yasaka gatien 3d extra sau donic opticon?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
ce sa aleg?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
cred ca oricum iesi bine . Mai bine da cu banu. Doua din 3.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
eu a-si alege donic dar dupa cum spunea cineva mai sus mai bine da cu banu ca nu emare diferentza.Sa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte pentru a fi fericit, desi daca prostia lipseste celelalte nu mai conteaza.
Comentariu
Postat în original de teodorus29Extra 3d e mai bun decat opticonuBlade DHS PG 2
Comentariu
Lama este buna dar conceptul 3D este grasit. Sa slabesti materialul executand taieturi strapunse in zona de stres maxim este o grava eroare. Gandirea lor a fost sa faca un lemn relativ rigid, deci cu sweet spot mare dar in acelasi timp sa existe o "balama" care sa dea elasticitate. Grasit. Eu as lua Opticonul sau Extra simplu , nu 3D.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de VISCOLama este buna dar conceptul 3D este grasit. Sa slabesti materialul executand taieturi strapunse in zona de stres maxim este o grava eroare. Gandirea lor a fost sa faca un lemn relativ rigid, deci cu sweet spot mare dar in acelasi timp sa existe o "balama" care sa dea elasticitate. Grasit. Eu as lua Opticonul sau Extra simplu , nu 3D.Blade DHS PG 2
Comentariu
gorilaz2003 , parca cautai un lemn mai greu . Ambele astea doua sunt usoare. Vezi un BTY Mazunov.Blade DHS PG 2
Comentariu
Postat în original de valiPostat în original de VISCOLama este buna dar conceptul 3D este grasit. Sa slabesti materialul executand taieturi strapunse in zona de stres maxim este o grava eroare. Gandirea lor a fost sa faca un lemn relativ rigid, deci cu sweet spot mare dar in acelasi timp sa existe o "balama" care sa dea elasticitate. Grasit. Eu as lua Opticonul sau Extra simplu , nu 3D.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
A jucat cineva cu CHUAN CHIN-YUAN OFF- ?Ce parere aveti despre acest lemn?
M-ar interesa un lemn off- ,usor.Blade:tb Spark fl
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Grip-s Europe
Comentariu
rasp
Postat în original de cezarhtnA jucat cineva cu CHUAN CHIN-YUAN OFF- ?Ce parere aveti despre acest lemn?
M-ar interesa un lemn off- ,usor.Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Fh: Xiom Omega II euro black
Bh: Xiom Omega I euro max red
Glue: Xiom i-bond
http://www.okclub.lx.ro
Comentariu
Re: rasp
Postat în original de Marian023Postat în original de cezarhtnA jucat cineva cu CHUAN CHIN-YUAN OFF- ?Ce parere aveti despre acest lemn?
M-ar interesa un lemn off- ,usor.Blade DHS PG 2
Comentariu
Re: rasp
Postat în original de valiPostat în original de Marian023Postat în original de cezarhtnA jucat cineva cu CHUAN CHIN-YUAN OFF- ?Ce parere aveti despre acest lemn?
M-ar interesa un lemn off- ,usor.
* cred ca e cel mai bun lemn din categoria lui la 'pus pe masa mingea' din atacuri ale adversarilor..
- i-as da nota 9 ar fi fost 10 daca ar fi fost mai rapid putin si mai usor uneori.
Tibahr Patrick Chila e mai usor, 75g(prezentat pe site) fata de Tibhar alpha, 80g(site) am dat cu amandoua si se simte ca e mai usor dar tot alpha mi-a placut mai mult chiar daca e mai greu.Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Comentariu
Marian , s-ar putea ca fetele alese de tine sa "strice balansul lemnului" sa fie prea grele sau sa nu le folosesti la maxim din cauza ca ai Max pe forehand iar Alpha al tau neffind un lemn tare , tare nu valorifica Max-ul . Poate daca ai avea un carbon sau un lemn mai tare ar fi mai bine. Pe lemne asa subtiri (si nu neaparat foarte tari) parca merg ceva fete mai subtiri sau in orice caz mai soft . Parerea mea ....Blade DHS PG 2
Comentariu
rasp
doar max am gasit cand am luat, max uni zic ca e mai pretentios cand se uzeaza e greu de controlat, dar tot max are o 'putere' in plus... lemnul devine mai greu si daca se aduna probabil solutie pe fete dar cum ai zis are un f bun balans alpha.Blade: Tibhar Samsonov Alpha FL
Comentariu
...
ca idee, mi-am luat gatien 3d si e excelent...control, rapiditate tot ce vretzi...tenisul de masa nu sta doar in echipament...parerea mea
Comentariu
A jucat cineva cu Primorac 2000? E asemanator cu Balsa carbo X5?
Stie cineva ce inseamna thck la blade specifications?Blade:tb Spark fl
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Grip-s Europe
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:58.Procesare...X
Comentariu