au sosit fetele .multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fete patrate
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 44 (0 members and 44 guests)
-
organizator local
- 18.feb.2012
- 3440
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Postat în original de DDMIT Vezi postjOOLA RHYZM 425---------------------r-----2,0-1per--------------------------100/buc
Comentariu
Salut scuze am gresit ma uit si daca am2,0 trimit azi prin courier rapid miine le aveti platesc eu transportul,iar daca nu mai am puteti sa le returnati urmind ca eu sa va inapoez banii inclusiv pe transport
- - - Actualizat - - -
am si de 2,0 astept un nr de tel sau va rog sa ma sunati ca sa stiu ce sa fac
Comentariu
Postat în original de DDMIT Vezi postSalut scuze am gresit ma uit si daca am2,0 trimit azi prin courier rapid miine le aveti platesc eu transportul,iar daca nu mai am puteti sa le returnati urmind ca eu sa va inapoez banii inclusiv pe transport
- - - Actualizat - - -
am si de 2,0 astept un nr de tel sau va rog sa ma sunati ca sa stiu ce sa fac
Cred ca cei cu magazinele on line strang putin din dinti si se tot intreaba .....cine o fi ,cine o fi????
Tine tot asa Mitica tot forumul o sa fie la tine....Blade TESTE
Fh TENERGY
Bh IARBA UZATA
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3440
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Draga domnule nu am facut aceasta remarca despre marime ca as dori sa le trimit inapoi asta e maigresesc si cei de la NASSA dar noi.Lasa-le asa ca am sa le pun pe un lemn la copii la pretul asta mai comentam.CU STIMA si sper ca nu v-ati suparat de remarca,eu va stiu de baiat serios.
Comentariu
Mulțumesc pentru fețele Yasaka Rakza 7 soft. Au ajuns în mai puțin de 24 h, sunt OK!
Vânzătorul s-a dovedit a fi o persoană foarte serioasă, fapt pentru care îl recomand oricărei persoane interesate de produsele d-lui.
O zi bună tuturor!
Comentariu
Buna ziua. m-ar interesa daca puteti aduce si la ce pret, Tibhar Grass Dtecs OX rosu.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4638
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
Am primit si eu fetele sunt f bune multumesc mai comand cateva zilele urmatoare !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Din cele doua variante joola energy x-tra
joola energy
aveti o pereche???
Si la ce pret???
Cu stimaLemn: Lin Gaoyuan ALC
FH: Dignics 05
BH: Dignics 05
Comentariu
Toata stima din tulcea va salut si doresc daca mai aveti yasaka anti power neagra 1 bucata.vreau un raspuns pe m.p.sau pe forum .Eu plec astazi la serviciu pentru o saptamina,vin joia viitoare ,un nr de telefon sa va pot contacta?
- - - Actualizat - - -
va rog sa o puneti la posta LUNI pe data de 17.02.2014,sa ajunga pina vin eu din balta.Va multumesc.ADRESA : SERBAN MARIN str.BARAJULUI nr.20,bl.3 sc.A,ap.2. TULCEA loc.TULCEA.
Comentariu
trimiteti va rog, la adresa Cluj Napoca,
JOOLA RHYZM 425---------------------------2,0-1 buc rosie
JOOLA ENERGY-------------------------------2,0-1 buc neagra
tel 0766639991Lemn: Lin Gaoyuan ALC
Comentariu
boboc- 02.feb.2014
- 9
- COBIA ,Dâmbovița
- 41
Likes given: 0Likes received: 0
AVETI FETE DE PALETA RAKZA7 SOFT negra,BLUEFIRE M2 sau M3 rosu, ACUDAS S2 sau S3 rosu sau negru. MA INTERESEAZA SI PE MINE SI DORESC DACA SE POATE SI O LISTA A PRETULUI DACA SE POATE .CU STIMA STEFAN.
Comentariu
user dezactivat- 04.ian.2014
- 227
- Buzău
- 44
Likes given: 2Likes received: 1
Salut
Mai e valabil tot ce e in primul post? Daca nu, poti te rog sa adaugi o lista actualizata!
M-ar interesa in special o pereche de Donic M3 daca aduci si la ce pret?
Merci
Comentariu
boboc- 02.feb.2014
- 9
- COBIA ,Dâmbovița
- 41
Likes given: 0Likes received: 0
Poti aduce si racza7 soft sau bluefeir3 ca stiu ce sa fac sa comand alt ceva sau sa astept. te rog anuntama si pe mine si daca da la ce pret ar fi.iti multumesc o seara buna.stefan
Comentariu
Mersi...au ajuns fetele la Cluj....e totul in regula,astept sa imi spuneti nr de cont pt a le plati....ms fain
Recomand cu incredere .
Mai rar furnizori care trimit marfa si apoi ateapta banii....
email
dan.1mrd(at)yahoo.comLemn: Lin Gaoyuan ALC
Comentariu
Buna ziua, v-as ruga sa-mi retineti
<TIBHAR EVOLUTION EL-P--------2,0-1per-----------------100/BUC>,
Voi suna pe nr. de tel afisat.
Stima, Silviu
Comentariu
Postat în original de Sili Vezi postBuna ziua, v-as ruga sa-mi retineti
<TIBHAR EVOLUTION EL-P--------2,0-1per-----------------100/BUC>,
Voi suna pe nr. de tel afisat.
Stima, Silviu
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:56.Procesare...X
Comentariu