doresc si eu ajutor , vreau sa achizitionez un lemn Stiga dar nu stiu de care ca nu am avut niciodata Stiga , decat paleta de-a gata. Cine a avut si ma poate sfatui ?Mentionez ca sunt un jucator cu profil ofensiv.Multumesc anticipat.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemn Stiga
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Lemn Stiga
Sa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte pentru a fi fericit, desi daca prostia lipseste celelalte nu mai conteaza.Taguri: Nimic
Re: Lemn Stiga
Postat în original de geo_donicdoresc si eu ajutor , vreau sa achizitionez un lemn Stiga dar nu stiu de care ca nu am avut niciodata Stiga , decat paleta de-a gata. Cine a avut si ma poate sfatui ?Mentionez ca sunt un jucator cu profil ofensiv.Multumesc anticipat.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
care din variante
sunt 3 tipuri pe site .care din ele?Sa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte pentru a fi fericit, desi daca prostia lipseste celelalte nu mai conteaza.
Comentariu
Postat în original de victor0987..clliper wood este un super lemn, pui pe el bryce fx si faci ce vrei cu el..Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:59.Procesare...X
Comentariu