Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Paleta buterfly ca prima paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Paleta buterfly ca prima paleta

Buna ziua. Este prima data cand scriu pe acest forum si nu vreau sa incep cu stangul. Datorita voua vreau sa-mi cumpar o paleta profesionala si azi am vazut un mesaj pe un site lemn buterfly maze off si fete xiom vega pro totul folosit o singura data. Cum am spus e prima paleta proff pana acum am jucat cu palete preasamblate. Va multumesc anticipat a inca ceva inportant paleta se potriveste cu stilul meu de joc.
    Fh Tenergy 05
    VISCARIA
    Bh Vega Europa

Este o paleta foarte rapida pentru un incepator, mai ales vega pro sunt foarte rapide... nu se potrivesc pentru tine mai ales ca este prima data cand joci cu o paleta profi... Paleta acesta este pentru cine are experienta in tenis , daca nu incepi cu o paleta potrivita pentru incepatori este posibil sa ramai dezamagit. Stima!

Comentariu

Iti multumesc ptr sfat o sa tin cont
      Fh Tenergy 05
      VISCARIA
      Bh Vega Europa

Comentariu

Sunt foarte multe variante spre care te putem indruma (pentru ca sunt foarte multe firme de materiale si toate au game variate de echipament).
        Vad ca esti din italia si de asta cred ca cel mai bine ar fi ne spui un site de pe care vrei sa cumperi si noi iti spunem in functie de ce se gaseste acolo.
        We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.
        Aristotle

Stiga Offensive Classic ||| DHS G888 / Banco Ouragane

Comentariu

poti sa iei un all-all+ de la bty...si niste fete cu burete mediu,viteza medie.....te vei intelege mult mai bine decat cu un off si niste fete cu burete dur cum sunt vega pro care au duritatea de 47 grade...vezi ca si stiga si xiom au lemne ff bune....bafta la decizii..
          fh-xiom vega-pro 2mm
          blade--galaxy-v16
          bh-xiom omega tour--max

Comentariu

Am adus vorba de aceasta paleta pentru ca sa nimerit o ocazie de a o avea. Un baiat de aici vrea sa o dea pentru ca e prea rapida ptr el. Eu inca nu am probat-o dar ma conving din ce in mai mult ca nu este o paleta pentru mine. Vom vedea luni am intalnire cu el si o voi proba. Oricum din primul post nu sa inteles bine ce am vrut sa spun. Nu sunt chiar asa de incepator joc tenis de cand aveam 10 ani la nivel amatorial (cu baietii) si nu aveam exigenta de a-mi cumpara o paleta profi dar zilele trecute sa organizat aici un mini turneu pe care l-am castigat dealtfel si era la turneu un baiat care avea o paleta profi si de acolo am inceput sa am interes si curiozitate pentru aceste palete care fara indoiala sunt superioare.
            Fh Tenergy 05
            VISCARIA
            Bh Vega Europa

Comentariu

eu zic sa ne spui cam in ce buget ai vrea sa te incadrezi, iar noi te vom ghida de acolo.
              blade: xiom strato
              fh: omega IV asia
              bh: vega asia

Comentariu

Nu am un buget baiatul acesta vrea 100€ daca imi place o cumpar daca nu astept sfaturi dar repet nu este acesta bugetul daca gasesc mai ieftina foarte bine important este sa imi placa)
                Fh Tenergy 05
                VISCARIA
                Bh Vega Europa

Comentariu

Din pacate,oricate sugestii de palete ti-am face,pana nu dai cu o paleta nu poti sa sti ce ti se potriveste si ce nu.
                  Nu ai un club de tenis prin apropiere?
                  Exista marele risc sa nu iti placa o paleta,oricat de scumpa si de laudata ar fi de altii,pur si simplu sa nu iti placa,sa nu fie pe stilul tau.
                  Lemn:Butterfly Liu Shiwen
                  FH: Tenergy 05
                  BH: Dignics 05

Comentariu

Postat în original de Daniel Draganescu Vezi post
                    Am adus vorba de aceasta paleta pentru ca sa nimerit o ocazie de a o avea. Un baiat de aici vrea sa o dea pentru ca e prea rapida ptr el. Eu inca nu am probat-o dar ma conving din ce in mai mult ca nu este o paleta pentru mine. Vom vedea luni am intalnire cu el si o voi proba. Oricum din primul post nu sa inteles bine ce am vrut sa spun. Nu sunt chiar asa de incepator joc tenis de cand aveam 10 ani la nivel amatorial (cu baietii) si nu aveam exigenta de a-mi cumpara o paleta profi dar zilele trecute sa organizat aici un mini turneu pe care l-am castigat dealtfel si era la turneu un baiat care avea o paleta profi si de acolo am inceput sa am interes si curiozitate pentru aceste palete care fara indoiala sunt superioare.
                    in momentul in care o sa incepi sa joci regulat, cu palete profesionale, o sa vezi ca acele curiozitati vor continuaaaa.......pentru ca exista pe piata o gama asa larga de materiale incat ai vrea parca sa le incerci pe toate. Important este sa te stabilesti la ceva care este pe stilul tau acum, si dupa aceea odata cu evolutia ta in joc, schimbarile se vor cere singure/de la sine.
                    Succes la probe!!!
                    "Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
                    Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
                    BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]

Comentariu

Nu vreau sa o cumpar fara sa o probez. Cum am spus luni seara ar trebui sa ma intalnesc cu acest baiat si sa schimbam cateva serve. Multumesc pentru urare D-mul Viorel. Cat despre sala de jucat incerc cu un baiat roman si unul italian sa punem pe picioare un mic proiect. La inceput o singura masa si mai departe vom vedea.
                      Fh Tenergy 05
                      VISCARIA
                      Bh Vega Europa

Comentariu

Procesare...
                      X