Buzatu Vasile _elite
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
EWE cup - turneu inaugural - 2-3 martie - Domnesti jud ilfov 2-3 martie
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Coordonator Onorific
- 08.mai.2007
- 1728
- Constanța, Romania, Romania
- 60
Likes given: 338Likes received: 304
Din Constanța -
- Fratea Aurel - Elite
- Leolea Andrei - Elite
- Plesoianu Stefan - Avansați
buzatu vasile likes this.Blade Dr Neubauer Phenomenon, FH Dignics 05, BH Yasaka Antipower
- Aprecieri 1
Comentariu
Grumeza Lucian din București la Open. Mulțumesc frumos!
Trimis de pe al meu SM-S911B folosind Tapatalk
Comentariu
Postat în original de Dumitrescu Cornel Vezi postBuna seara.Nu cred ca am citit bine:Turneu b 60 de lei?Nu cred ca..................suna a melodiei de la "La familia"Boteanu nicu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1429
- buftea
- 57
Likes given: 149Likes received: 469
Postat în original de Daniel Nicolae Vezi postVa invit la sala(fara sa platiti)si veti hotari daca este un pret mare sau mic. Ce nu inteleg...de ce acest pret este mare pt un B dar ar fi ok pt un A sau A+. Zi buna va doresc si va asigur de toata consideratia mea!
- Mult și prost sau puțin și bun!
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2370
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1296
Postat în original de Daniel Nicolae Vezi postVa invit la sala(fara sa platiti)si veti hotari daca este un pret mare sau mic. Ce nu inteleg...de ce acest pret este mare pt un B dar ar fi ok pt un A sau A+. Zi buna va doresc si va asigur de toata consideratia mea!
Comentariu
[QUOTE=Dumitrescu Cornel;n1143369]
Buna dimineata.Multumesc pentru invitatie dar nu o voi onora.Eu am pus o intrebare nu sa creez un conflict sau preambul.Nu stiu daca intentia a fost despre valoarea de 60 de lei.Atunci cand te duci la o nunta nu te duci gratis sau pe datorie.Pacat doar ca apar tot felul de avocati in sportul asta.UNII CALIFICATI SI IN BAROU,ALTII LA SPORTUL "DAT CU PAREREA"Mult succes in activitate![/QU
Comentariu
organizator tehnic- 15.sep.2011
- 3307
- Giurgiu
- 57
Likes given: 749Likes received: 659
La un turneu B pierzi toată ziua pentru acelasi numar de meciuri si nici nu prea contează punctele pe care le câștigi la un astfel de turneu în clasamentul Amatur.
Ce a spus nea Cornel Dumitrescu este in interesul dumneavoastră, părerea mea.TEODOR URSU likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6738
- București
- 64
Likes given: 248Likes received: 636
Clubul EWE Ping-Pong s-a deschis la inceputul anului 2024, cu scopul de a oferi iubitorilor de tenis de masa din zona sau in trecere un spatiu placut si modern, din dorinta proprietarilor de a imbina utilul cu placutul. In afara spatiului de joc generos, sala de sport dispune de spatiu de vestiare cu dusuri, o terasa generoasa pentru asteptare si socializare. Sunt posibilitati de a servi o gustare sau bauturi racoritoare, precum si oferte pentru masa de pranz. Spatiul de parcare este amenajat si sigur.
Organizatorii va asteapta cu drag si va invita la distractie, relaxare si joc.
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 19.dec.2015
- 524
- bucuresti
- 28
Likes given: 366Likes received: 317
Intr adevar si eu m am uitat putin circumpsect la faptul ca este 60 un B, repet ideea spusa mai sus de ceilalti cum ca nu este vorba de suma propriu zisa ci de importanta turneului. Fiind insa prima data in aceasta sala consider ca merita incercat, nu ne putem da cu parerea fara sa stim inca ce condiții sunt. Vedem dupa ce feedback o sa fie, sper ca in ciuda faptului ca este un B sa se adune mai multi buni pentru a fi un turneu cat mai atractiv. O zi frumoasă tuturor!
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2370
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1296
Va salut pe toti.Va rog sa il scoateti din ecuatie pe Dumitrescu.Am incercat sa scriu ceva nu am fost inteles ca de obicei.Nu am treaba cu locatia....poate veneam sa joc nu sa admir ca doar nu mergeam la Luvru....Am fost bagat in grupul salii,am vazut filmari cu jucatori celebri,arhitectura este deosebita..nici macar numarul de meciuri sau valoarea jucatorilor nu contau.Am pus o intrebare si mi-am pus toate babele in cap!Pe cei care si-au dat cu parerea la "valoarea"comentariului meu am sa ii intreb numai atat:Halatul,cat costa,halatul?
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1429
- buftea
- 57
Văd că deja începe sa se facă "tarife de intrare" la o sală nouă care pare f cochetă din poze de niște"colegi" care nu au văzut_o nici pe "dinăuntru "și nici pe "dinafară"
Zici că suntem înainte de 89 pe vremea "mercurialului" că dacă depășești te și "leagă". Unii mai vor și "halat" dar nu au ce să acopere cu el! Pe la spitale mai găsești câte unul moka dar obligatoriu trebuie sa ai "chiloți"pe tine!
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3546Likes received: 1414
Referitor la taxa de participare ; am avut o discuție cu mai mulți jucători din Amatur și printre altele făceam o paralelă între tenisul de masă și alte sporturi unde se alocă mult mai mulți bani , dar timpul petrecut este unul destul de scurt!!
Aici aș da câteva exemple, înot 50 lei ora cu antrenor, box 60 lei pe ședință !!! Aș face o comparație și cu altele dar este mult mai avantajos să dai 60 lei la un turneu și să joci toată ziua, aici mă refer la jucătorii buni care ajung mai des în fazele superioare ale turneelor!!! Toate cele bune tuturor amaturistilor și felicitări celor care investesc în logistica acestui sport!!!
buzatu vasile likes this.Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1429
- buftea
- 57
Postat în original de ClaudiuManoiu Vezi postReferitor la taxa de participare ; am avut o discuție cu mai mulți jucători din Amatur și printre altele făceam o paralelă între tenisul de masă și alte sporturi unde se alocă mult mai mulți bani , dar timpul petrecut este unul destul de scurt!!
Aici aș da câteva exemple, înot 50 lei ora cu antrenor, box 60 lei pe ședință !!! Aș face o comparație și cu altele dar este mult mai avantajos să dai 60 lei la un turneu și să joci toată ziua, aici mă refer la jucătorii buni care ajung mai des în fazele superioare ale turneelor!!! Toate cele bune tuturor amaturistilor și felicitări celor care investesc în logistica acestui sport!!!
ClaudiuManoiu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:27.Procesare...X
Comentariu