manifestări sportive!!!.
              Altfel la o reclamație organizatorul local e pasibil de amendă și/sau oprirea competiției.
              Deci ar trebui să fie obligatoriu chiar dacă cresc costurile și să nu fie facultativă, doar pentru a avea câștig mai mare.
              E o propunere. Așa rămâne scrisă.
              Mulțumesc.

iulian.vrasti iulian.vrasti likes this.
              Antreneaza-te ca un animal si joaca precum o bestie. (Cristian MATEIU)
              www.acstopspin.ro​

Comentariu

• EL?
                Sa inteleg ca daca tot se face ceva legal, noi ca si organzatori functionam, vom functiona sub o "umbrela", respectiv ONG-ul ce se va infiinta,
                Dar acest ONG se infiinteaza doar pentru contributia primita pentru buna functionare a circuitului, dupa cate inteleg.
                Normal ar fi sa gandeasca ceva a.i. sa functionam legal sub o singura "umbrela" toti, nu sa ne facem toti firme si ONG-urui si cluburi sau cei care nu au sa apeleze la altii sa ii ajute...
                Respectiv ceea ce se discuta cu chitantele si formele de a fiscaliza taxa si cheltuielile si profitul, sa fie facute cum ar fi si normal, pe un singur ONG, acela care este si organizatorul acestui circuit.
                Adica toti sa transferam banii la un singur ONG, asa cum se discuta pe forum, si se scad cheltuielile si ce ramane (profitul) se va transfera Organizatorului Principal, sub ce forma detine si doreste, persoana fizica sau persoana juridica.

Mda, asta cu salvarea ar tb obligatorie si marita taxa, eu fiind patit cu un deces.
                Atunci pur si simplu nu m-am gandit la amenda sau ce as putea sa patesc, m-am gandit ca un om, mai tanar ca mine, a murit sub ochii nostrii si noi nu am putut face nimic.
                Un om cu 2 copii, care poate cu o salvare si un defibrilator, ar fi avut sanse de supravietuire.

Fara marirea taxei la toti, nu izbandesti, vei ramane fara participanti si nu ai cum sa suporti 2-3-4 mii pe zi x 2 zile...
                Sa zicem 7000 medie pe 2 zile / 150 medie participanti = 46.67 lei / participant
                Pret actual 50/60 lei + 47 lei = 100/110 lei taxa
                ClaudiuManoiu ClaudiuManoiu likes this.

Comentariu

• Si in afara "taxei" pentru functionare, de stabilit si o taxa, procent, pentru departamentul de contabilitate al acestui ONG
                  ClaudiuManoiu ClaudiuManoiu likes this.

Comentariu

• Postat în original de Cristian Mateiu Vezi post
                    Bună ziua, legat de AMATUR-ul nou care se face și va fi fiscalizat turneele să fie organizate de EL și chitanțele să fie emide de EL sau OP să fie emise către EL într-un cont desemnat. Și apoi plățile să fie făcute către organizatori, care pot fi și persoane fizice. Minus cheltuielile pentru AMATUR.
                    Și tot el să fie responsabil conform legii de a impune prezența unui cadru medical, fiind organizator, dacă tot se intră în normalitate
                    Legea 5
                    Art. 17. -

(2) Organizatorii de competiţii au obligaţia să asigure acordarea asistenţei medicale de urgenţă, inclusiv pentru accidentele sportive, solicitând în acest sens serviciului de ambulanţă teritorial autosanitare echipate corespunzător şi însoţite de personal medico-sanitar, în conformitate cu reglementările legale în vigoare atât cele medicale, cât şi cele sportive ale fiecărei federaţii.

(3) Cheltuielile legate de asigurarea serviciilor medicale la cerere, prevăzute la alin. (1) şi (2), inclusiv remunerarea personalului medico-sanitar, sunt suportate de organizatori după terminarea competiţiei, în condiţiile legii.
                    (5) Responsabilitatea pentru neasigurarea asistenţei medicale revine organizatorilor de manifestări sportive!!!.
                    Altfel la o reclamație organizatorul local e pasibil de amendă și/sau oprirea competiției.
                    Deci ar trebui să fie obligatoriu chiar dacă cresc costurile și să nu fie facultativă, doar pentru a avea câștig mai mare.
                    Mulțumesc.

O salvare costa de la 2000 lei in sus (anul asta e posibil sa fie si mai scump), un asistent cel putin 500/zi.
                    Costurile vor creste semnificativ, contributia jucatorilor va urca la peste la 150lei in aceste conditii.
                    Blade: lemn off...ce lemn !
                    Bh: cu tepi
                    Fh: fara tepi

Comentariu

Bună ziua, legat de AMATUR-ul nou care se face și va fi fiscalizat turneele să fie organizate de EL și chitanțele să fie emide de EL sau OP să fie emise către EL într-un cont desemnat. Și apoi plățile să fie făcute către organizatori, care pot fi și persoane fizice. Minus cheltuielile pentru AMATUR.
                      Legea 5
                      Art. 17. -

Mulțumesc.

Propunerea este buna! Partea cu castigul mai mare nu o inteleg….

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comentariu

Legea 5
                        Art. 17. -

Mulțumesc.

Va rog sa-mi arătați legea/art sau paragraful unde spune ca treb sa avem OBLIGATORIU asistență medicală! Va mulțumesc!

Comentariu

• E vorba de sportivii din campionatele nationale, olimpici… Cantonamente, baze sportive. Sportivi de performanta.

Ordinul nr. 1058/2003 pentru aprobarea Normelor tehnice privind controlul medical al sportivilor, asistenţa medico-sportivă în complexurile sportive naţionale, precum şi în cantonamentele loturilor naţionale şi olimpice şi asistenţa medicală la bazele sportive în timpul desfăşurării antrenamentelor şi competiţiilor
                          mateidumitru mateidumitru likes this.

Comentariu

• Postat în original de MihaiLupu Vezi post
                            E vorba de sportivii din campionatele nationale, olimpici… Cantonamente, baze sportive. Sportivi de performanta.

Ordinul nr. 1058/2003 pentru aprobarea Normelor tehnice privind controlul medical al sportivilor, asistenţa medico-sportivă în complexurile sportive naţionale, precum şi în cantonamentele loturilor naţionale şi olimpice şi asistenţa medicală la bazele sportive în timpul desfăşurării antrenamentelor şi competiţiilor
                            Multumesc. Eu Aștept răspuns de la d-nul Cristian Mateiu ca dânsul a pus problema de asistență medicală în Amatur. Și eu am visat "foc" azi noapte și vreau POMPIER la turnee!

Comentariu

• Eu zic să vă gândiți bine ce faceți, să nu rămâneți fără participanți.

Comentariu

• Postat în original de buzatu vasile Vezi post

Multumesc. Eu Aștept răspuns de la d-nul Cristian Mateiu ca dânsul a pus problema de asistență medicală în Amatur. Și eu am visat "foc" azi noapte și vreau POMPIER la turnee!
                                Până la urmă va trebuie să angajăm și forțele armate 😋

Comentariu

• Atunci am fost la un avocat, care mi-a aratat in lege ca la competitiile sportive ORGANiZATE esti obligat sa asiguri asistenta medicala/ambulanta... trebuie sa caut daca mi-am notat pe undeva.
                                  Oricum mai sunt forumuri cu aceeasi discutie, s-a tot discutat... ca si fiscalizarea si cu ambulanta este tot riscul organizatorului, unii o iau in serios, unii o iau la misto,... pana o patesc...
                                  Exista posibilitatea unei amenzi sau si mai grav sa ti se faca dosar penal, pe langa umila posibilitatea de salvare a unei vieti

Cautand pe net avem astea:”art. 105, alin (10) Asistența medicală de urgenţă la spectacole în aer liber, festivaluri şi manifestări sportive se solicită obligatoriu de către organizator, pe baza unor contracte încheiate cu serviciile private sau publice de urgenţă prespitalicească. Autoritățile publice aprobă desfășurarea acestor evenimente numai în cazul în care asistența medicală de urgenţă este asigurată în mod adecvat, conform normelor în vigoare.”

LEGE nr. 69 din 28 aprilie 2000 educației fizice și sportului
                                  Parlamentul României adoptă prezenta lege. TITLUL I Dispoziţii generale ART. 1 (1) Prezenta lege reglementează organizarea şi funcţionarea sistemului naţional de educaţie fizică şi sport în România. (2) În sensul prezentei legi, prin educaţie fizică şi sport se înţelege toate formele de activitate fizică menite, printr-o participare organizată sau independentă, să exprime sau prin educaţie fizică şi sport se înţelege toate formele să amelioreze condiţia fizică şi confortul spiritual, să stabilească relaţii sociale civilizate şi să conducă la obţinerea de rezultate în competiţii de orice nivel.
                                  Articolul 55
                                  (4) Organizatorul competițiilor sportive oficiale pe ramuri de sport are obligația să asigure, în timpul competiției, cel puțin o echipă de prim ajutor calificat, care utilizează ambulanțe tip B, conform standardelor și normelor naționale și europene în vigoare. Cheltuielile prezenței echipei de prim ajutor calificat vor fi suportate de către organizatori.
                                  klau2k klau2k likes this.

Comentariu

• Postat în original de iulian.vrasti Vezi post
                                    Atunci am fost la un avocat, care mi-a aratat in lege ca la competitiile sportive ORGANiZATE esti obligat sa asiguri asistenta medicala/ambulanta... trebuie sa caut daca mi-am notat pe undeva.
                                    Oricum mai sunt forumuri cu aceeasi discutie, s-a tot discutat... ca si fiscalizarea si cu ambulanta este tot riscul organizatorului, unii o iau in serios, unii o iau la misto,... pana o patesc...
                                    Exista posibilitatea unei amenzi sau si mai grav sa ti se faca dosar penal, pe langa umila posibilitatea de salvare a unei vieti

Cautand pe net avem astea:”art. 105, alin (10) Asistența medicală de urgenţă la spectacole în aer liber, festivaluri şi manifestări sportive se solicită obligatoriu de către organizator, pe baza unor contracte încheiate cu serviciile private sau publice de urgenţă prespitalicească. Autoritățile publice aprobă desfășurarea acestor evenimente numai în cazul în care asistența medicală de urgenţă este asigurată în mod adecvat, conform normelor în vigoare.”

Parlamentul României adoptă prezenta lege. TITLUL I Dispoziţii generale ART. 1 (1) Prezenta lege reglementează organizarea şi funcţionarea sistemului naţional de educaţie fizică şi sport în România. (2) În sensul prezentei legi, prin educaţie fizică şi sport se înţelege toate formele de activitate fizică menite, printr-o participare organizată sau independentă, să exprime sau prin educaţie fizică şi sport se înţelege toate formele să amelioreze condiţia fizică şi confortul spiritual, să stabilească relaţii sociale civilizate şi să conducă la obţinerea de rezultate în competiţii de orice nivel.
                                    Articolul 55
                                    (4) Organizatorul competițiilor sportive oficiale pe ramuri de sport are obligația să asigure, în timpul competiției, cel puțin o echipă de prim ajutor calificat, care utilizează ambulanțe tip B, conform standardelor și normelor naționale și europene în vigoare. Cheltuielile prezenței echipei de prim ajutor calificat vor fi suportate de către organizatori.
                                    Iulică , nu vrei sa facem și fișe medicale la un centru de evaluare? Ce aveți măi fraților? Ați băut apă după Gregorius??? E o competiție amicală! Dacă se strâng la o masa de joc 5-6 inși si fac niste meciuri stil turneu treb sa aduc medic? Avocatul tău nu a citit cuvântul OFICIAL! Fiecare participă pe propria răspundere. Pe plaje la mare când se strâng 3-4 echipe de volei treb sa ai medic???

Comentariu

Iulică , nu vrei sa facem și fișe medicale la un centru de evaluare? Ce aveți măi fraților? Ați băut apă după Gregorius??? E o competiție amicală! Dacă se strâng la o masa de joc 5-6 inși si fac niste meciuri stil turneu treb sa aduc medic? Avocatul tău nu a citit cuvântul OFICIAL! Fiecare participă pe propria răspundere. Pe plaje la mare când se strâng 3-4 echipe de volei treb sa ai medic???
                                      La "oficial" e obligatoriu cu ambulante tip B. La "neoficial" nu e obligatoriu cu ambulante tip B, dar tot e obligatorie asistenta medicala...
                                      Eu sunt Tipul cu Antispin - https://www.youtube.com/@antispinguy

Comentariu

😀
                                        Eu nu vreau nimic. Vreau sa fie in regula, sa nu ma trezesc ca ma taraie prin tribunale, timp, bani, nervi etc.
                                        Unii participanti au probleme si cu inima, au si stenturi...
                                        Complicat...

Comentariu

😀
                                          Eu nu vreau nimic. Vreau sa fie in regula, sa nu ma trezesc ca ma taraie prin tribunale, timp, bani, nervi etc.
                                          Unii participanti au probleme si cu inima, au si stenturi...
                                          Complicat...
                                          Bine Iulica! Știu unde bați. Cu toate ca am 2 infarcturi am aviz medical valabil pana în decembrie 2025 referitor la practicare sportului !
                                          Cornel 67 Cornel 67 likes this.

Comentariu

Atunci am fost la un avocat, care mi-a aratat in lege ca la competitiile sportive ORGANiZATE esti obligat sa asiguri asistenta medicala/ambulanta... trebuie sa caut daca mi-am notat pe undeva.

Articolul 55
                                            Art. 55
                                            Organizatorul competitiilor sportive oficiale.....
                                            Ce-i așa greu de înțeles ?

Comentariu

• Postat în original de mateidumitru Vezi post

Art. 55
                                              Organizatorul competitiilor sportive oficiale.....
                                              Ce-i așa greu de înțeles ?
                                              E foarte greu de inteles daca nu esti de specialitate.. Nu ma chinui sa iti explic de ce, fiindca pare ca esti genul care te pricepi la toate, asa ca nu imi mai pierd vremea fiscutand inutil pe subiectul acesta.
                                              Eu sunt Tipul cu Antispin - https://www.youtube.com/@antispinguy

Comentariu

Bine Iulica! Știu unde bați. Cu toate ca am 2 infarcturi am aviz medical valabil pana în decembrie 2025 referitor la practicare sportului !
                                                🙂
                                                Din pacate sau din fericire nu bat nicaieri. Discutam fara a acuza de ceva pe cineva, dezbateam cu voi niste subiecte comune. Nu stiam si iti doresc multa sanatate !
                                                Toate discutiile duc la deductii, cum ca respectivul s-ar fi gandti la ceva... ne dam seama din scris... 🤨

Nenea Matei... jur ca am inteles !

Multumesc !

Gata, va las ca e soare afara, weekend placut !

Comentariu

• Postat în original de bobocviorel Vezi post

La "oficial" e obligatoriu cu ambulante tip B. La "neoficial" nu e obligatoriu cu ambulante tip B, dar tot e obligatorie asistenta medicala...
                                                  Tot la "oficial" e obligatorie adevarinta de la medicul sportiv in care se specifica "apt efort fizic", adeverinta care se obtine (in mod normal) in urma unor teste "draconice". Va garantez ca 95% din AmaTur nu trec testul. Nu poti primi in competitie un jucator care nu prezinta acea adeverinta.
                                                  Insa, in competitiile noastre vorbim de altceva, e o "intrecere de weekend" intre oameni normali (cu mici exceptii), care isi asuma pe propria raspundere ca nu au probleme de sanatate. Ce poti face mai mult ?
                                                  Ca e bine sa ai asistenta medicala la un concurs, sunt de-acord si cu asta. Dar de la salvare se poate ajunge ca vor si RMN sau sa-si faca analize medicale intre inferioare si superioare. Orice-i posibil printre noi mai ales ca in ultima pe'roada au aparut si persoane cu un soi de "psitacoza".
                                                  Incercam sa fie bine, altceva nimic.

Respect.
                                                  Blade: lemn off...ce lemn !
                                                  Bh: cu tepi
                                                  Fh: fara tepi

Comentariu

Procesare...
                                                  X