fetele donic bluefire m3 au ajuns.foarte multumit! recomand!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fete patrate
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 04.apr.2010
- 4638
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
aveti mp! multumesc!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Am ridicat coletul de la posta , multumesc .
Sent from my iPhone using Tapatalkblade : tbs st / fh : joola rhyzm 48 2.0 / bh : bty brycespeed fx
Comentariu
Buna ziua,
Ma intereseaza o Stiga Calibra LT Sound max rosie. Va trimit adresa pe MP si sa-mi spuneti cum se procedeaza mai departe.Victas Koki Niwa wood, FH Victas V15 Extra, BH Victas V15 Extra
Comentariu
am primit azi pachetul, totul in regula, multumesc pt seriozitate si promptitudine.Victas Koki Niwa wood, FH Victas V15 Extra, BH Victas V15 Extra
Comentariu
am primit si eu saptamana asta fata Joola Samba +, multumesc frumos pentru seriozitate si promptitudine!Viscaria
Omega V Tour
Vega Europe
Comentariu
Salut,
Ti-am trimis un mesaj privat cu o cerere pentru niste fete. Nu stiu daca l-ai primit, deaia ti-am scris si aici.
O seara buna !
Comentariu
as dori joola octopus dar ox. aveti sau macar stiti daca se scoate usor buretele?xiom magellan
tibhar vari spin
palio ck
Comentariu
junior- 29.sep.2013
- 96
- Alexandria, Teleorman, Romania
- 44
Likes given: 10Likes received: 6
Salut, ma intereseaza o fata YASAKA MARK V - negru - max. Ai pe stoc?
- - - Actualizat - - -
PS vii sambata la concursul de la TopTenisArena?
Comentariu
junior- 29.sep.2013
- 96
- Alexandria, Teleorman, Romania
- 44
Likes given: 10Likes received: 6
V-am trimis un mp legat de o fata yasaka marc V, nu am primit niciun raspuns, nu ati primit mesajul? nu mai este disponibila fata?
- - - Actualizat - - -
Am primit coletul, totul este in regula. Multumesc.
Comentariu
TIBHAR NIMB SOUND max 1pereche daca mai este pe stoc....stimablade;Baum carrera senso
Fh;Solcion 2.1
Bh;Solcion 2.1
......
blade;Xiom Stradivarius
Fh;Xiom Omega ll
Bh;Xiom Omega ll
Comentariu
Sunteti din București ? Doresc 2 fete cu urmatoarele caracteristici : viteza 6 sau 7 , control si spin 10sau 10+ si care sa mearga pe lemn Donic Waldner Allplay . Ce imi recomandati din ce aveti in stoc ? Sa imi lasati un nr de contact
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 03:24.Procesare...X
Comentariu