Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Caut sa cumpar doar emblema cu fluture negru, nu lemn cu totul. Pret negociabil, dar totusi sa fie rezonabil! Cine are posibilitatea de vânzare, rog sa lase mesaj sau sa ma contacteze la 0723 238 167.
Mulțumesc!
Și uite asa se mai nasc niște viscarii la "500 euro"
Un anunt de cumparare poate bizar... Ma gandesc la ce pret s-ar putea vinde un fluture negru vechi? 100 de euro? 200 de euro.
Cand o sa apara imprimantele 3D pentru metal, o sa vedeti pe piata o multime de fluturi negri..😅
Sorin chiar mi-ai amintit am un lemn viscaria seria veche îl pot trimite și verifica,sare fain ,nu are fluturele negru și prasele au fost puse altele, am vrut sa vb cu d-nu Roman Florin sa construiesc la fel 2 prasele, dar am uitat de el, dacă îl vrea cineva ma poate contacta, un preț modic referitor la fluture am găsit și eu greu unu la ciupe alin.
Sa inteleg ca daca incerc sa cumpar un logo cresc pretul pentru niste modele de lemn deja scumpe?
Din punctul meu de vedere pot sa ajunga viscarii și la 50 000 de euro..."problema" nu e a cui cere preturi mari, ci a cui da preturile alea mari daca sunt aberante
Sa inteleg ca daca incerc sa cumpar un logo cresc pretul pentru niste modele de lemn deja scumpe?
Din punctul meu de vedere pot sa ajunga viscarii și la 50 000 de euro..."problema" nu e a cui cere preturi mari, ci a cui da preturile alea mari daca sunt aberante
Comentariu