Buna. Am doua fete Bluefire M2 care imi plac foarte mult insa sunt grele, au 100 grame. Lemnul are si el 90 grame asa ca, ce parere aveti de Tibhar Nimbus soft si Tibhar Sinus sound, comparativ cu M2? Stiu ca fetele Tibhar sunt foarte usoare si cam atat. Se folosesc tot cu lipici pe baza de apa sau sunt din "epoca" speed glue? Multumesc anticipat.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Donic Bluefire M2 vs Tibhar sinus sound vs Tibhar nimbus soft
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Donic Bluefire M2 vs Tibhar sinus sound vs Tibhar nimbus soft
Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II EuroTaguri: Nimic
organizator local- 27.sep.2010
- 1075
- Iași
- 39
Likes given: 3Likes received: 18
Daca vrei un simt asemanator cu M2, nu iti recomand nici Nimbus soft si nici Sinus Sound, ci Tibhar Evolution EL-P . Nimbus Soft si Sinus sound sunt fete bune, usoare, insa putin rezistente si destul de fragile . Dupa aproximativ o luna de joc cu Nimbus Soft si cu Sinus Sound, uzura era undeva cam la 60% . Sunt fete de generatie noua, pentru lipici pe baza de apa , deci nu vei avea probleme din punctul asta de vedere . Daca doresti o alternativa mai usoara la M2, incearca Joola Rhyzm 425 sau 375, asa cum tin minte ca ti-am mai recomandat candva , in curand voi face si niste review-uri pentru ultimele fete pe care le-am testat , poate vei gasi informatii care o sa te ajute acolo . Spor!Ultima editare de Bogdan A; 30.mai.2013, 11:00.Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Corect.... chiar uitasem de ele... TIBHAR EL-P chiar este foarte asemanator cu M2, si fetele joola RHYZM chiar sunt mai usoare decat M-urile!
Comentariu
Alte fețe excelente si destul de usoare sunt Tibhar Genius Sound. Sunt destul de rezistente, rapide, cu control bun si spin "nebun". Foarte placute la joc.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Va multumesc pentru raspunsuri. M-am gandit la fetele Tibhar pentru ca era o oferta, patrate max, la 70 lei. Am vrut Rhyzm 425 cand a fost oferta pe tt.sport.ro dar pana m-am hotarat s-a dus.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
- 1548
- Resita
- 51
Multumesc D-l Radu dar o sa renunt la probarea si achizitionarea fetelor Tibhar de mai sus.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Cred ca pana la urma Genius Sound este ceea ce cauti. Vezi poate gasesti la cineva sa probezi. Sunt foarte bune fezele astea. Acum foloesc 2 tenergy luate noi, dar dupa ce se uzeaza putin le vand si imi iau Genius Sound sa le pun pe Viscaria
Completare: Depinde si ce lemn folosesti, ca nu am vazut daca ai zis. Pe un lemn cu feeling soft nu merg foarte grozav pentru ca sunt moi. Pe un lemn cu carbon sau mai rigid sunt de vis.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
- 1548
- Resita
- 51
Lemnul este facut de D-l Levi si are 7 straturi de lemn. Are in compozitie: mahon-limba-spruce-ayous-spruce-limba-mahon. Este un OFF, foarte bun pentru topspin, putin rigid. Am sa probez un Genius sound sa vad cum este.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Postat în original de Johnny Erasure Vezi postLemnul este facut de D-l Levi si are 7 straturi de lemn. Are in compozitie: mahon-limba-spruce-ayous-spruce-limba-mahon. Este un OFF, foarte bun pentru topspin, putin rigid. Am sa probez un Genius sound sa vad cum este.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de CornelTT Vezi postCred ca ar merge Genius Sound. Daca spuneti ca si lemnul este bun pentru topspin, cu aceste fețe ar iesi niste topspinuri mortale... Bafta si poate puneti un review in viitor despre noua combinatie.
Am si eu lemnul respectiv facut dupa specificatiile lui Johnny Erasure . ,,Lemnul este facut de D-l Levi si are 7 straturi de lemn. Are in compozitie: mahon-limba-spruce-ayous-spruce-limba-mahon. Este un OFF, foarte bun pentru topspin". Am pus pe el Tibhar EL-P 2mm. Cu nimic nu am dat topspin cum am dat cu lemnul si fetele astea. Daca dai mai cu simt de raspundere se lipeste mingea de masa. Lemnul are o vibratie ascutita un sweet spot rezonabil, usor flexibil(se simte la capace si la jocul drept daca nu lovesti in centru) dar merge perfect la topspin. Fetele sunt destul de rezistente iar topspinul este extraordinar. Am jucat si cu mingii de plastic si merg foarte bine fetele.
Comentariu
- 1548
- Resita
- 51
Postat în original de avatar Vezi post- - - Actualizat - - -
Am si eu lemnul respectiv facut dupa specificatiile lui Johnny Erasure . ,,Lemnul este facut de D-l Levi si are 7 straturi de lemn. Are in compozitie: mahon-limba-spruce-ayous-spruce-limba-mahon. Este un OFF, foarte bun pentru topspin". Am pus pe el Tibhar EL-P 2mm. Cu nimic nu am dat topspin cum am dat cu lemnul si fetele astea. Daca dai mai cu simt de raspundere se lipeste mingea de masa. Lemnul are o vibratie ascutita un sweet spot rezonabil, usor flexibil(se simte la capace si la jocul drept daca nu lovesti in centru) dar merge perfect la topspin. Fetele sunt destul de rezistente iar topspinul este extraordinar. Am jucat si cu mingii de plastic si merg foarte bine fetele.
PS Fara supare D-l Claudiu, mie chiar mi-a facut placere sa-mi readuc aminte de lemnul cu 7 straturi de la D-l Levi.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:44.Procesare...X
Comentariu