felicitari Gabi, Calin si Vlad!!!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
- "Memorialul Paneth Farkas"- ediția a IX-a, Apahida (CJ) - 18/19 noiembrie 2023
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)
-
senior
- 21.mai.2015
- 671
- Cisnadie
- 54
Likes given: 402Likes received: 590
Felicitări organizatorilor! Treabă faină ca la Cluj!👍💪🤝Asteleanu Lucian Mihai Coco Migea like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator local- 20.sep.2019
- 1100
- Cluj-Napoca
- 50
Likes given: 897Likes received: 1917
- Aprecieri 3
Comentariu
- 1100
- Cluj-Napoca
- 50
- Aprecieri 3
Comentariu
- 1100
- Cluj-Napoca
- 50
Salutare !
poate din greșeală paleta lui Vlad Hurloi a ajuns la careva dintre participanți !
Rugamintea mea este să ajungă la sală lot TT
Azi cu ajutorul dlui primar voi intra în posesia înregistrărilor de pe camere .
Nu vreau să facem probleme .Coco Migea likes this.Butterfly Innerforce ZLF
BH : Dignics 64
FH : Dignics 64
- Aprecieri 1
Comentariu
Felicitări, organizatorilor, a fost un turneu fain! Și foarte tare, ținînd cont de valoarea participanților! Poate refaceți totuși clasamentul, la Elite. Eu am avut 2 victorii! Să ne vedem cu bine, la următoarea ediție!
Comentariu
- 1100
- Cluj-Napoca
- 50
Postat în original de Coco Migea Vezi postFelicitări, organizatorilor, a fost un turneu fain! Și foarte tare, ținînd cont de valoarea participanților! Poate refaceți totuși clasamentul, la Elite. Eu am avut 2 victorii! Să ne vedem cu bine, la următoarea ediție!
Coco Migea likes this.Butterfly Innerforce ZLF
BH : Dignics 64
FH : Dignics 64
- Aprecieri 1
Comentariu
Felicitări, organizatorilor, a fost un turneu foarte reușit și frumos !!!Asteleanu Lucian Mihai likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Mulțumim tuturor celor care și-au adus aportul în organizarea ireproșabilă a acestui turneu, mulțumim Tudor Bădescu, Lucian Aștilean, Tovis Levente, mulțumim LOT TT cu toți oamenii deosebițî care au pus umărul, la propriu, în organizarea acestui turneu, mulțumim Mihai Miron caruia îi datorăm posibilitatea comemorării lui Farkas Paneth prin acest turneu, mulțumim d-lui primar Fati pentru tot ceea ce face pentru sport, în general, și pentru tenisul de masă în mod special!
Mulțumim și celor al căror nume nu l-am putut menționa dar care au contribuit, într-o anumită măsură, la o ambianță deosebită, timp de 2 zile, pentru iubitorii acestui sport!💖
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 11.nov.2010
- 857
- Cluj-Napoca
- 56
Likes given: 85Likes received: 232
Se pare ca si la rezultatele meciurilor mele, s-a strecurat o greseala: in grupa inferioara 4, meciul cu Tocaciu Septimiu a fost cu rezultat 3-0 in favoarea mea, desi a fost un nmeci strans… (in Clasament este inversat scorul)Coco Migea likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de gabi.gogu Vezi postSe pare ca si la rezultatele meciurilor mele, s-a strecurat o greseala: in grupa inferioara 4, meciul cu Tocaciu Septimiu a fost cu rezultat 3-0 in favoarea mea, desi a fost un nmeci strans… (in Clasament este inversat scorul)TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 4
Comentariu
Ionuț Iobagiu îmi cer scuze pentru comportamentul neadecvat la finalul meciului. Abia aștept sa ne revedem la masa de joc și promit ca nu se va mai repeta. ❤️Blade: Butterfly Dimitrij Ovtcharov Innerforce ALC
FH: Butterfly Dignics 09C
BH: Buttetfly Dignics 05
- Aprecieri 4
Comentariu
Salutare David sa ne vedem cu bine si cel mai bun sa castige!!! Esti un jucator bun si o sa devi si mai bun in urmatoarele luni sa te vedem la open succes la urmatoarele concursuriLucas Curtea david007 like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:38.Procesare...X
Comentariu