Ceva noutati veti avea?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fete patrate
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
organizator local
- 02.feb.2010
- 1740
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Lemne: DHS Hurricane Long W997
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: DHS GoldArc 8
Salut
Am un lemn deff si vreau sa pun pe el o față rosu care sa arunce mai tare
Ce recomanzi
Multumesc
Comentariu
Va salut ! Puteți sa-mi spuneti daca aveți fete patrate ,cu grosimea pana in doi, dintre următoarele mărci : yasaka 7 soft,acuda s2, blue fire m2, tibhar genius sound,tibhar nimbus soft sau joola xtra ? Multumesc.
Comentariu
senior- 08.mai.2014
- 1148
- Bacău, Romania, Romania
- 21
Likes given: 135Likes received: 68
buna dimineata!a ajuns fața! toate in regula! recomand!as vrea un calificativ comercial dar sa stiti ca va dau si eu!
- - - Actualizat - - -
gata !v-am dat calificativ comercial!
Comentariu
Postat în original de mihaymarola Vezi postbuna dimineata!a ajuns fața! toate in regula! recomand!as vrea un calificativ comercial dar sa stiti ca va dau si eu!
- - - Actualizat - - -
gata !v-am dat calificativ comercial!FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
Postat în original de andi d Vezi postVa salut ! Puteți sa-mi spuneti daca aveți fete patrate ,cu grosimea pana in doi, dintre următoarele mărci : yasaka 7 soft,acuda s2, blue fire m2, tibhar genius sound,tibhar nimbus soft sau joola xtra ? Multumesc.
Comentariu
Plata a ramas, in continuare, in mod exclusiv, doar prin ramburs (solicitati parca 10 lei pentru acest serviciu)?
Comentariu
buna dn d-tru, am scris vreo 2 mesaje private dar se pare ca nu merg sau nu le cititi. as vrea o pereche de aurus sound cu 1,7mm, adresa o aveti de la comanda anterioara, sau din mesaj privat. daca cumva aveti si mai goase de 1,7 mm vreau , insa sa fie ambele la fel, daca nu, e bine si 1,7.
multumesc.Blade: BUTTERFLY ZHANG JIKE SUPER ZLC
FH: BUTTERFLY BRYCE HIGHSPEED 2.1
BH: BUTTERFLY BRYCE HIGHSPEED 2.1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:04.Procesare...X
Comentariu