Din 4 dar echipa vizitatoare in cazuri exceptionale poate juca cu 3 jucatori in cazul in care vreunul nu este disponibil (cam de maxim 2 ori pe tur).
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Intentie campionat echipe
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Foarte tare,
Concursuri sponsorizate de federatie )
Ei nu organizeaza nici un concurs pentru seniorii in tara si ai vrea sa sponsorizeze o competitie pentru amatori.
Oricum aveti tot respectu pentru cea ce faceti, aveti mai multe competitii decat avem noi seniorii in Romania.
Postat în original de bogdanelpai de la federatie am dori:
- sali utilate
- recunoasterea miscarii AMATouR
- organizari de concursuri sponsorizate de federatie
- antrenori si sali, pentru copiii care doresc sa practice tenisul de masa
- informatii detaliate si usor de accesat pentru toata lumea, eventual chiar din AMATouR si judetene
adica, IMPLICARE
hai c-am dat-o in S.F.Just do it
Comentariu
Postat în original de filoNu pot sa va admit echipa asta..........sunteti prea buni acolo......
Si apropo cu Alex...............te bagi la organizare?
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 349
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de filoSi apropo cu Alex...............te bagi la organizare?
O sa vorbesc eu cu Alex despre asta si voi pune un raspuns pe forum cat mai curand posibil
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Postat în original de madalin_ttFoarte tare,
Concursuri sponsorizate de federatie )
Ei nu organizeaza nici un concurs pentru seniorii in tara si ai vrea sa sponsorizeze o competitie pentru amatori.
Oricum aveti tot respectu pentru cea ce faceti, aveti mai multe competitii decat avem noi seniorii in Romania.
Comentariu
boboc- 10.oct.2006
- 78
- Drobeta Turnu Severin
- 62
campionat pe echipe
Vad ca toata lumea vrea , dar...Haideti sa incepem! Noi incercam sa jucam cu Deva in iunie , dupa mijlocul lunii, la Severin. Poate vine si Bucureștiul! Ce zici Bogdane? Ar fi interesant un triunghiular si ar fi totusi un inceput...Blade:M.Maze Off
FH:Butterfly Sriver FX 2.1
BH:Butterfly Sriver FX 2.1
Comentariu
boboc- 10.oct.2006
- 78
- Drobeta Turnu Severin
- 62
campionat pe echipe
Bogdane , ma bucur ca vreti sa veniti si voi! Saptamina viitoare ne mai auzim la un telefon , sa stabilim exact detaliile , impreuna si cu cei din Deva. Cred ca va fi ceva super!Blade:M.Maze Off
Comentariu
boboc- 10.oct.2006
- 78
- Drobeta Turnu Severin
- 62
campionat pe echipe
Apropo Bogdane , scrie-mi si mie telefonul tau , te rog. Nu stiu de ce dar nu-l mai am in agenda.Mersi anticipat!Blade:M.Maze Off
Comentariu
boboc- 10.oct.2006
- 78
- Drobeta Turnu Severin
- 62
campionat pe echipe
Primul pas a fost facut!
Sambata 14.06.2008, au venit la Severin baietii de la Deva. A fost un triunghiular cu doua echipe din Severin . Rezultate:
Deva (Florescu , Szakacs Bela , Stanca , Matei) - Severin2 (Muscalu , Floarea , Balba Cristi , Gheorghe Nicu) 9-6 (10-7 dupa toate meciurile).
Deva - Severin1 (Boescu , Trandafir , Secu , Irimia) 2-9 (4-13 dupa toate meciurile). Cu multumiri pentru efortul deplasarii si cu simpatie pentru prietenii din Deva ! A fost ceva frumos si interesant ! Oricum se contureaza un nou triunghiular Deva , Severin , Timișoara in iulie! Exista amatori pentru un patrulater?Blade:M.Maze Off
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:29.Procesare...X
Comentariu