Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am constatat și eu la alte fețe că deși ele sunt pentru topspin se comportă 50% antispin si 50% normal(efect)... dar ce răspuns frumos a venit din partea colegului Baciu Gabriel: "e din mână!!..depinde cum dau eu!"
Nu ai cum să refuzi un astfel de răspuns simpatic.
Aș dori să mă interpun: Neagoe, roșia ta are ceva.
Când dai încet, este tigaie, lișie, iar când dai mai tare, devine soft, adică agață.
De ce știu?
Pentru că, când te-ai dus la baie înainte să joci cu mine, ți-am testat-o.
Nu e rău. Nu zic nu.
Doar am constat.
Felicitări Avram și echipa! Preocupați sa iasă totul bine! Mulțumesc de organizare !
Felicitări Moceanu, Neculai, Neagoe. Felicitări Saceleanu, ai niște tăieturi de îl ia amețeală pe adversar !
Felicitări Avram și echipa! Preocupați sa iasă totul bine! Mulțumesc de organizare !
Felicitări Moceanu, Neculai, Neagoe. Felicitări Saceleanu, ai niște tăieturi de îl ia amețeală pe adversar !
In primul rand felicitari ADN&CO pentru organizare.
Cea mai tare faza de la concurs a fost cand Danut Mocean juca contra domnul Petrescu iar Boby Simion in acelasi timp juca sfert de finala cu Neagoe, Boby a vazut ca este disputat meciul lui Danut si a vrut saracul sa-si ia time-out ca sa-l ajute pe Danut cu un sfat, overall Boby esti baiat fain si Danut a jucat foarte bine, acum Danut poate sa ia meci si la Ovidiu Ionescu sau Wang Chuqin si este tot NO REACTION (gluma). Felicitari si dl Liviu care are 2 randuri de creier si reuseste sa faca victorii incontinuu cu jucatori buni!
Felicitari Alex Neculai. Erai favorit pe harrtie de la inceput dar nu e deloc usor sa pui asta in practica, mai ales impotriva unor jucatori foarte foarte valorosi pe care i-ai intalnit. Bravo !
Bravo Costin, lovitura marca "Neagoe" da roade bune si la turneela A+. Pe unde joci iti faci fani, ultimul inscris pe lista e Victor Sencu, o sa-l cooptam si pe el in fan-club ! 😀 Felicitari pentru rezultat , se putea si mai sus daca nu te intalneai cu uraganu' Neculai.
Bravo Costin, lovitura marca "Neagoe" da roade bune si la turneela A+. Pe unde joci iti faci fani, ultimul inscris pe lista e Victor Sencu, o sa-l cooptam si pe el in fan-club ! 😀 Felicitari pentru rezultat , se putea si mai sus daca nu te intalneai cu uraganu' Neculai.
Comentariu