vandut
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemn custom
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 25.aug.2015
- 439
- București
- 61
Likes given: 298Likes received: 114
Bună ziua!
Am echipat lemnul cu Tenergy 05 și l-am folosit azi în joc cu prietenii.
Are dimensiunile lemnelor BTY. Am pus fețele tăiate inițial pe Jike SZLC și se potrivesc. Are simțul unui lemn Viscaria, dar parcă un pic mai rapid. Sunt impresionat de calitatea finisajelor și-mi place forma mânerului, deși le prefer pe cele cu mâner drept. Nivelul jocului meu, cel din aria avansaților, nu mă recomandă să spun și alte detalii despre cum se comportă în joc. Pentru prieteni și cunoscuți, îl am la Dinamo și poate fi testat. Îmi place foarte mult și mă bucur că l-am luat, pe primul din serie!..
- Aprecieri 3
Comentariu
S-a vandut si al doilea lemn. Voi mai posta cand mai fac ceva. Am disponibil si varianta cu maner drept, cu fishscale mai putin evident, dar voi mai face si cu textura fishscale.Lemn: HM Blades X-Solis
Forehand: Tibhar MX-S
Rever: Tibhar MX-S
Comentariu
dat si acestaUltima editare de husarul; 15.ian.2024, 12:06.Lemn: HM Blades X-Solis
- Aprecieri 3
Comentariu
S-a nascut in noaptea asta si va pleca catre domnul Parta.
Ultima editare de husarul; 15.ian.2024, 12:07.Lemn: HM Blades X-Solis
- Aprecieri 3
Comentariu
Am avut noroc sa primesc si eu un lemn foarte frumos, Hux blade. Calitate!Kiss
- Aprecieri 4
Comentariu
senior- 10.oct.2019
- 1238
- Videle
- 28
Likes given: 141Likes received: 1413
Am cumparat si eu un lemn, control exceptional, l am folosit cu doua fete tenergy 05 si a mers superhusarul - Marcel - like this.Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
Fete BH/FH tibhar k3
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de Parta Vezi postSalutare!
Am primit lemnul Hux Blades, iar acum nu ştiu dacă să îl pun în ramă sau să îl pun în joc!
Foarte bine lucrat şi finisat, felicitări şi mulţumesc!Lemn: HM Blades X-Solis
Comentariu
Multumesc si eu raresparjolUltima editare de husarul; 24.dec.2023, 19:56.nitu serban likes this.Lemn: HM Blades X-Solis
- Aprecieri 1
Comentariu
Adaug la vanzare un lemn handmade cu SUPER ALC, exterior hinoki, cu strctura: kiri - limba - SALC - hinoki. Maner drept. Este foarte grea, 99 grame.
how can i upload animated pictures facebookUltima editare de husarul; 08.apr.2024, 11:07.Bungeanu Bogdan likes this.Lemn: HM Blades X-Solis
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:17.Procesare...X
Comentariu