Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Durdun daca nu stii sa citesti printre randuri e problema ta...oricum tu esti doar un pion ....nu organizezi tu de capul tau concursul fara aprobarea SEFILOR. Deci frumoasa lipsa de fairplay din partea voastra
Imi pare rau ca gandesti asa, dar pana la urma esti liber sa gandesti ce vrei.
Iti zic sincer, eu de cand am sosit la VIVA nu am simtit sa am sef, m-am simtit si ma simt ca intr-o familie, unde a fost, este si va fi respect.
Cat despre fairplay, inca o data nu inteleg legatura acestui concurs de incepatori cu turneul organizat de tine, care, este destinat 90% jucatorilor din categoria amatori si open in cadrul AMATuR-ului unde, bineinteles sunt si punctati.
Cand o sa ne intalnim, te rog frumos sa imi spui cu ce a deranjat acest concurs turneul pe care il organizezi.
Toate cele bune si succes in organizarea turneului tau !
Acesta mi-a fost ultimul mesaj offtopic din acest post.
George Durdun
Imi pare rau ca gandesti asa, dar pana la urma esti liber sa gandesti ce vrei.
Iti zic sincer, eu de cand am sosit la VIVA nu am simtit sa am sef, m-am simtit si ma simt ca intr-o familie, unde a fost, este si va fi respect.
Cat despre fairplay, inca o data nu inteleg legatura acestui concurs de incepatori cu turneul organizat de tine, care, este destinat 90% jucatorilor din categoria amatori si open in cadrul AMATuR-ului unde, bineinteles sunt si punctati.
Cand o sa ne intalnim, te rog frumos sa imi spui cu ce a deranjat acest concurs turneul pe care il organizezi.
Toate cele bune si succes in organizarea turneului tau !
Acesta mi-a fost ultimul mesaj offtopic din acest post.
George Durdun
Sunt destui care au sesizat cu ce deranjeaza acest concurs propus de tine , voi. Am primit personal cateva opinii legate de faptul ca ai ( ati ) decis sa organizati concursul pe 18 mai si crede-ma ca nici una nu a fost de bine. Ai mai pus si MA <18 (nu mai sunt chiar incepatori).
Exact pe 18 mai era singura data cand puteati sa puneti concursul. Exact dupa ce-am postat noi un concurs A AMATUR.
Daca chiar nu intelegi ce deranjeaza e chiar grav ...am crezut ca stii ce inseamna un act de sabotaj...sau poate faci tu pe ala care nu vrea sa inteleaga...teatru ieftin.
Asa ca data viitoare cand ne vedem, daca ne vedem, eu o sa refuz sa te (va) salut pentru ca mie imi place sa fiu inconjurat de oameni care dau dovada de fairplay si respect.
O seara buna !
CIOBANU ALEX ( ca tot se poarta cu semnatura )
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Trofeele si medaliile sunt pregatite pentru castigatorii de maine!
- - - Actualizat - - -
Un concurs foarte, foarte frumos si zic eu reusit !
Cu 46 de participanti am reusit sa facem un turneu pe cinste.
Majoritatea jucatorilor din fazele eliminatorii in primele editii au reusit performanta sa joace in turneul destinat amatorilor, o surpriza pentru mine. Jucatori precum Saulescu Dimitrie, Goretchi Claudiu, Ciupitu Cristian si altii au reusit aceleasi performante, dar nu in turneul incepatorilor, ci al amatorilor. Clasament intermediar :
INCEPATORI
1. CERNICENCO George
2. IONCEA Rares
3. FILIPOIU Valentin
4. VELCEA Cristina AMATORI
1. BALACEANU Cristian
2. POPA Liviu
3. TEODORESCU Alexandru
4. SAULESCU Dimitrie - - - Actualizat - - -
Voi revenii maine cu detalii, poze, videoclipuri si tot ce mai a fost de spus !
Multumesc participantilor si staff-ului VIVA SPORT !
Comentariu