Se retrage Hasna Cosmin
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa "Siretul-CSM "Pascani ,sambata 04.noiembrie 2023
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Tauciuc Edi Suceava OpenDraganescu Stefan likes this.Lemn Innerforce Zlf
Fh Dignis 09C
Bh Dignis 05
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 05.nov.2021
- 223
- Salcea
- 14
Likes given: 11Likes received: 136
Se inscrie din salcea Boca Timotei la categoria avansati dar daca nu intra pe lista principala ar vrea sa se inscrie la open
Comentariu
Buna seara! Se inscrie Harabagiu Tudor, Botoșani, categoria Hobby. Multumesc!Draganescu Stefan likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5742
- Fălticeni
- 64
Likes given: 961Likes received: 1476
Postat în original de Oblio Vezi postBună dimineața!Cedez locul meu de la elite primului jucător de pe lista de asteptare! Am văzut că este din Ucraina! Să mă lăsați ultimul în lista de asteptare și voi participa și eu în momentul în care nu va mai exista listă de asteptare!Oblio likes this.of all the things i lost i miss my mind the most
- Aprecieri 1
Comentariu
junior- 04.aug.2017
- 118
- Fălticeni
- 63
Likes given: 0Likes received: 24
Buna ziua
Se retrage din motive obiective Harmanescu Petrus, Avansați
Mult noroc participanților
Comentariu
Se retrage Durlan Andrei din Iași de la HobbyAlligator Combi🏓FH/BH: Baracuda🤔 BH/FH:Victas CURL P1V🙃
"Să nu obosim în facerea binelui, căci, la vremea potrivită, vom secera, dacă nu vom cădea de oboseală" - Galateni 6: 9
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5742
- Fălticeni
- 64
Likes given: 961Likes received: 1476
ATENTIE!!
A fost publicat clasamentul lunii Noiembrie dupa care sunt ordonate inscrierile la acest concurs.
Sunt promovari.
Dorcu Em si Zara Dinu de la Hobby la Avansati
Damoc George de la Avansati la Open
Ursulescu Ioan de la Open la ELite
Urmariti listele,poate am scapat pe cineva...Daca dl Damoc nu are cont,sa l anunte cineva ca trebuie sa vina dupa amiaza
Dnii Hariuc si Dicu sunt supendati pentru absente (asa vad in rubrica "Evidenta ......) pana la 31.01.2024
of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:40.Procesare...X
Comentariu