dupa cum spune si anuntul donez lemnul.stiu ca nu este mare lucru dar vreau sa ajunga la niste copii care iubesc acest sport si care poate nu isi permit .astept sugestii pana luni cand se deschide posta(mentionez ca lemnul este aproape nou) stima.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
donez sweden classic
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
senior
- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Postat în original de adyy Vezi postdupa cum spune si anuntul donez lemnul.stiu ca nu este mare lucru dar vreau sa ajunga la niste copii care iubesc acest sport si care poate nu isi permit .astept sugestii pana luni cand se deschide posta(mentionez ca lemnul este aproape nou) stima.
0756258169 este numarul dumnealuiBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Ok Ben dupa ce o sa iau legatura cu Dl Marcu o sa trimit lemnul luni sau marti prin posta,iar celor care
au venit cu sugestii pe mp le cer mii de scuze si le promit ca atunci cand o sa mai pot o sa mai trimit si altor copii materiale.numai bine tuturor4EVER HOOLIGAN
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Postat în original de adyy Vezi postOk Ben dupa ce o sa iau legatura cu Dl Marcu o sa trimit lemnul luni sau marti prin posta,iar celor care
au venit cu sugestii pe mp le cer mii de scuze si le promit ca atunci cand o sa mai pot o sa mai trimit si altor copii materiale.numai bine tuturorBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 245Likes received: 316
mai sunt si copii de la tarnaveni care chiar au nevoie de ajutor !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
stiu ca sunt multi copii care eu nevoie de sprijin dar am promis lemnul celor din Vatra Dornei ,imi pare rau cu alta ocazie cand mai pot sa ajut cu cea mai mare placere.4EVER HOOLIGAN
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3442
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
DRAGA ADY,te rog sa ma scuzi ca nu ti-am multumit pana astazi pentru paleta foarte buna pe care am primito saptamana trecuta de la tine .Motivele au fost serioase ;-pregatirea copiilor pentru AGNITA si pregatirea celor doua concursuri din data de 25-26.05.2013 de la VATRA DORNEI.Credema plecam dimineata la 6 de acasa si ma intorceam seara tarziu.Inca odata scuze si mii de multumiri pentru gestul tau.CU STIMA SI RESPECT te saluta MARCU
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:56.Procesare...X
Comentariu