Am cumparat de la cineva 2 fete tenergy 05/05fx dar la dimensiuni mici cam 145/147 ceva de genul. dupa ce le am pus pe lemn si am dat cu "facaletul" au iesit undeva la 155/153...este posibil ca fetele sa nu mai dea acelasi randament?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fete intinse
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Nu trebuia sa le intinzi asa de tare. E enorma diferenta dintre dimensiunile fețelor inainte de lipire si dimensiunile dupa intinderea cu facaletul! Le-ai turtit ca pe aluat Nu o sa mai sara la fel. Am fortzat si eu mai demult asa doua fețe si rezultatul a fost: mult mai tari, parca mai rapide si mult mai putin controlabile.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
junior- 27.mar.2013
- 213
- Panciu, Romania
- 31
Likes given: 0Likes received: 0
Sincer sa fiu imi plac fetele asa cum sunt...pnm...rapide)adica in junatate de ora jucam cu ele de parca le aveam de o luna...daca le dezlipesc nu vor mai fi la fel nu?sunt curios pt ca mi am dat comanda de un lemn mai mic de la domnul Dan Pop.si sa stiu daca se merita sa le dau jos sau sa le lasUltima editare de Catalin Paduret; 28.mai.2013, 16:01.
Comentariu
Postat în original de Catalin Paduret Vezi postAm cumparat de la cineva 2 fete tenergy 05/05fx dar la dimensiuni mici cam 145/147 ceva de genul. dupa ce le am pus pe lemn si am dat cu "facaletul" au iesit undeva la 155/153...este posibil ca fetele sa nu mai dea acelasi randament?FH:Hurricane lll National Butterfly VISCARIA FL BH:Tenergy 64
Comentariu
Cum ai reusit sa le intinzi asa mult si in latime si in lungime?www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Postat în original de Claudiu84 Vezi postmuuuuult speedglue, un adeziv puternic.....si.... voila! (stiu din proprie experienta!)www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
parerea mea e ca fetele nu trebuie intinse mai mult decat e nevoie, mecanic vorbind, deoarcere isi pierd din proprietati,dar daca se foloseste speed glue din abundenta ele isi modifica uneori dimensiunile de la sine.Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:27.Procesare...X
Comentariu