Vandut!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Viscaria Super Alc
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 01.dec.2013
- 1342
- Viseu de Sus, Romania
- 22
Likes given: 376Likes received: 263
Un număr de telefon?Lemn: Butterfly Primorac Carbon
Fh: Butterfly Dignics 09c
Bh: Butterfly Dignics 09c
Nu stiu ce experiente ati avut alti useri cu Kiss dar mie mi a zis ca imi vinde un Zlf cu 450 suma cu care am fost deacord fara nicio negociere pe 3 octombrie. Ne am inteles sa i virez banii in cont inainte apoi nu mai trimis ibanul si nu a mai dat niciun semn de viata cu toate ca l am sunat de mai multe ori si i am trimis mesaje. Am toata convorbirea cu el pe whatsapp pt cine nu crede. Putea macar sa mi scrie ca s a razgandit si ca nu l mai vinde. Macar atat.Dar aici se vede ce cuvant are.Ultima editare de reveneala; 17.dec.2023, 19:05.
Comentariu
Postat în original de reveneala Vezi postNu stiu ce experiente ati avut alti useri cu Kiss dar mie mi a zis ca imi vinde un Zlf cu 450 . Ne am inteles, apoi nu a mai dat niciun semn de viata. Am toata convorbirea cu el pe whatsapp pt cine nu crede. Putea macar sa mi scrie ca s a razgandit si nu l mai vinde. Macar atat.Kiss likes this.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de reveneala Vezi postNu stiu ce experiente ati avut alti useri cu Kiss dar mie mi a zis ca imi vinde un Zlf cu 450 . Ne am inteles, apoi nu a mai dat niciun semn de viata. Am toata convorbirea cu el pe whatsapp pt cine nu crede. Putea macar sa mi scrie ca s a razgandit si nu l mai vinde. Macar atat.reveneala likes this.Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
- Aprecieri 1
Comentariu
Pe mine ma cunoaste toata tara, cine joaca tenis de masa, amatori, profesionisti. Intrebati l pe toti ce tranzactii am facut cu ei.
Pana acum nici nu am stiut ca sunt un user asa de negativ.
Multa sanatate!Kiss
Comentariu
senior- 25.aug.2015
- 439
- București
- 61
Likes given: 298Likes received: 114
Postat în original de Kiss Vezi postPe mine ma cunoaste toata tara, cine joaca tenis de masa, amatori, profesionisti. Intrebati l pe toti ce tranzactii am facut cu ei.
Pana acum nici nu am stiut ca sunt un user asa de negativ.
Multa sanatate!
Sunt mai mulți, probabil în acord cu mine, dar de bine, de regulă se vorbește mai rar..
- Aprecieri 2
Comentariu
Multumesc. Da asa este, dar nu merita sa intru in discutii. Sanatate sa avem asta e important.Kiss
Comentariu
Postat în original de reveneala Vezi postCel mai bine este sa ai cuvant de om cand vorbesti sau stabilesti ceva cu altcineva. Nu sa te schimbi de la o zi la alta ca doar nu te a obligat nimeni sa pui ceva la vanzare iar pretul tot tu singur l ai stabilit.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
- Aprecieri 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:56.Procesare...X
Comentariu