Multumesc. CRACIUN FERICIT!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fete patrate
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 32 (0 members and 32 guests)
-
fete adaugate: rakza7, rakza9,tibhar evolution fx-p, tibhar evolution el-p,tibhar 5Q sound,tibhar 1Q sound,stiga tour M,stiga tour S
Comentariu
Salut as vrea un numar de telefon sa putem vorbi pentru mai multe fete.Multumesc.Te-as ruga sa imi trimiti pe mesaj privat .AS DORI SA PRACTIC CAT MAI MULT POSIBIL ACEST SPORT SI SA DEVIN IMBATABIL
Comentariu
Salut,
Ti-am trimis pe privat mesaj pentru doua fete Yasaka Mark V. Daca nu l-ai primit te rog sa ma anunti sa iti las datele pentru livrare. Multumesc frumos
Comentariu
le-am trimis ieri prin posta
- - - Actualizat - - -
modificare pret: tibhar vari spin, tibhar vari spin d.tecs, tibhar evolution fx-p, tibhar evolution el-p, tibhar 1Q sound, tibhar 5Q sound, calibra tour M si calibra tour S
Comentariu
senior- 07.sep.2013
- 177
- Târnaveni, Romania
- 51
Likes given: 5Likes received: 14
salut
Doresc 1 buc. Yasaka rakza 7 soft 2.0 rosie
adresa:
SABAU AUREL str. 1 decembrie 1918 nr.46 bl. T1 ap.14 loc. Târnaveni jud. Mureș cod. 545600Blade: XIOM ICE CREAM AZXi
FH - Bty Tenergy 05
BH - Dr. Neubauer Killer
Comentariu
maestru- 17.iun.2011
- 1903
- Mioveni
- 68
Likes given: 3480Likes received: 1350
Doresc perechea YASAKA ANTI POWER. Stoica Mihai, aceeasi adresa la care mi-ati trimis fețele TIBHAR AURUS.Blade: Donic Alligator Combi
FH: Butterfly Dignics 80
BH: Der Materialspezialist Spectre OX
Comentariu
Va rog sa-mi trimiteti si mie prin posta o pereche de fete - DONIC BUEFIRE M3 grosime max.
V-am trimis un mesaj privat cu adresa.
Multumesc.Tenergy 05 / VISCARIA / Tenergy 05
Comentariu
organizator local- 23.ian.2008
- 929
- Valenii de Munte Prahova
- 55
Likes given: 589Likes received: 351
As dori Yasaka Mark V 2.0,neagra,v-am trimis si 2 MP,astept raspuns.YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
Comentariu
junior- 27.feb.2010
- 56
- Toplița / Târgu-Mureș
- 35
Likes given: 0Likes received: 0
Am trimis și eu un mesaj privat aseară. Aștept un răspuns.Blade: Butterfly Primorac Off- / Timo Boll Spirit
FH: LKT Red Diamond / Butterfly Tenergy 05 2.1mm / Donic Acuda Blue P3 2.0 mm
BH: LKT Rapid Soft / Donic BlueFire M3 2.0mm / Butterfly Sriver FX 1.7 mm
Comentariu
O sa joace cu ele un copilas de nici sase ani , la vremea mea aveam si eu exact o asemenea paleta numai ca era de alta culoare
Comentariu
Postat în original de CLAUDIA-TTT Vezi postVa rog sa-mi trimiteti si mie prin posta o pereche de fete - DONIC BUEFIRE M3 grosime max.
V-am trimis un mesaj privat cu adresa.
Multumesc.
Va doresc un an bun si sanatate!Tenergy 05 / VISCARIA / Tenergy 05
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:37.Procesare...X
Comentariu