Postat în original de cata_60
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Moinesti 18 mai 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 05.sep.2012
- 498
- Tecuci, Romania
- 65
Likes given: 1041Likes received: 171
Cu parere de rau se retrage Munteanu OctavianStiga Clipper Butterfly Tenergy 64 Yasaka Antipower
Comentariu
senior- 29.aug.2008
- 226
- Moinesti
- 52
Likes given: 0Likes received: 5
Domnul Tavy o sa-ti para rau ca nu vii la Moinesti si te duci la București. Si mesele de la Moinesti sunt profi, daca nu mai bune, iar distanta e mai mica. Mai ai timp sa te gandesti.Blade: Timo Boll Spirit FL
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.iul.2009
- 2167
- Focșani
- 45
Likes given: 5Likes received: 62
Din Adjud: Vlase Dorin si Iordachi Adrian
P.S: pentru acesti doi jucatori (ar fi cazul ca organizatorii sa pregateasca pe langa cupe,medalii, diplome...,etc, si niste licori pentru ''intrarea in forma''..., 10 litri/persoana)
Comentariu
senior- 29.aug.2008
- 226
- Moinesti
- 52
Organizatorul se va ingriji de toti concurenti, si in special de cei doi adjudeni. Stai fara grija, Costi totul se rezolva, numai sa veniti sanatosi. Noi va asteptam!Blade: Timo Boll Spirit FL
Comentariu
- 2167
- Focșani
- 45
Postat în original de sebastianbach100 Vezi postOrganizatorul se va ingriji de toti concurenti, si in special de cei doi adjudeni. Stai fara grija, Costi totul se rezolva, numai sa veniti sanatosi. Noi va asteptam!
Comentariu
Nu voi putea participa intrucat sambata am examen dimineata. Dupa programul initial (Open la ora 14:00) speram sa ajung, sa joc la Open. Preda Ionut.
Comentariu
senior- 29.aug.2008
- 226
- Moinesti
- 52
Imi pare rau, Ionut, dar cu 4-5 jucatori inscrisi la open nu are sens, mai bine toti la un loc. Altadata. Succes la examen!Blade: Timo Boll Spirit FL
Comentariu
senior- 29.aug.2008
- 226
- Moinesti
- 52
Din Panciu
Socaci Sorin
Iordaniu Aurel
Vasiliu DanBlade: Timo Boll Spirit FL
Comentariu
organizator tehnic- 22.ian.2009
- 1796
- Bacău
- 61
Likes given: 1239Likes received: 585
Petenchi Edmond Roman amatori
- - - Actualizat - - -
Surmei Boby Bacău amatori. scuze pt intarzierea cu care am facut inscrierea
Comentariu
din Roman mai vin : Paduraru Ciprian
Ungureanu Petrica
Zanescu Cristian
- - - Actualizat - - -
toti la amatori
Comentariu
Un turneu frumos cu meciuri palpitante. Felicit organizatorul atat pentru modul transparent in care a organizat grupele si nu in ultimul rand pentru excelenta organizare a turneului. Un oras mic cu potential mare in tenisul de masa !!!BLADE:Kreanga Aeros
BH:Tibhar Torpedo
FH: Globe National
Comentariu
senior- 29.aug.2008
- 226
- Moinesti
- 52
Multumesc frumos pentru urari si ca o curiozitate s-au jucat 369 meciuri!! Am descarcat pozele, dar nu ma descurc sa le postez, poate ma ajuta cineva.Blade: Timo Boll Spirit FL
Comentariu
- 2167
- Focșani
- 45
Si noi (cei din Focșani) ne-am simtit bine la Moinesti. Turneu frumos,atmosfera prietenoasa,organizarea foarte buna. Cu siguranta vom reveni cu placere si la turneele viitoare.
Comentariu
As fi vrut sa fiu si eu prezent, dar din pacate in fiecare an turneul de la Moinesti s-a organizat in sambata Rusaliilor. Poate in viitor...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:56.Procesare...X
Comentariu