Doresc si eu sa ma apuc de tenis de masa si vreau sa stiu daca este prea tarziu la 18 ani sa fac asta la un nivel profesionist? Vreau sa mentionez ca joc destul de bine chiar daca nu am facut la un club.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Varsta in ping pong
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Postat în original de Marius Andronache Vezi postDoresc si eu sa ma apuc de tenis de masa si vreau sa stiu daca este prea tarziu la 18 ani sa fac asta la un nivel profesionist. Vreau sa mentionez ca joc destul de bine chiar daca nu am facut la un club.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
senior- 18.mai.2015
- 945
- Drobeta-Turnu Severin
- 40
Likes given: 81Likes received: 244
Postat în original de Marius Andronache Vezi postDoresc si eu sa ma apuc de tenis de masa si vreau sa stiu daca este prea tarziu la 18 ani sa fac asta la un nivel profesionist? Vreau sa mentionez ca joc destul de bine chiar daca nu am facut la un club.
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2370
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1293
Postat în original de Marius Andronache Vezi postDoresc si eu sa ma apuc de tenis de masa si vreau sa stiu daca este prea tarziu la 18 ani sa fac asta la un nivel profesionist? Vreau sa mentionez ca joc destul de bine chiar daca nu am facut la un club.Marius Andronache likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 22.ian.2022
- 275
- Bucuresti, S3
- 55
Likes given: 10Likes received: 100
La nivel profesionist, slabe sanse. Dupa intrebare mie mi-e clar ca nu stii ce e in spatele unui jucator.
Va fi nevoie de ani de zile pentru corectarea miscarilor gresite, antrenamente zilnice, parteneri.vasimateut likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
Inainte de a da verdicte, cred ca cel mai bine este sa iti evalueze cineva specializat jocul. "joc destul de bine" nu inseamna nimic, depinde cu cine te compari. Cu cine ai jucat pana acum in Brasov?AlexandruM alx_vass like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator local- 08.feb.2015
- 1516
- deva
Likes given: 1324Likes received: 932
Chiar daca nu vei reusi sa devii jucator profesionist, si simplul fapt ca ai invatat / ti-ai dezvoltat anumite abilitati - cu alte cuvinte, ai devenit un jucator mai bun - este un mare castig.
Succes, deci!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comentariu
Acum se mai pune si intrebarea ce intelegi tu prin jucator profesionist? Vrei sa traiesti din asta? Sau vrei sa joci in turnee organizate de FRTT?
Comentariu
He Zhi Wen are aproape 62 si a fost 15 ani in Top 100 la nivel mondial...
https://tabletennis.guide/alldata.ph...iwen-he-103518
nu putem stii ce joaca baiatul!!!
Marius Andronache likes this.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 22.ian.2022
- 275
- Bucuresti, S3
- 55
Postat în original de gpopescu Vezi postHe Zhi Wen are aproape 62 si a fost 15 ani in Top 100 la nivel mondial...
https://tabletennis.guide/alldata.ph...iwen-he-103518
nu putem stii ce joaca baiatul!!!
Pentru mine e clar ca nu are termen de comparatie.
Iar He Zhiwen era la 23 ani la campionatul modial pe echipe… 😂
Comentariu
Postat în original de MihaiLupu Vezi post
Cata vreme inca nu stie cum joaca un jucator cu “scoala”, e departe.
Pentru mine e clar ca nu are termen de comparatie.
Iar He Zhiwen era la 23 ani la campionatul modial pe echipe… 😂Ultima editare de Marius Andronache; 06.mar.2024, 01:14.
Comentariu
Postat în original de Marius Andronache Vezi post
Va multumesc ca ma sustineti, ce sa mai si zic... ( ironic vorbind )
a descoperit recent forumul si de atunci ne bombardeaza constant cu intelepciunea luiMarius Andronache Niculae.G like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
maestru- 12.ian.2013
- 2370
- București
- 64
Likes given: 573Likes received: 1293
Postat în original de Tofenfor Vezi post
nu-l baga in seama... e troll
a descoperit recent forumul si de atunci ne bombardeaza constant cu intelepciunea lui
Comentariu
Postat în original de MihaiLupu Vezi postMultumesc, Cornel.
Asa e cu copiii astia, au impresia ca le stiu pe toate. 😂
- Aprecieri 3
Comentariu
senior- 22.ian.2022
- 275
- Bucuresti, S3
- 55
Nu e vorba de descurajat. Vreti sa va mangai pe crestet si sa va zic ca puteti castiga “Paleta de aur”…? U18…?
Sunt realist. Este prea tarziu daca vreti la nivel de top. In cati ani credeti ca puteti ajunge din urma un pusti care face de la 7-8 ani, adica de 10 ani? Si corect, pentru ca la varsta asta aveti si un handicap fata de ei, nu aveti miscarile corecte. Si pana nu le corectati, nu va puteti apropia de un nivel decent.
Eu am inceput dupa 20-25 ani cu nea Vivi Dumitrescu, eu invatam sa lovesc corect si jucam cu junioarele lui ca partener. Era un win-win, el nu avea bani de parteneri. O vreme aveam 7 antrenamente pe saptamana, cu meciuri sambata si duminica. Rupeam o pereche de tenisi la 6 luni. Cresti daca te tii de treaba, nimic de zis, dar n-ai nicio sansa cu jucatori de top. A trecut acel tren, a plecat din gara de ani buni.
Mi-a placut tenisul de masa de mic, imi place si acum, tot de placere joc.
Comentariu
senior- 22.ian.2022
- 275
- Bucuresti, S3
- 55
Si ca o concluzie, pe scurt: nu e tarziu sa te apuci de nimic, niciodata. Asta nu inseamna ca poti ajunge la nivel profesionist.
Intrebarea ta completa asta a fost, iar raspunsul meu a fost la aceasta intrebare.Marius Andronache likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:09.Procesare...X
Comentariu