Care sunt cele mai bune instrume ptr taiatnte fetele de paleta, pentru a iesi o margine cat mai ca din fabrica? Cutter, bisturiu, foarfeca? Si daca aveti concret marci, sau sursele de unde le procurati, Multumesc!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Instrumente ptr taiat feţe paleta
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Lame de cutter Olfa - Japonia intr-adevar cele negre sunt mai bune, dar cred ca au si albe la fel de bune.
Daca ai multe fete de taiat e buna foarfeca d.lui Dan Tigau, o poti comanda online cred.Liuian likes this.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de gpopescu Vezi postLame de cutter Olfa - Japonia intr-adevar cele negre sunt mai bune, dar cred ca au si albe la fel de bune.
Daca ai multe fete de taiat e buna foarfeca d.lui Dan Tigau, o poti comanda online cred.
https://www.tenis-de-masa.com/magazi...olution-no-3/#blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1521
- deva
Likes given: 1326Likes received: 937
Postat în original de gpopescu Vezi postLame de cutter Olfa - Japonia intr-adevar cele negre sunt mai bune, dar cred ca au si albe la fel de bune.
Daca ai multe fete de taiat e buna foarfeca d.lui Dan Tigau, o poti comanda online cred.
Pe de alta parte, am cazut colegi care folosesc lama de ras.( mie mi-e frica 😂)Daca ai mana, iese o taietura perfecta.
Sent from my iPhone using Tapatalkremusmuntean Liuian like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Salut, eu folosesc asta sau ceva asemanator, taie foarte curat:
https://vivashop.ro/product/cutit-modelator-topex/
Liuian likes this.Butterfly Zhang Jike ALC
FH: Yasaka Rakza Z
BH: Butterfly Dignics 64
- Aprecieri 1
Comentariu
Lame clasice gillett, am invatat de la Roman Bogdan si el la randul lui de la ceva doamna antrenoare de la CSM Arad de pe vremuri.Liuian likes this.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de eres01 Vezi postLame clasice gillett, am invatat de la Roman Bogdan si el la randul lui de la ceva doamna antrenoare de la CSM Arad de pe vremuri.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
trebuie sa ai ceva experienta cu lamele astea clasice de barbierit, altfel te tai la degete ca un cârnat..blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Postat în original de Liuian Vezi post
Si cum faceti, prindeti lama intr-un dispozitiv, sau pur si simplu o tineti intre doua degete?Liuian likes this.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
- Aprecieri 1
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1521
- deva
Likes given: 1326Likes received: 937
Postat în original de Liuian Vezi post
Si cum faceti, prindeti lama intr-un dispozitiv, sau pur si simplu o tineti intre doua degete?
Sent from my iPhone using TapatalkLiuian likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Postat în original de dani 0205 Vezi post
L-am vazut pe Bogdan “in actiune”. Nu folosea niciun dispozitiv, tinea lama intre degete .(parca doar jumătate din ea, daca bine imi amintesc)
Sent from my iPhone using Tapatalkblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
vasimateut Liuian like this.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
- Aprecieri 2
Comentariu
Poate ne ajuta un moderator sa stearga cele doua postari care nu merg,
aceasta ultima e ok. Am facut filmarea pentru decuparea fetelor cu lame de ras.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Postat în original de dani 0205 Vezi post
L-am vazut pe Bogdan “in actiune”. Nu folosea niciun dispozitiv, tinea lama intre degete .(parca doar jumătate din ea, daca bine imi amintesc)
Sent from my iPhone using TapatalkFH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Truc: Inainte de a o taia, eu dadeam pe zona de taiere, prin intermediul unui butetel de bucatarie, cu putina spuma, facuta din apa cu sapun, ca sa alunece mai usor lama de cutter, pe cauciucul fețeiCascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
Postat în original de eres01 Vezi postLemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
Fete: Andro Rasanter R42
Comentariu
Daca e mai mare fata, la un chop cu paleta atingând de suprafața mesei imediat se dezlipesc de pe lemn fețele. Este foarte bine ca fetele sa fie tăiate exact după contur, atata vreme cat nu se dorește mutarea lor pe diferite lemne. In legătură cu cantul, acesta se protejează cu bandă, banda de cant textila sau din burete.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
vasimateut likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:57.Procesare...X
Comentariu