Valabil
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Taraba lu' Moș Costache - soft-uri, materiale, lemne.
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator local
- 04.apr.2010
- 4643
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
daca se poate va rog sa masurati cele 2 fete tenergy si pretul final va rog !! multumesc !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
A mai ramas doar fata T25FX neagra, iar dimensiunile ei sunt exact cele de Timo Boll ALC! 100%. Ultimul ptret pentru ea este de 70 lei. transport inclus posta romana!
Comentariu
Aveti pm. Multumesc!Blade: Timo Boll Spirit
Fh:Tibhar Genius 2.0
Bh:Tibhar Genius 2.0
materiale pentru tenis de masa: http://www.ttsport.ro/
Comentariu
Salut! Sunt interesat de o pereche de T 05 FX,te rog sa imi dai un mesaj cu poze si pret.Multumesc.Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Fotografii cu T05 FX-ul aveti in primul post! Dimensiunile sunt 155/148. Dar daca dvs doriti special pe mail...am sa o fac si pe asta...
Comentariu
Ati cantarit paote TBS cu un cantar de mare precizie sa imi spuneti ce greutate exacta are? Sunt diferente mari de greutate la aceste lemne.
Sunt interesatJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Am sa il cantaresc astazi. Sunteti interesat de el? Dupa cum l-am simtit, are in jur de 90g...
Adaugare produse in primul post:
Palio Blitz 47, negru, 2.0, cauciuc in stare buna-> foarte buna, fara urme de uzura, burete impecabil, taiat pe BTY Kreanga Carbon. (dimensiuni si fotografii in cursul zile de azi). 80LEI + Transport
Palio Blitz 47 rosu, 20, probat 30 minute. IMPECABIL, taiat pe BTY Kreanga Carbon. (dimensiuni si fotografii in cursul zile de azi). 110 + transport.
Comentariu
Suna excelent 90 g. Va rog daca puteti cantari (pe un cantar de mare precizie eventual la o farmacie cu cantar medical pentru ca difera mult greutatea si functie de precizia cantarului) si cateva poze. Astept MP.
Stima.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Am adaugat fotografii ale fetelor Palio Blitz 47 rosu si negru in primul post
- - - Actualizat - - -
Postat în original de CornelTT Vezi postSuna excelent 90 g. Va rog daca puteti cantari (pe un cantar de mare precizie eventual la o farmacie cu cantar medical pentru ca difera mult greutatea si functie de precizia cantarului) si cateva poze. Astept MP.
Stima.
- - - Actualizat - - -
Schimb Palio Blitz cu Rakza 7 soft!
Comentariu
Valabil. Schimb oricare dintre fete cu Xiom Vega Euro/elite, Omega euro/Elite, Sigma euro, baracuda, baracuda BS. De preferabil rosie.
Comentariu
Jucai f bine cu palio blitz....ce-ti veni sa le dai?...aaaa, nu se potrivesc cu Kreanga aia a ta carbonata...hehe
Am eu un vega pro negru...de 2.0
vorbim la sala
sal'tareLemn: XIOM Vega Pro FL /Fh: Tenergy 05 /Bh: Stiga Calibra LT spin
Lemn: Butterfly Innerforce ZLC FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Xiom Vega Europe
Lemn: Butterfly Mizutani Jun FL /Fh: Tenergy 80 /Bh: Tenergu 80 FX
Comentariu
Nu vreau Vega PRO, caut ceva de BH, sa fie moale si usurica... Vega Pro este destul de tare si grea! Ne auzim la sala!
Comentariu
Valabil!
- - - Actualizat - - -
Sunt intereseat de schimburi si cu Bryce Speed FX in stare similara.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:24.Procesare...X
Comentariu