Am primit si celelalte doua fețe .MULTUMESC.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fete patrate
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
Puteti sa-mi spuneti va rog daca mai aveti si alte modele de fete marca Donic si care sunt acestea!? MultumescUltima editare de CLAUDIA-TTT; 05.iul.2013, 12:12.Tenergy 05 / VISCARIA / Tenergy 05
Comentariu
senior- 01.mai.2011
- 528
- Sibiu, Romania, Romania
- 33
Likes given: 0Likes received: 0
Tibhar Vari Spin 2.0-60RON Rosu, aveti ?We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
Aristotle
Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane
Comentariu
Am Tibhar Vari Spin 2.0.
- - - Actualizat - - -
deocamdata nu am altceva de la donic
- - - Actualizat - - -
actualizare
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Buna. Donic Bluefire cu grosimea de 2 mm de care este? Multumesc.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
au ajuns fetele in conditii foarte bune.
va multumesc.
recomand pe d-l Dumitru, partener super ok.
Comentariu
Salutare, vreau si eu: Donic Bluefire M2 de 2.0, Tibhar Genius + Optimum Sound si Cornilleau.Tibhar Evo FX-P | BTY Liu Shiwen | Tibhar Evo FX-P
Tibhar Genius max | Primorac Blk Tag | Victas Limber
Comentariu
Salut, vreau si eu un tibhar nimbus soft 2.0 negru si un tibhar nimbus sound 2.0 rosu. Daca esti din București poate ne putem intalni. Daca nu, mi le poti trimite prin curier? N-am incredere in posta Romana nici cat intr-o ceapa degerata.O sa iti trimit adresa prin mp.
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3440
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de marcu vasile Vezi postVreau o pereche TIBHAR NIMBUS SOUND max(rosu si negru).MARCU VASILE str. MALINILOR nr.2 bl.D4 sc B ap.4 mun.VATRA DORNEI jud SUCEAVA cod 725700.multumesc anticipat.
Comentariu
comanda ferma
Donic Desto F3 Big Slam max-60RON si Yasaka Rakza7 soft 2.0 neagra daca aveti,va rog.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:49.Procesare...X
Comentariu