Postat în original de sorin_client
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sesizări către Echipa Amatur
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
senior
- 20.ian.2015
- 1498
- buftea
- 57
Likes given: 199Likes received: 574
senior- 29.iun.2011
- 452
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 18Likes received: 250
Postat în original de buzatu vasile Vezi post
Va rog sa-mi arătați legea/art sau paragraful unde spune ca treb sa avem OBLIGATORIU asistență medicală! Va mulțumesc!
(1) La bazele sportive care nu dispun de cabinete de medicină sportivă asistenţa medicală de urgenţă, inclusiv pentru accidentele sportive, la antrenamente şi competiţii va fi asigurată, la cererea organizatorilor, de către personalul medico-sanitar din unităţile sanitare locale, nominalizat de direcţia de sănătate publică teritorială.
(2) Organizatorii de competiţii au obligaţia să asigure acordarea asistenţei medicale de urgenţă, inclusiv pentru accidentele sportive, solicitând în acest sens serviciului de ambulanţă teritorial autosanitare echipate corespunzător şi însoţite de personal medico-sanitar, în conformitate cu reglementările legale în vigoare atât cele medicale, cât şi cele sportive ale fiecărei federaţii.
Antreneaza-te ca un animal si joaca precum o bestie. (Cristian MATEIU)
www.acstopspin.ro
Comentariu
senior- 29.iun.2011
- 452
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 18Likes received: 250
Iulică , nu vrei sa facem și fișe medicale la un centru de evaluare? Ce aveți măi fraților? Ați băut apă după Gregorius??? E o competiție amicală! Dacă se strâng la o masa de joc 5-6 inși si fac niste meciuri stil turneu treb sa aduc medic? Avocatul tău nu a citit cuvântul OFICIAL! Fiecare participă pe propria răspundere. Pe plaje la mare când se strâng 3-4 echipe de volei treb sa ai medic???Antreneaza-te ca un animal si joaca precum o bestie. (Cristian MATEIU)
www.acstopspin.ro
Comentariu
senior- 21.iun.2015
- 1250
- PLOPENI
- 49
Likes given: 6022Likes received: 741
Venim cu adeverință de la medicul de familie CLINIC SĂNĂTOS! Defectuos, afectuos, detectat, de evitat... 😂 😂 😂BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4471
- botosani
- 55
Likes given: 3918Likes received: 1886
Postat în original de Cristian Mateiu Vezi post
Atâta timp cât organizăm sub un ONG este OFICIAL, plătim o taxă către el și există și un clasament. Asta cu fiecare participă pe propria răspundere nu e ok, că răspunde DOAR unul, adică organizatorul și organizatorul trebuie să își ia măsuri de protecție. Și nu la toate turneele să fie obligatorie prezența unui cadru medical doar de la 10 mese în sus. E doar o propunere, tratați-o ca atare.
Cred ca d-vs faceti referire la Amatur care nu este decat denumirea unei miscari (in ceea ce ne priveste).
Contributia fiecarui jucator este redusa la minim astfel incat sa se poata desfasura concursul intrucat nimeni nu-ti da nimic degeaba, dimpotriva, se taxeaza si distractia.
Participarea nu este obligatorie, principalul castig din acest lucru este sanatatea. Daca esti bolnav, stai acasa si ingrijeste-te (ma refer la general). De-aici si acel document in care declari pe propria raspundere ca esti apt pentru efort.
Spitalele sunt bucsite de oameni bolnavi, salvarile dupa cum vedeti sunt extrem de solicitate, rezervarea uneia care sa stea la o sala de sport unde se zbenguie niste amatori nu face decat sa amane salvarea unei persoane care are intr-adevar nevoie de acel SMURD.
Cred cu tarie ca daca printre noi sunt persoane medici, asistenti, care pot sa dea o mana de ajutor in caz de urgenta e suficient.
Spuneti ca prezenta unui cadru medical sa fie de la 10 mese in sus. Pai ori e concurs ori nu mai e ? Cred mai degraba ca, cine are probleme grave de sanatate ar trebui sa evite asemenea intalniri, pentru binele persoanei cat si a colegilor. Mai bine stam la o cafea si mai discutam decat sa ne dam singuri de lucru.
Trebuie sa intelegeti ca absolut toate aceste solicitari costa organizatorul si ma repet, tot jucatorii vor trebui sa le achite. Cum bine zicea si Vasile, daca aduni contributia cu drumul si toate celelalte cheltuieli putem renunta si la clasament si la toate regulile pentru ca vom ramane doar cateva persoane si vom sti exact care-i mai bun. Nu se vor mai strange bani nici pentru coroane (ca sa fiu si sarcastic) pentru ca mie mi-ar place sa am una din partea Amaturului (cand o fi sa fie), chiar dac-ar fi cotizat si grigore la ea. Asa ca totul trebuie sa continue cat mai mult ca am de gand sa va fac zile fripte multa vreme la masa de joc.
Respect.
Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
- Aprecieri 8
Comentariu
organizator local- 15.ian.2021
- 395
- Lugoj
- 55
Likes given: 569Likes received: 218
La treaba cu tâmplărie, ma bag și eu poate mai scot ceva din cheltuieli.lemn: butterfly harimoto innerforce zlc
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2015
- 3461
- Ploiești
- 51
Likes given: 3069Likes received: 2686
Postat în original de Cristian Mateiu Vezi post
Atâta timp cât organizăm sub un ONG este OFICIAL, plătim o taxă către el și există și un clasament. Asta cu fiecare participă pe propria răspundere nu e ok, că răspunde DOAR unul, adică organizatorul și organizatorul trebuie să își ia măsuri de protecție. Și nu la toate turneele să fie obligatorie prezența unui cadru medical doar de la 10 mese în sus. E doar o propunere, tratați-o ca atare.- 1.Care emană de la o autoritate, de la un guvern, de la un stat; care este declarat, stabilit prin lege; care reprezintă o autoritate, un guvern, un stat.
antonime: neoficial - 2.Care se conformează legilor, regulilor, formalităților, tradițiilor (unui stat); aprobat, convenit între autorități.
Competitie "organizata", clasament, site, reguli, taxa, sali inchiriate, mii de jucatori ... este o competitie organizata, nu oficiala si nici in spatele blocului cu 4 insi.
Asadar noi avem ceva "organizat", nu "oficial", nu reprezentam o autoritate a statului.
Si aici era ceva...
Dar clar nu va fi obligatoriu nimic din toate astea, doar sa te auto obligi, fiecare pe cont propriu. Pe principiul, nu iti convine, nu te obliga nimeni, nu mai organiza.
Eu amaturul, am un circuit organizat la care solicit 1 leu daca vrei sa faci tu concursuri la mine in ograda. 1 leu cerut ca sa tin clasamentul si siteul etc. Nu sa am grija si de tine, de organizatori.
Tu singur, te organizezi legal, cheltuieli , venituri, ai liber la taxa care o soliciti si la tot si mie imi dai 1 leu.
alx_vass likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1498
- buftea
- 57
Postat în original de iulian.vrasti Vezi post
Oficial:- 1.Care emană de la o autoritate, de la un guvern, de la un stat; care este declarat, stabilit prin lege; care reprezintă o autoritate, un guvern, un stat.
antonime: neoficial - 2.Care se conformează legilor, regulilor, formalităților, tradițiilor (unui stat); aprobat, convenit între autorități.
Competitie "organizata", clasament, site, reguli, taxa, sali inchiriate, mii de jucatori ... este o competitie organizata, nu oficiala si nici in spatele blocului cu 4 insi.
Asadar noi avem ceva "organizat", nu "oficial", nu reprezentam o autoritate a statului.
Si aici era ceva...
Dar clar nu va fi obligatoriu nimic din toate astea, doar sa te auto obligi, fiecare pe cont propriu. Pe principiul, nu iti convine, nu te obliga nimeni, nu mai organiza.
Eu amaturul, am un circuit organizat la care solicit 1 leu daca vrei sa faci tu concursuri la mine in ograda. 1 leu cerut ca sa tin clasamentul si siteul etc. Nu sa am grija si de tine, de organizatori.
Tu singur, te organizezi legal, cheltuieli , venituri, ai liber la taxa care o soliciti si la tot si mie imi dai 1 leu.
iulian.vrasti likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2015
- 3461
- Ploiești
- 51
Likes given: 3069Likes received: 2686
Asa zi Iulică din prima! Ce ne tot zăpăcesti pe toți cu ambulanța și ne duci pe vremea asta nasoală de la Ploiești la Satu Mare și ne întorci pe la Constanța! Deci " leul" e problema! Și din leu vrei Ateneu!
Seara buna !
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2411
- București
- 64
Likes given: 580Likes received: 1357
Buna seara domnilor.La umbra unui pahar de vin....bun,incerc sa va aduc aminte acele momente complicate in care unii dintre fostii amturisti si-au pierdut viata in diverse sali si diverse locatii.Pentru cei care au uita,la TTA Semanatoarea dl Dutu avea tot timpul echipaj medical.La fel si la Viva in sala de jos.Dupa covid lucrurile au fost aerisite..un fel de libertate de dupa 1989.La orice concurs organizat de FRTM,nu se da drumul fara echipaj de la salvare.Spor la comentarii
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3562
- Giurgiu
- 57
Likes given: 873Likes received: 819
Chestia asta cu Salvarea și echipajul aferent s-a mai discutat și în trecut. Practica a demonstrat că nu este potrivită la noi întrucât noi suntem doar niste amatori.
La competițiile organizate de FRTM in diferite orașe, acestea sunt susținute de regulă de primării. Sunt sigur că nu se plătește echipajul și salvarea, vine ordin de la primărie și echipajul se prezintă la sala. Același lucru și pentru alte sporturi, fotbalul de exemplu, in mod sigur nu se plătește sau prețul este modic.
Cum e să mă duc eu, un neica nimeni, organizator de turnee în Amatur (de care nu a auzit nimeni) să mă duc la spitalul de urgență din Giurgiu și să cer un întreg echipaj, in tot weekendul, cu salvare cu tot, ba și cu dispozitivele medicale aferente. Probabil ar zice că sunt nebun și m-ar trimite să plimb ursul.
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1498
- buftea
- 57
Postat în original de iulian.vrasti Vezi post
Rastalmacesti tot si orice si nu organizezi...🤣
Seara buna !Cornel 67 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:19.Procesare...X
Comentariu