Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
M-am bucurat să reîntâlnesc prieteni, parteneri de joc, unii cu care nu mă mai întâlnisem la masa de joc... Felicitări celor care au performat, mă refer in special la prieteni mai vechi ca Fusca Georgian, Georgescu Robert Stefan, dar și alții ... Să ne bucurăm de meciuri frumoase și pe viitor !
Fair-play ar fi fost ca castigatorul sa se fii inscris la categoria de care apartine de drept conform experientei acumulate si sa ii lase pe cei din categoria hobby sa se lupte pentru trofeul corespunzator.
inteleg ca MP-ul actual ii permite sa participe la hobby, insa eu vorbesc de Fair-play...corecta sa greșită, aceasta este parerea mea.
Lemn: Andro Ligna CI Off
FH: Donic BlueGrip C2 (max)
BH: Donic BlueGrip C2 (max)
M-am bucurat să reîntâlnesc prieteni, parteneri de joc, unii cu care nu mă mai întâlnisem la masa de joc... Felicitări celor care au performat, mă refer in special la prieteni mai vechi ca Fusca Georgian, Georgescu Robert Stefan, dar și alții ... Să ne bucurăm de meciuri frumoase și pe viitor !
Buna ziua,
Va rog sa corectati scorul meciului pe care l-am avut pentru accederea im locurile 1-4, cu domnul Tudorache Cornel. Domnul Tudorache a castigat cu 3-1, nu cu 3-0. Multumesc.
Felicitari pentru locul obtinut. Tinand cont ca ai jucat finala contra unui adversar care ar fi trebuit sa participe la categoria Avansati, dpmdv tu esti adevaratul castigator al categoriei Hobby.
De asemenea felicitari pentru revansa luata in fata domnului Tudorache, cel care te-a invins in R8 la Ploiesti.
Cornel Tudorache și Nicușor Dan (București) - Hobby
Buna ziua.
Rog confirmare din partea domnului Tudorache, legat de scorul meciului pe care l-a jucat contra mea pentru accederea in semifinala. Scorul corect a fost 3-1 pentru domnul Tudorache, nu 3-0 cu este afisat pe forum.
Multumesc.
Comentariu