Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ultima retragere fara penalizare:joi, 25.I.2024, ora 21:00.
Retragerea jucatorilor inainte de termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor, de pe lista de asteptare, dupa termen: 0 puncte;
Retragerea jucatorilor dupa termen (R): 2 puncte;
Absenta nemotivata (N): 3 puncte.
Se suspenda pe o perioada de trei luni jucatorul care acumuleaza minimum 6 puncte de penalizare.
Buna ziua. Sunt Oprea Adrian si as dori sa intreb daca nu cumva nr de 46 de la elite e eronat si nu ar fi 48 locuri din moment ce sunt 6 jucatori in grupa. Multumesc. Intreb ca sa stiu daca am sansa sa joc, altfel sa ma retrag
Buna ziua. Sunt Oprea Adrian si as dori sa intreb daca nu cumva nr de 46 de la elite e eronat si nu ar fi 48 locuri din moment ce sunt 6 jucatori in grupa. Multumesc. Intreb ca sa stiu daca am sansa sa joc, altfel sa ma retrag
Buna ziua, nu este eronat. Daca toti cei inscrisi vor fi prezenti, dimineata, vor fi: 9 grupe inferioare/categorie, din care: 8 de cate 5 jucatori si 1 grupa inferioara de 6 jucatori (grupa de 6 joaca pe doua mese), total 46 jucatori, atat la Elite cat si la Open, urmate de 12 grupe superioare a cate 3 jucatori, dupa care tablou eliminatoriu generat automat, ....astfel incat sa se poata respecta si programul pentru cei ce urmeaza dupa-masa.
Comentariu