Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sarbatorile pascale
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 20.aug.2012
- 282
- caransebes
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Multumim, la fel va dorim dvs. si celor dragi....Hristos a-nviat! Fie ca de aceste sarbatori El sa invieze in fiecare din noi, si astfel sa devenim mai buni...
- - - Actualizat - - -
Cu stima, fratii Gavrilovici.
Paste fericit ! Dumnezeu sa ne apere pe toti si sa ne fereasca de necazuri si de prosti!
Multa sanatate iubitorilor mingilor de celuloid!
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3632
- București, Romania
- 36
Likes given: 318Likes received: 1212
Lumina si caldura Pastelui sa ne încalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne înconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
Paste Fericit !
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
Hristos a Inviat,si fie ca aceasta sarbatoare a Invierii Domnului Nostru IIsus Hristos sa ne apropie si sa ne faca mai buni unii cu altii!Lemn:Butterfly Liu Shiwen
FH: Tenergy 05
BH: Dignics 05
Comentariu
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de george25 Vezi postHristos a Inviat! Fie ca aceasta sarbatoare a Invierii Domnului Nostru IIsus sa ne apropie si sa ne faca mai buni unii cu altii!
La fel invie si circuitul Amatur dupa fiece tulburare, prin dragostea de sport a participantilor, organizatorilor, sustinatorlor si 'internautilor' carora le adresez acum urarea: SARBATORI FERICITE! Stefan Rusu
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6823
- București
- 65
Likes given: 258Likes received: 685
Adevarat a inviat!
Momentul sublim in care sa privim inapoi cu intelegere, dragoste si iertare si sa privim inainte cu incredere, dragoste si speranta!
Paste fericit alaturi de cei dragi!
Comentariu
Coordonator Onorific- 08.mai.2007
- 1729
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 340Likes received: 304
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6976
- Blaj
- 67
Likes given: 197Likes received: 462
Postat în original de marcu vasile Vezi postSARBATORI FERICITE SI MULTA SANATATE, TUTUROR PRIETENILOR DIN FAMILIUA AMATUR ,VA UREAZA CLUBUL DE TENIS DE MASA VATRA DORNEI Antrenor MARCU VASILE
Lumina, intelepciune, speranta, impliniri, dragoste, pace si liniste sufleteasca, armonie. De toate acestea sa aveti parte voi, marea familia Amatur, cat si familiile voastre si cei dragi voua !
Sarbatori Fericite !
Comentariu
Cred ca acum este o ocazie speciala in care daca am suparat pe cineva sau nu am fost asa cum ar fi trebuit sa fim pana acum sa avem acum curajul sa ne cerem scuze, si asa cum au mai spus si colegi mei inainte sa fim mai buni, mai intalegatori la masa si sa nu ne mai sara asa de repede mustarul pentru orice fleac... si sa fim fair-play la joc asta in primul rand...
Este trist ca trebuie sa spun ca sunt persoane care gasesc tot felul de metode sa te enerveze si sa te scoata din mana adica nu mai esti la fel de concentrat... ceva de genul,,,> a fost (net) sau (Pardon sau Tus) sau intentionat schimba scorul in favoarea lui, sau striga la fiecare minge sooo. ect.
Va rog cine face asa ceva sa nu mai faca nu cred ca este corect trebuie sa respectam adversarul si sa fim corecti fata de toata lumea...
>>>> Cred ca ar trebui ca la fiecare Concurs la inceput sa fie o melodie o strofa cu Imnul Romaniei si sa se spuna in grup toata lumea Rugacinea Tatal Nostru. >>>>>>
>> Acesta este Sloganul meu de Sfintele Pasti sunt Cuvintele lui Isus >>>>>> Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel; sau "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face".
Va doresc tuturora Sarbatori Fericite! Hristos a inviat!
Ultima editare de leo33; 05.mai.2013, 12:30.
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Hristos a inviat , vreau sa va urez tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi si sa ne regasim la masa de tenis mai fericiti, cu zambetul pe buzeBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:12.Procesare...X
Comentariu