Salut, doresc sa felicit organizatorii acestui concurs pentru tot ceea ce au facut si vor face pentru Amatur.
Tin sa precizez ca sala cu exceptia randului lipsa de becuri, a fost super din punct de vedere al spatiului cu toate ca au fost 20 de mese, si in plus pe mijlocul salii au fost 2 sau 3 metrii destinati ca si cale de acces.
Mi-a placut sala din acest punct de vedere, si cred ca si lui Migea Cornel 😊!
Trebuie sa-i mentionez pe urmatorii cu felicitarile ce li se cuvin:
Pavel Calin a eliminat un greu (Baciu Gabriel)
Leric David a spart o roca tare (Mutrescu Eugen), de la 2-2 10-4(pt David), Eugen a egalat in mare stil, urmand ca meciul sa se termine dupa cateva avantaje de fiecare parte. (imi pare rau ca nu sa filmat acest meci)
Dranca David, …Bravo
Sîrbu Nicolae venit de la Open, are potential si se lupta de la egal la egal cu adversarii de la Elite.
Si cireasa de pe Tort a fost si va ramane Telespan Konstantin, incredibil ....
Antrenat de aprox. 1 an si am inteles ca e primul lui turneu ... DA ... Number 1 ..PFOAA
Bravo Copileee !!!
Sora lui care apare pe filmare (o scumpete de neimaginat) cum nu poate privi la masa de joc in momentele de maxim suspans ...
Simion Boby (Mocean’s Coach)..Bravo Boby, multumim ca ai reprezentat Romania in lume prin performantele tale, ai fost la cateva puncte de a-ti intalni „elevul” in finala...
Mocean Dan = nr.1 Romania Elite ... Bravo “Printule ...” sper sa continui asa si dupa revenirea altor Grei (Simon Csaby = Chuck Norris de Amatur), si cu aceasta ocazie sper ca se va da drumul si unor „ape mari”, incepand cu Simon.
Si FlorinBN - Apian care e prezent ca si Painea din rugaciunea Tatal Nostru - "Cea de toate zilele" .... Tika Taka din Butoane, liste, si alte clickuri.
Acestea fiind spuse, mai jos sunt filmarile din 2 Decembrie 2023 Cupa Unirii Alba Iulia 105 ani.
Hai Romania!
Mican Nicolae vs Pavel Calin |gr inf 6 Elite |Alba Iulia 105 ani
Mocean Dan vs Rus Traian |R16 Elite |Alba Iulia 105 ani
Maxim Valentin vs Mocean Dan |QF Elite |Alba Iulia 105 ani
Leric David vs Sandu Andrei |R8 Elite |Alba Iulia 105 ani
Leric David vs Simion Boby |SF Elite |Alba Iulia 105 ani
Leric David vs Mocean Dan |Final Elite |Alba Iulia 105 ani
Open
Telespan Konstantin vs Tamsa Titus |SF Open |Alba Iulia 105 ani
Telespan Konstantin vs Bucur Andrei |Final Open |Alba Iulia 105 ani
Tin sa precizez ca sala cu exceptia randului lipsa de becuri, a fost super din punct de vedere al spatiului cu toate ca au fost 20 de mese, si in plus pe mijlocul salii au fost 2 sau 3 metrii destinati ca si cale de acces.
Mi-a placut sala din acest punct de vedere, si cred ca si lui Migea Cornel 😊!
Trebuie sa-i mentionez pe urmatorii cu felicitarile ce li se cuvin:
Pavel Calin a eliminat un greu (Baciu Gabriel)
Leric David a spart o roca tare (Mutrescu Eugen), de la 2-2 10-4(pt David), Eugen a egalat in mare stil, urmand ca meciul sa se termine dupa cateva avantaje de fiecare parte. (imi pare rau ca nu sa filmat acest meci)
Dranca David, …Bravo
Sîrbu Nicolae venit de la Open, are potential si se lupta de la egal la egal cu adversarii de la Elite.
Si cireasa de pe Tort a fost si va ramane Telespan Konstantin, incredibil ....
Antrenat de aprox. 1 an si am inteles ca e primul lui turneu ... DA ... Number 1 ..PFOAA
Bravo Copileee !!!
Sora lui care apare pe filmare (o scumpete de neimaginat) cum nu poate privi la masa de joc in momentele de maxim suspans ...
Simion Boby (Mocean’s Coach)..Bravo Boby, multumim ca ai reprezentat Romania in lume prin performantele tale, ai fost la cateva puncte de a-ti intalni „elevul” in finala...
Mocean Dan = nr.1 Romania Elite ... Bravo “Printule ...” sper sa continui asa si dupa revenirea altor Grei (Simon Csaby = Chuck Norris de Amatur), si cu aceasta ocazie sper ca se va da drumul si unor „ape mari”, incepand cu Simon.
Si FlorinBN - Apian care e prezent ca si Painea din rugaciunea Tatal Nostru - "Cea de toate zilele" .... Tika Taka din Butoane, liste, si alte clickuri.
Acestea fiind spuse, mai jos sunt filmarile din 2 Decembrie 2023 Cupa Unirii Alba Iulia 105 ani.
Hai Romania!
Mican Nicolae vs Pavel Calin |gr inf 6 Elite |Alba Iulia 105 ani
Mocean Dan vs Rus Traian |R16 Elite |Alba Iulia 105 ani
Maxim Valentin vs Mocean Dan |QF Elite |Alba Iulia 105 ani
Leric David vs Sandu Andrei |R8 Elite |Alba Iulia 105 ani
Leric David vs Simion Boby |SF Elite |Alba Iulia 105 ani
Leric David vs Mocean Dan |Final Elite |Alba Iulia 105 ani
Open
Telespan Konstantin vs Tamsa Titus |SF Open |Alba Iulia 105 ani
Telespan Konstantin vs Bucur Andrei |Final Open |Alba Iulia 105 ani
Comentariu