Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Un allrounder multumit

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Un allrounder multumit

Multumesc administratorului,manyaku 88,teodorus29,valigti pentru a intra pe acest forum.
    Trecerea de la paleta Hanoi la una profesionala este imensa.Este adevarat ca m-am grabit putin in alegerea ei,stiu ca drumul e lung pana la una ideala,dar pot sa spun ca am inceput cu dreptul.
    Combinatia aleasa este Yasaka Gatien Extra 3D,FH-Gambler Six Shooter 2.0 black,BH-Friendship Super 729 FX 2.0 red. Toate SH,putin folosite deci noi la 13o RON.
    Densitatea buretelui la Gambler six shooter este prea mare pentru mine,fata e ok,este prea rapida,doresc s-o schimb,deci 80 % multumit.
    Blade: Tulpe T-702
    FH: Kokutaku Blutenkirsche 868 2.2
    BH: Kokutaku Blutenkirsche 868 2.2

baga vreo 6 straturi de lipici in ea, pune-o tensionata pe paleta si joaca asa cu ea - o sa se mai lase.
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Sau un booster lasat sa lucreze vre-o 2-3 zile si se inmoaie fara sa creasca prea mult viteza. Pe fetele care au mai fost lipite inainte apar probleme cu dezlipirea fetelor pe la margine dar sunt modalitati de a evita fenomenul. Am tot scris pe forum despre asta.
      Lemn- Bty Viscaria
      FH - TENERGY 05
      BH - TENERGY 80

Comentariu

Multumesc pentru sfaturi.
        Paleta e super,are 160 grame fata de Hanoi (200g),e manevrabila;inainte cu Hanoiul aveam probleme cu trasul pe BH,adversarii ma jucau mult pe diagonala,punctul meu slab (sunt stangaci).Acum pe BH cu 729 Super FX spulber tot,are o viteza si un control deosebit,mingea se duce acolo unde vreau eu,trag in afara mesei numai daca nu inclin suficient paleta.Imi place asa mult reverul,incat stau putin centru-stanga la masa,acum joc mai mult pe rever.
        Blade: Tulpe T-702
        FH: Kokutaku Blutenkirsche 868 2.2
        BH: Kokutaku Blutenkirsche 868 2.2

Comentariu

Acuma ai grija sa nu te bagi prea mult cu reverul peste FH

Comentariu

Procesare...
          X