au sosit fetele .multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fete patrate
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Postat în original de DDMIT Vezi postjOOLA RHYZM 425---------------------r-----2,0-1per--------------------------100/buc
Comentariu
-
Salut scuze am gresit ma uit si daca am2,0 trimit azi prin courier rapid miine le aveti platesc eu transportul,iar daca nu mai am puteti sa le returnati urmind ca eu sa va inapoez banii inclusiv pe transport
- - - Actualizat - - -
am si de 2,0 astept un nr de tel sau va rog sa ma sunati ca sa stiu ce sa fac
Comentariu
-
Postat în original de DDMIT Vezi postSalut scuze am gresit ma uit si daca am2,0 trimit azi prin courier rapid miine le aveti platesc eu transportul,iar daca nu mai am puteti sa le returnati urmind ca eu sa va inapoez banii inclusiv pe transport
- - - Actualizat - - -
am si de 2,0 astept un nr de tel sau va rog sa ma sunati ca sa stiu ce sa fac
Cred ca cei cu magazinele on line strang putin din dinti si se tot intreaba .....cine o fi ,cine o fi????
Tine tot asa Mitica tot forumul o sa fie la tine....Blade TESTE
Fh TENERGY
Bh IARBA UZATA
Comentariu
-
Draga domnule nu am facut aceasta remarca despre marime ca as dori sa le trimit inapoi asta e maigresesc si cei de la NASSA dar noi.Lasa-le asa ca am sa le pun pe un lemn la copii la pretul asta mai comentam.CU STIMA si sper ca nu v-ati suparat de remarca,eu va stiu de baiat serios.
Comentariu
-
Am primit si eu fetele sunt f bune multumesc mai comand cateva zilele urmatoare !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
-
Toata stima din tulcea va salut si doresc daca mai aveti yasaka anti power neagra 1 bucata.vreau un raspuns pe m.p.sau pe forum .Eu plec astazi la serviciu pentru o saptamina,vin joia viitoare ,un nr de telefon sa va pot contacta?
- - - Actualizat - - -
va rog sa o puneti la posta LUNI pe data de 17.02.2014,sa ajunga pina vin eu din balta.Va multumesc.ADRESA : SERBAN MARIN str.BARAJULUI nr.20,bl.3 sc.A,ap.2. TULCEA loc.TULCEA.
Comentariu
-
Postat în original de Sili Vezi postBuna ziua, v-as ruga sa-mi retineti
<TIBHAR EVOLUTION EL-P--------2,0-1per-----------------100/BUC>,
Voi suna pe nr. de tel afisat.
Stima, Silviu
Comentariu
Comentariu