Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Taraba lu' Moș Costache - Palete complete + fete doar probate

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• buna ziua,
    ma intereseaza DR Neubauer Agressor 1.6 roșu - 150 lei
    il puteti trimite prin colegii care vin sambata a turneul de la TSP VIBE( Faur Laurentiu​ sau Stanciu Silviu)
    Adrian Campean / 0724279816

Comentariu

• Paleta Donic&Stiga DNA vanduta!

Comentariu

• Adaug spre vânzare Butterfly Ai Fukuhara pro Zlf, mâner drept, 89 grame. Preț 900 lei, ce nu este negociabil.

Comentariu

• Am atașat fotografii pentru lemnul Ai Fukuhara Pro ZLF si in primul post!
          Valabil in continuare!

Comentariu

• Am adăugat materiale noi, am actualizat (redus) lista de preturi. Fotografii in primul post.

Comentariu

• Buna ziua,
              la fata DHS H3 Provincial Blue Sponge mai aveti cartonul/ husa?
              Ce duritate scria pe carton?
              Multumesc.

Comentariu

• Nu, îmi pare rău, am intrat un posesia sa in urma achiziționării unei palete complete...

Comentariu

• Bună seara, moristo ce preț are??

Comentariu

• 100...

Comentariu

• 0721334432 puteți sa mi trimiteți pe watzap câteva poze??

Comentariu

• Va trimit în cursul zilei de astăzi, după amiaza!

Comentariu

• Nittaku Moristo SP AX a fost vandut

Comentariu

• Am adaugat materiale noi, lemne si fete in primul post. Fotografii pot da si pe whatsapp, pana reusesc sa le încarc in anunt, daca cineva este nerăbdător.

Comentariu

• Valabil!

Comentariu

• Valabil in continuare!

Comentariu

• Valabil!

Comentariu

• Am adaugat materiale in primul post!
                                    Se vand urmatoarele materiale:

1. JOOLA ZQH SALC FL (impecabil + cutie originala) + TIBHAR HYBRID K3 R 2.0mm (stare foarte buna) + TIBHAR QUANTUM X N 1.7mm (impecabil) = 1.000 lei
                                    2. JOOLA ZQH SALC FL (impecabil + cutie originala) + BTY DIGNICS 05 R 2.1mm (stare foarte buna), + JOOLA DYNARYZ CMD Violet MAX (burete ciupit, topsheet foarte bun) = 1.000 lei
                                    3. BTY OVTCHAROV ALC ST (impecabil + cutie originala) + TENERGY05 R max (nou) + TENERGY 05FX max (stare foarte buna) = 1.200 lei​
                                    4. BTY AI FUKURAHA ZLF ST (stare foarte buna) + JOOLA DYNARYZ ZGR N max (stare buna - 30% uzura) + BTY ROZENA R 1.7mm (stare foarte buna) = 1.000 lei
                                    5. BTY AMULTART ZLC SI (nou + cutie originala) = 1.400 lei
                                    6. BTY AI FUKUHARA ZLF ST (stare foarte buna/ca nou + cutie originala) = 900 lei
                                    7. DHS HURRICANE LONG 3 ST (impecabil + cutie HL5 ST) + DIGNICS 09C R 1.9mm (impecabil) + TIBHAR SUPER DEFENCE N 1.5mm (stare buna - 30% uzura) = 1.400 lei
                                    8. BTY INNERFORCE ALC ST(impecabil/nou+ cutie originala) + BTY ROZENA N max (stare foarte buna) + NITTAKU SIEGER PK50 R 1.7mm (nou) = 900 lei
                                    9. STOUR REVOLDIA CNF ST (ca nou + cutie originala) + DHS Hurricane 3 comercial max R+N (ca noi, au stat cu folie pe ele si au oxidat, se poate vedea in fotografii) = 350 lei.
                                    10. STOUR NOBILIS ST (ca nou + cutie originala) + Hurricane 3 comercial + (la alegere o fata din cele de mai sus, daca se doreste) = lemn 250 lei + valoarea fetelor
                                    11. DHS POWER G7 ST (ca nou + cutie) + 2x JOOLA TRONIX ZGR max = 450 lei
                                    12. BTY TENERGY 64FX R max = 130 lei
                                    13. BTY ROZENA R max = 100 lei
                                    14. JOOLA DYNARYZ ZGX R max (ca noua) 200 lei
                                    15. BTY ROZENA N max = 100 lei
                                    16. NITTAKU SIEGER PK50 R max = 60 lei
                                    17. TIBHAR SuperDefence N 1.5mm (stare foarte buna) = 150 lei
                                    18. TIBHAR SuperDefence Soft R 1.6mm (nou) = 170 lei
                                    19. TIBHAR SuperDefence R 1.7mm (stare foarte buna) = 150 lei
                                    20. TIBHAR SuperDefence N 1.7mm (stare foarte buna) = 150 lei
                                    21. TIBHAR SuperDefence N 1.7mm (nou) = 170 lei

Toate fotografiile sunt numite după denumirea produsului, si se regasesc mai jos împreună cu descrierea acestuia;
                                    * Preturile sunt negociabile in limita bunului simt;
                                    ** Toate fetele au mărimi care se încadrează pe standard BTY, la cerere pot oferi fotografii cu dimensiunile aferente sau cu foto pe o paleta BTY;
                                    *** Toate materialele au transport inclus prin posta romana, la plata contravalorii acestora in cont bancar, altfel, cumpărătorul suporta transportul.

Telefon : 0722 731.800​

Comentariu

Procesare...
                                    X