As vrea si eu un lemn handmade cu SUPER ALC, exterior hinoki, cu strctura: kiri - limba - SALC - hinoki. Maner drept, cel greu de 99 g.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemn custom
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Ultima editare de husarul; 08.apr.2024, 11:02.gabi_74 nanebanane like this.Lemn: HM SZLC
Forehand: Nexy Etika Pro 47
Rever: Nexy Etika Pro 47
- Aprecieri 2
Comentariu
- Aprecieri 2
Comentariu
Cel FL a plecat, mai este ST.Lemn: HM SZLC
Comentariu
Cateva detalii despre lemn: este un lemn rapid, dar cu control extrem de bun. Merge extraordinar cu Tenergy 05 hard si Dignics 09C, de asemenea cu Tibhar MXP. Pentru cei care vor control si mai mare, am testat cu Tibhar Quantum si feelingul este aparte.
Lemnul se bate lejer cu orice lemn de la branduri cunoscute care costa de la 200 euro in sus.Guess Who likes this.Lemn: HM SZLC
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de valentin socaci Vezi postAm echipat un lemn HM Inner Carbon cu MXP și unul cu Xiom și Rakza PO, și s-au comportat excelent. Simt controlul și viteza excelent; este un lemn reușit, echilibrat, fără vibrații.Lemn: HM SZLC
Comentariu
De curând am achiziționat si testat/ jucat un lemn din colecția 'HM Blade '. Un lemn care corespunde caracteristicilor lemnului Butterfly Viscaria dar fiind prelucrat manual, totul este perfect. Am ramas impresionat de performantele acestui lemn.
Recomand cu încredere noul brand 'HM BLADE'dorin67 likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Ultima editare de husarul; 08.apr.2024, 11:01.Bogdanst BucovszkiAlex like this.Lemn: HM SZLC
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 11.aug.2017
- 218
- Dobroesti, Ilfov
- 50
Likes given: 36Likes received: 121
Bazandu-ma si pe comentariile anterioare, am achizitionat si eu un Innerforce ALC hand made. L-am folosit la turneu si nu am decat cuvinte de bine despre el, la toate capitolele. Iar raportul calitate pret ofera cumparatorului un avantaj deosebit. La fel despre domnul Beni, numai de bine!
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de Enculescu Mihaita Vezi postBazandu-ma si pe comentariile anterioare, am achizitionat si eu un Innerforce ALC hand made. L-am folosit la turneu si nu am decat cuvinte de bine despre el, la toate capitolele. Iar raportul calitate pret ofera cumparatorului un avantaj deosebit. La fel despre domnul Beni, numai de bine!Enculescu Mihaita vrg like this.Lemn: HM SZLC
- Aprecieri 2
Comentariu
Vand 3 lemne:
1. Lemn HM cu super PBO-C (cunoscut si ca Super ZLC), limba la suprafață
2. Lemn tip Innerforce cu ALC (roșu) și limba la suprafață
3. Lemn tip Inneforce cu carbon interior (cunoscut și ca Tamca), limba la suprafață,
Poze cu lemnul nr 1
2. Poze cu lemnul nr 2
Poze cu lemnul nr 3.
uploadUltima editare de husarul; 08.apr.2024, 11:05.Lemn: HM SZLC
Comentariu
senior- 21.iun.2015
- 1228
- PLOPENI
- 48
Likes given: 5888Likes received: 705
Postat în original de husarul Vezi postVand 3 lemne:
1. Lemn HM cu super PBO-C (cunoscut si ca Super ZLC), limba la suprafață, 400 lei.
2. Lemn tip Innerforce cu ALC (roșu) și limba la suprafață, 300 lei.
3. Lemn tip Inneforce cu carbon interior (cunoscut și ca Tamca), limba la suprafață, 250 lei.
tel O741272O94
Poze cu lemnul nr 1 (fetele nu sunt incluse)
2. Poze cu lemnul nr 2
Poze cu lemnul nr 3.
uploadBH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
Comentariu
Postat în original de Johnny Plaiasu Vezi post
Dimensiuni cap la lemnul nr. 3, vă rog! Mulțumesc!Johnny Plaiasu likes this.Lemn: HM SZLC
- Aprecieri 1
Comentariu
Termenul „husar” face referire la cavaleria ușoară ce s-a născut în Regatul Apostolic Maghiar, în timpul unui rege ale cărui rădăcini sunt legate de plaiurile transilvănene: Matias Corvinus. Prima mențiune a termenului Huszár apare în 1432 și se referă la niște cete de călăreți sârbi integrați în armata lui Iancu de Hunedoara. În contextul în care puterea otomană câștiga tot mai mult teren în Balcani, Iancu a încercat să adune sub steagul său de luptă pe toți cei afectați de această expansiune agresivă. Husarii sârbi s-au dovedit a fi o armă redutabilă în confruntările cu spahii otomani, dar și cu alte trupe de călăreți din Occident. Ulterior, fiul lui Iancu de Hunedoara, regele Mathias Corvinus, oferă un caracter permanent acestor trupe.
Denumirea de husari înaripați venea de la faptul că pe spatele armurii lor era montat un cadru din lemn pe care erau prinse pene de vultur, lebădă, gâscă sau chiar struț, viu colorate, care, în timpul șarjelor, fluturau asemenea unor aripi. Există mai multe teorii cu privire la folosirea acestor cadre cu pene. Cea mai cunoscută este aceea că husarii purtau aripi pentru că provocau un zgomot puternic, ce făcea ca unitatea să pară mai mare decât în realitate și de asemenea să sperie caii inamicului. Alții consideră că această tehnică a fost dezvoltată pentru ca armăsarii lor să fie obișnuiți cu zgomotele puternice și să nu se sperie în încleștările puternice.
Calul tau inaripat de pe lemnul de mai sus are legatura cu acesti Husari?
FELICITARI PENTRU MUNCA DEPUSA, poate te vor inspira aceste povesti la designul lemnelor/huselor.Enculescu Mihaita Sovea like this.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
- Aprecieri 2
Comentariu
Multumesc!
Postat în original de eres01 Vezi postTermenul „husar” face referire la cavaleria ușoară ce s-a născut în Regatul Apostolic Maghiar, în timpul unui rege ale cărui rădăcini sunt legate de plaiurile transilvănene: Matias Corvinus. Prima mențiune a termenului Huszár apare în 1432 și se referă la niște cete de călăreți sârbi integrați în armata lui Iancu de Hunedoara. În contextul în care puterea otomană câștiga tot mai mult teren în Balcani, Iancu a încercat să adune sub steagul său de luptă pe toți cei afectați de această expansiune agresivă. Husarii sârbi s-au dovedit a fi o armă redutabilă în confruntările cu spahii otomani, dar și cu alte trupe de călăreți din Occident. Ulterior, fiul lui Iancu de Hunedoara, regele Mathias Corvinus, oferă un caracter permanent acestor trupe.
Denumirea de husari înaripați venea de la faptul că pe spatele armurii lor era montat un cadru din lemn pe care erau prinse pene de vultur, lebădă, gâscă sau chiar struț, viu colorate, care, în timpul șarjelor, fluturau asemenea unor aripi. Există mai multe teorii cu privire la folosirea acestor cadre cu pene. Cea mai cunoscută este aceea că husarii purtau aripi pentru că provocau un zgomot puternic, ce făcea ca unitatea să pară mai mare decât în realitate și de asemenea să sperie caii inamicului. Alții consideră că această tehnică a fost dezvoltată pentru ca armăsarii lor să fie obișnuiți cu zgomotele puternice și să nu se sperie în încleștările puternice.
Calul tau inaripat de pe lemnul de mai sus are legatura cu acesti Husari?
FELICITARI PENTRU MUNCA DEPUSA, poate te vor inspira aceste povesti la designul lemnelor/huselor.Ultima editare de husarul; 08.apr.2024, 10:59.Lemn: HM SZLC
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:25.Procesare...X
Comentariu