Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

fete intinse

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• fete intinse

Am cumparat de la cineva 2 fete tenergy 05/05fx dar la dimensiuni mici cam 145/147 ceva de genul. dupa ce le am pus pe lemn si am dat cu "facaletul" au iesit undeva la 155/153...este posibil ca fetele sa nu mai dea acelasi randament?

Nu trebuia sa le intinzi asa de tare. E enorma diferenta dintre dimensiunile fețelor inainte de lipire si dimensiunile dupa intinderea cu facaletul! Le-ai turtit ca pe aluat Nu o sa mai sara la fel. Am fortzat si eu mai demult asa doua fețe si rezultatul a fost: mult mai tari, parca mai rapide si mult mai putin controlabile.
    Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

Comentariu

Sincer sa fiu imi plac fetele asa cum sunt...pnm...rapide)adica in junatate de ora jucam cu ele de parca le aveam de o luna...daca le dezlipesc nu vor mai fi la fel nu?sunt curios pt ca mi am dat comanda de un lemn mai mic de la domnul Dan Pop.si sa stiu daca se merita sa le dau jos sau sa le las
      Ultima editare de Catalin Paduret; 28.mai.2013, 16:01.

Comentariu

Postat în original de Catalin Paduret Vezi post
        Am cumparat de la cineva 2 fete tenergy 05/05fx dar la dimensiuni mici cam 145/147 ceva de genul. dupa ce le am pus pe lemn si am dat cu "facaletul" au iesit undeva la 155/153...este posibil ca fetele sa nu mai dea acelasi randament?
        ...ai fi bun la facut...placinte...,poti sa le dai iar jos si sa nu le mai intinzi asa de tare la urmatoarea lipire...si atentie la...facalet!...
        FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64

Comentariu

Cum ai reusit sa le intinzi asa mult si in latime si in lungime?
          www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
          http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

muuuuult speedglue, un adeziv puternic.....si.... voila! (stiu din proprie experienta!)

Comentariu

Postat în original de Claudiu84 Vezi post
              muuuuult speedglue, un adeziv puternic.....si.... voila! (stiu din proprie experienta!)
              Inteleg, m-am gandit ca a fost o operatiune pur mecanica.
              www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
              http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

parerea mea e ca fetele nu trebuie intinse mai mult decat e nevoie, mecanic vorbind, deoarcere isi pierd din proprietati,dar daca se foloseste speed glue din abundenta ele isi modifica uneori dimensiunile de la sine.
                Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
                BH : Tenergy 05Fx
                FH : Tenergy 05Fx

Comentariu

Procesare...
                X