Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sesizări către Echipa Amatur

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de mateidumitru Vezi post

E mai bine să nu răscoliți rahatul, că pute.
    În ce sens? Chiar nu înțeleg.
    Antreneaza-te ca un animal si joaca precum o bestie. (Cristian MATEIU)
    www.acstopspin.ro​

Comentariu

• Postat în original de Cristian Mateiu Vezi post

În ce sens? Chiar nu înțeleg.
      E o glumă din popor!😀

Comentariu

• Deci rămâne la latitudinea fiecăruia ca să concluzionez. Mulțumesc
        Off topic.
        Antreneaza-te ca un animal si joaca precum o bestie. (Cristian MATEIU)
        www.acstopspin.ro​

Comentariu

• Postat în original de Cristian Mateiu Vezi post
          Deci rămâne la latitudinea fiecăruia ca să concluzionez. Mulțumesc
          Off topic.
          https://www.tenisdemasa.ro/forum/nod...61#post1261861

Postat în original de Alin Ciupe Vezi post
          - in momentul in care un jucator se inscrie pe forum sa fie obligat sa faca plata taxei de inscriere in contul asociatiei sportive, iar inscrierea sa fie validata doar in momentul incasarii sumei in cont. Fiecare organizator verifica zilnic incasarile in cont si la final de zi face actualizarea inscrierilor.
          Toate cele bune !
          Alin Ciupe

In Regulament la paragraful 4.3.1 este specificat:
          Înscrierea la turneele A si B se face în ordinea postării pe forum, respectând principiul "primul venit, primul servit". Exceptie fac jucatorii ce platesc online (revolut sau cont bancar) ce au prioritate la inscriere pina cu 72h inainte de data turneului, dupa care “primul venit, primul servit”

Postat în original de Alin Ciupe Vezi post
          As sustine si ideea unui asistent medical la turneele mari, turneele A si A+ stiu ca genereaza costuri foarte mari insa pana nu se intampla ceva o sa neglijam acest lucru … la turneele mari sunt 150/200 jucatori de care nu stim ca sunt sau nu apti pentru efort …

In Regulament la paragraful 4.2 este specificat:
          Organizatorii Locali (O.L.) sunt persoane majore, buni cunoscători ai Regulamentului Amatur, cu bune abilități de comunicare, domiciliind la max 50 km de locul desfășurării turneului, ei ocupându-se de relația cu autoritățile locale, de închirierea, amenajarea sălilor și asigurarea condițiilor optime de joc, conform cerințelor turneului... De aemenea, OL este raspunzator atit fiscal cit si medical, de buna desfasurare a turneului.

Amindoua propunerile sunt deja in Regulamentul actual, deci nu depinde decit de organizatori sa le si aplice...
          Cristian Mateiu Cristian Mateiu likes this.
          https://www.facebook.com/PaletadelaBloc/
          https://www.youtube.com/@paletadelabloc
          http://www.paletadelabloc.ro

Comentariu

• Și uite Așa...din niște ,,Amatori" facem Liga Secundară de Tenis de Masă....spor la aprobări!!😪😪😪păcat....ce am fost ,nu știu ce vom devenii..Nu știu unde ajungem...probabil..o răchie nu o sa mai beau cu ,,Nima"!!..E păcat,am fost prieteni,jucători,colegi..nu profesioniști..se pare că Amaturul, nu mai e Amatori...ne legalizam asta e...păcat!!🧐🤔😪Si orgolii și frustrări..de ce ..suntem doar ,,,AMATORI""......și nu ne bucurăm doar că ne întâlnim și socializam..😪😏♥️🏓

Comentariu

• Acum vorbeam cu niste prieteni și colegi care sunt primari și vice primari sa incepem sa facem niste Turnee pe la Dunăre,in Caraș-Severin..dar se pare că nu se mai poate...să fie ceva frumos pe Clisura Dunării..dar se pare..că nu se mai poate..cu atâta birocrație..nimeni nu-și asumă responsabilitatea,păcat!!Va salut cu drag pe toți!!🏓♥️😏

Comentariu

• Postat în original de pedrosyto Vezi post
                Și uite Așa...din niște ,,Amatori" facem Liga Secundară de Tenis de Masă....spor la aprobări!!😪😪😪păcat....ce am fost ,nu știu ce vom devenii..Nu știu unde ajungem...probabil..o răchie nu o sa mai beau cu ,,Nima"!!..E păcat,am fost prieteni,jucători,colegi..nu profesioniști..se pare că Amaturul, nu mai e Amatori...ne legalizam asta e...păcat!!🧐🤔😪Si orgolii și frustrări..de ce ..suntem doar ,,,AMATORI""......și nu ne bucurăm doar că ne întâlnim și socializam..😪😏♥️🏓
                Cu mine frate Pedro oriunde, oricând vom bea o rachie 🙏😘
                pedrosyto pedrosyto likes this.
                Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                fh tenergy 05
                bh rakza 7 soft

Comentariu

• Bubu,om fain..oricând o răchie om beao'..😏♥️🏓
                  Bubucrys Bubucrys likes this.

Comentariu

Procesare...
                  X