Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nea DUMITRU iti multumesc frumos ptr. cadoul oferit ,sunt fericit sa am asa colegi.Din partea noastra multa sanatate si fericire sa ne vedem sanatosi
Despre concurs nu am cuvinte .EXCELENT .organizare ,desfasurare,participanti spectatori,soare,plaja,baie , piscina,fratilor meritati cu varf si indesat calificativul de FOARTE BINE cu felicitari.VA SALUTA PE TOTI nenea MARCU cel cu ARCU
Ultima editare de marcu vasile; 14.iul.2013, 08:01.
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Cuvinte de lauda pentru organizatori, cuvinte de lauda pentru participanti(Constanța, București,Bacău, Iași, Bistrița,Dej etc.), atmostera de buna voie si vacanta pe plaiurile bucovinene.Concurs de mare frumusete, cu rezultate foarte bune pentru noi, locul trei la amatori pentru Rosca Niculai si locul unu la copii pentru Rosca Mihai.Ne bucuram ca am participat si speram sa ne vedem cu bine si la alte concursuri. Pozele un pic mai tarziu deoarece sunt prea mari si trebuie sa mai lucrez la ele. - - - Actualizat - - -
Poze concurs:
daca exista undeva un loc deosebit unde sa pot merge cu mare placere acela este ....gura humorului.ptr fam.chirap nota 10 plus.a fost un turneu puternic,cu jucatori f.bine pregatiti,o categorie de open cu jucatori extraordinar de buni ce au oferit un tenis de calitate f.ridicata.felicitari cistigatorilor,participantilor,si celor implicati in org.acestui turneu.cinste si respect deosebit tuturor.
Un turneu extraordinar cu mult peste asteptarile mele si a colegilor mei din Iași. Felicitari organizatorilor si promitem ca vom reveni la alte turnee.
Au trecut ceva mai bine de 24 ore de la terminarea turneului ce a avut loc la finele Taberei din Bucovina si ceva mai bine de 30 min de cand am ajuns acasa si pot spune cu mana pe inima ca sunt foarte bucuros ca am putut participa la acest turneu unde au fost meciuri foarte frumoase.
Felicitari tuturor participantilor, organizatorilor, castigatorilor si nu in ultimul rand invinsilor.
Una peste alta, cel mai tare m-a "lovit" sentimentul de antrenor, unde copiii ce i-am avut in Tabara din Bucovina, cu care am muncit (si s-a muncit), langa care am pus mult suflet; cu doar o saptamana de antrenament, stand langa ei la meciurile care pentru ei au cantareau atat de mult, au reusit sa se impuna, sa se autodeapaseasca, sa invinga adversari ce cu putin timp in urma ii bateau, iar cand unul dintre ei castiga un meci.. bucuria pe care o degaja ma eclipsa total, cum altul pierdea si inceapea sa planga si il luam in brate si il consolam.. acestea sunt momente unice pentru mine care au cantarit mai mult decat toate meciurile la un loc care le-am jucat de cand practic tenis de masă !
Draga George asta ma face sa gandesc mai mult si de aceea am ales sa antrenez copii.Sentimentul de a fi util unor copii nu se compara cu nimic,rezultatele muncii voastre sau vazut .FELICITARI.Ar fi pacat ca acest sentiment pe care il ai fata de antrenorat sa se piarda ,alege sa antrenez incontinuare si ai sa ramai tot timpul tanar,asa cum ma simt eu .As putea scrie romane despre acest sentiment dar ma opresc aici.TE SALUTA CU STIMA SI MULT RESPECT MARCU cel cu ARCU
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Felicitari tuturor pentru succesul acestei initiative,de la organizatori pana la ultimul participant inscris la turneu.Multi dintre cei prezenti s-au "descoperit" pe sine si privesc cu alti ochi Amaturul si tenisul de masa!Cativa si-au descoperit adevarata vocatie iar pentru asta,chiar si numai pentru asta,merita sa traiesti!Va salut cu respect!
Comentariu