Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Taraba lu' Moș Costache - soft-uri, materiale, lemne.

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 58 (0 members and 58 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Valabil tot ce este in postul 1.

Comentariu

• 1. Lemn DHS Hurricane King 3 varianta veche, sigla alb negru, an 2009, maner FL, in stare foarte buna + cutie originala (a suferit unele cosmetizari, dupa cum se vede in fotografii) - 400 lei
      2. Față DHS Skyline TG3, burete albastru, boostata cu vreo 6-7 straturi de booster ( din care 2 de Falco Tempo Long booster si restul Revolution no.3), taiata mai mare decat lemnul HK3, jucata un antrenament, impecabila - 150 lei;
      3. Față Bty Tenergy 64 rosu max, boostata cu 3 straturi de revolution, taiata pe BTY SK7, dimensiuni 157/150, impecabil topsheet si burete, serie ce incepe cu 6 - 180 lei

Fata DHS Skyline TG3 BS se da numai impreuna cu lemnul, si invers, nu le desperechez.

4. Lemn BTY Kreanga Carbon ST, curatat de vopsea, 89g, in stare excelenta - 500 lei.
      5. Față Donic Acuda S3 negru 2.0mm, impecabila, probata 1 antrenament - 110 lei
      6. Față Andro Rasant Beat rosu max, in stare buna - 80 lei

7. Lemn Butterfly SK7 ST, 93g, in stare foarte buna, 2-3 atingeri mici pe cant - 280 lei. (am sa pun in curand fotografii)

Fotografii aici:
      https://goo.gl/photos/YqdXS4G5Y6ppscsB6

Schimb oricare din produse cu BTY Timo Boll ZLF ST 85-90g +/- diferenta.

Comentariu

• 1. Lemn DHS Hurricane King 3 varianta veche, sigla alb negru, an 2009, maner FL, in stare foarte buna + cutie originala (a suferit unele cosmetizari, dupa cum se vede in fotografii) - 400 lei
        2. Față DHS Skyline TG3, burete albastru, boostata cu vreo 6-7 straturi de booster ( din care 2 de Falco Tempo Long booster si restul Revolution no.3), taiata mai mare decat lemnul HK3, jucata un antrenament, impecabila - 150 lei;
        3. Față Bty Tenergy 64 rosu max, boostata cu 3 straturi de revolution, taiata pe BTY SK7, dimensiuni 157/150, impecabil topsheet si burete, serie ce incepe cu 6 - 180 lei

Fata DHS Skyline TG3 BS se da numai impreuna cu lemnul, si invers, nu le desperechez.

4. Față Joola Ryzhm 375 max negru, impecabila, probata 1 antrenament - 110 lei

5. Lemn Butterfly SK7 ST, 93g, in stare foarte buna, 2-3 atingeri mici pe cant - 280 lei. (am sa pun in curand fotografii)

Fotografii aici:

Schimb oricare din produse cu BTY Timo Boll ZLF ST sau XIOM VEGA PRO 85-90g +/- diferenta.

Comentariu

4. Față Joola Ryzhm 375 max negru, impecabila, probata 1 antrenament - 110 lei

5. Lemn Butterfly SK7 ST, 93g, in stare foarte buna, 2-3 atingeri mici pe cant - 280 lei. (am sa pun in curand fotografii)

Fotografii aici:

Schimb oricare din produse cu BTY Timo Boll ZLF ST sau XIOM VEGA PRO 85-90g +/- diferenta.

- - - Actualizat - - -

Reduceri in primul post!

Comentariu

• Valabil in continuare produsele din primul post. De asemenea, revine la vanzare lemnul BTY Timo Boll FL - 90g, in stare foarte buna.

Comentariu

• BTY SK7 vandut. DHS HK3 si TG3BS rezervate pentru moment. Am actualizat primul post.

- - - Actualizat - - -

Am adaugat un BTY 05FX negru in stare foarte buna in primul post.

Comentariu

• Am adăugat foto cu 05fx in primul post...

Trimis de pe al meu HTC One M8s folosind Tapatalk

Comentariu

• Valabil in continuare, T05fx negru in stare foarte buna, TB ZLF fl impecabil, HK3, DHS TG3BS...

Comentariu

• Salut! Cumpar eu 05fx neagra,sper sa nu fie mica pentru TBS.
                    Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
                    "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

• Valabil!

Comentariu

• Reducere astăzi de 1 Martie la toate materialele rămase! Cei interesați, nu va sfiiți sa dați un MP!

Comentariu

• Valabil in continuare!

Comentariu

• Hai ca am vrut astazi sa te sun toata ziua, dar m-am luat cu treaba.... Ce dimensiuni are TG 3-ul?

Comentariu

• Mai nou are dimensiunile lui XIom Vega Pro, pentru ca aseara am lipit-o si am taiat-o dupa el. Deci 157/152...cred ca se potriveste pe toata gama innerforce...

- - - Actualizat - - -

DHS TG3 BS vanduta lui Bogdan V!

Comentariu

• Tenergy 05 FX e bruneta sau roscata?

- - - Actualizat - - -

S-ar potrivi oare pe BTY Balsa Carbo X5?

- - - Actualizat - - -

Daca e neagra si nu e uzata sigur ma intereseaza.
                                Xiom Ice Cream AZX, Fh si Bh: XIOM omega VII Pro si Europe
                                Yinhe Galaxy V-14 PRO , Fh si Bh: DHS Gold Arc 8;
                                DHS Hurricane 301, Fh si Bh: DHS Gold Arc 8.

Comentariu

• Este bruneta
                                  Nu stiu cat are balsa X5
                                  Fotografii gasesti in linkul asta (nu e uzata, pentru pretul la care o dau): https://goo.gl/photos/YqdXS4G5Y6ppscsB6
                                  Pentru alte detalii ma poti suna la 0722731800

Comentariu

• TB ZLF, Acuda S3, Joola Ryzhm 375, Tenergy 05fx valabile in continuare!

Comentariu

• cumpăr fețe tenergy fx 05
                                      ai cumva un nr de telefon

Comentariu

• Nr. de telefon este fix cu doua postari mai sus.

Comentariu

• Cumpăr Tenergy 64fx 1.9 rosu in stare cat mai buna, sau pătrata. Pentru fetele pătrate ofer 230 lei. Pentru fetele SH, prețul va fi in funcție de starea fetei. Nu doresc fete uzate, ciupite pe burete sau mici. De asemenea, doresc fotografii cat mai concludente. Aștept oferte pe MP sau in topic.

Comentariu

• Valabil in continuare, ceea ce am la vanzare...

Comentariu

• 1. Lemn DHS Hurricane King 3 varianta veche, sigla alb negru, an 2009, maner FL, in stare foarte buna + cutie originala (a suferit unele cosmetizari, dupa cum se vede in fotografii) - 400 lei - 300 lei negociabil
                                              2. Butterfly Timo Boll ZLF FL, 90g, lacuit, o atingere fina pe cant (se observa foarte greu, nu am facut fotografie pt ca nu am reusit sa o surprind) - 450 lei

3. BTY Tenergy 05FX 2.1mm, boostata cu 2 straturi de Revolution No.3, dimensiuni 153/150 (se potriveste pe XIOM VEGA PRO, cu 3-4 mm mai sus de baza lamei), burete si topsheet impecabil, jucata cateva antrenamente - 150 lei

4. BTY Tenergy 64fx 1.9mm rosu, dimensiuni 152/159 (taiata mare), probata 1 antrenamente (topsheet si burete impecabile), cumparata in data de 24.03.2016 de la BTY Romania (detin factura) - 200 lei sau schimb cu Tenergy 05 2.1 rosu, in stare asemanatoare sau patrata (ofer diferenta).

Fotografii aici:

Schimb Tenergy 64fx 1.9 rosu cu Tenergy 05 rosu patrat sau in stare asemanatoare

Comentariu

• Multumesc,fetele sunt exact cum mi le-ai descris.
                                                Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
                                                "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

• tenergy-urile daca sunt cu rosu sa intelegem ca le-ai vandut ?

Comentariu

• Erau cu rosu doar ca sa le evidențiez ca sunt roșii. S-au vandut 05fx si 64 fx d-lui john. La cat mai multe victorii. Restul valabil!

Trimis de pe al meu HTC One M8s folosind Tapatalk

- - - Actualizat - - -

Postat în original de Claudiu84
                                                    1. Lemn DHS Hurricane King 3 varianta veche, sigla alb negru, an 2009, maner FL, in stare foarte buna + cutie originala (a suferit unele cosmetizari, dupa cum se vede in fotografii) - 400 lei - 300 lei negociabil

2. Butterfly Timo Boll ZLF FL, 90g, lacuit, o atingere fina pe cant (se observa foarte greu, nu am facut fotografie pt ca nu am reusit sa o surprind) - 450 lei

3 Tenergy 05 rosu, 2.1mm, jucat ceva timp, burete in stare buna (ceva ciupituri de la curatirea lipiciului), topsheet in stare buna (aproximativ 8/10) - 90 lei (foto in curand)

4 Tenergy 64 negru 2.1mm, jucat ceva timp, burete in stare foarte buna (ceva ciupituri minuscule de la curatirea lipiciului) topsheet in stare buna, o ciupitura in partea dreapta jos de aprox 1cm (aproximativ 7/10) - 80 lei (foto in curand)

5 Tibhar Evolution FX-P max rosu, doar probat, burete fara ciupituri, curatat de lipici, topsheet in stare impecabila, taiat initial pe 151/158, dupa curatirea lipiciului a intrat la apa un pic, 120 lei (foto in curand)

6. Donic Acuda S3 2.0 negru, probata cateva antrenamente, in stare foarte buna->impecabila, dimensiuni 150/157 - 120 lei(foto in curand)

7. Joola ryzhm max negru, probata cateva antrenamente, in stare foarte buna->impecabila, dimensiuni 150/157 - 120 lei(foto in curand)

Fotografii pentru lemne aici:

Schimb Tenergy 05fx rosu cu Tenergy 05 rosu patrat plus diferenta din partea mea

Comentariu

Procesare...
                                                    X