Postat în original de clau
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
vand FEȚE si LEMNE!!!
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 51 (0 members and 51 guests)
-
Postat în original de Claudiu84 Vezi postEu tot nu vad preturi...
Jonyer H AN 400 lei
Iolite FL 600 lei
Butterfly .
Timber.shot off+ ST 180 lei
Balsa Carbo X3 FL 160 lei
Grubba Carbon ST 180 lei
Boll Tricarbon FL 300 lei
FineWood Off- ST 150
Butterfly X5 ST 160lei
Momentan atât este disponibil.
Comentariu
Buna. Vad ca este afisat intr-un post anterior destul de recent un lemn Stiga Rosewood NCT VII ST. Mai e valabil? Cate grame are si un pret va rog. Si cateva poze...
Update: Mai vad si un OSP Martin care cred ca e tot 7 straturi de lemn. Sunt valabile cele doua lemne?Ultima editare de CornelTT; 14.ian.2015, 15:50.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
De acesta am si uitat,,,,da ,este nou si este câștigat la un concurs in Ungaria,85 gr, si este foarte rar la acest gramaj,si ST .450 lei.
OSP Martin ,pot să-ți aduc la comandă în 6 tipuri de mânere,nou,la alegere,370 lei.
Sent from my iPad using Tapatalk
Comentariu
buna seara. am vazut ca aveti si xiom stradivarius. la ce pret si care este starea lemnuluiBTY Balsa Carbo X5
fh Joola Energy Extra
bh Tibhar Aurus Soft
Comentariu
ceva poze se pot vedea la stradivarius te rogBTY Balsa Carbo X5
fh Joola Energy Extra
bh Tibhar Aurus Soft
Comentariu
senior- 09.apr.2012
- 251
- Ocna Sibiului, Romania
- 48
Likes given: 6Likes received: 49
Pe tibharomania sunt 2 lemne: texo off care are 5 straturi(e un off-) pret 175 si texo c7 care e 5+2 straturi de carbon(e off) pe acesta din urma il doresc pret 275.Din poza pare texo off. Daca aveti texo c7 sunt interesat.Ola
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:42.Procesare...X
Comentariu