Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

TURNEU INTERNATIONAL in GERMANIA

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• TURNEU INTERNATIONAL in GERMANIA

Buna seara,
    postez aceasta invitatie cu mai mult de o luna inainte, cu speranta ca acest termen va ajuta la organizarea calatoriei...,
    asadar,
    TT NEWS OPEN, 05-07.07.2013
    http://www.tt-bezirk-esslingen.de/ph...opic.php?t=415
    acest link conduce direct catre cea mai completa baza de date, cu tot ce inseamna organizarea acestui turneu.
    Voi copia mai jos textul care va apare odata ce ve ti accesa acest link, si voi incerca o traducere (stiu ca nu este nevoie, vreau doar sa ma dau mare ca stiu germana)....
    Hallo Sportfreunde,
    Salut prieteni sportivi.

heute m?chten wir Euch noch einmal zu den Internationalen TT-NEWS Open 2013 in Oberboihingen (Stuttgart) einladen.
    astazi, dorim sa va invitam din nou la TT-NEWS International Open 2013, in Oberboihingen (Stuttgart),

Ihr findet die Ausschreibung zu unserem gro?en Turnier vom 05. bis 07. Juli unter folgenden Link:
    Puteti gasi descrierea marelui nostru turneu din data 05-07.iulie.2013, la urmatoarea adresa:

http://www.tt-news.de/elements/tt-news-open-2013.pdf

Die Onlineanmeldung ist ab dem 01.06.2013 ab 20 Uhr freigeschaltet - sichert Euch so schnell wie m?glich die limitierten Pl?tze.
    Icepand cu 01.06.2013 de la ora 20.00, a fost deschisa inscrierea on-line - asigurati va un loc cat mai repede posibil, deoarece locurile sunt limitate,

http://www.tt-news.de/anmeldung/

Bei jeglichen Fragen zur Online Anmeldung k?nnt ihr Euch entweder hier in der Facebookgruppe melden unter folgendem Link
    In cazul in care doriti informatii suplimentare ne puteti gasi si pe Facebook, la adresa de mai jos:

https://www.facebook.com/groups/247766385341708/

Oder auch im TT-NEWS Forum unter folgendem Link
    Sau pe forumul TT-News, la adresa de mai jos:
    http://forum.tt-news.de/showthread.p...32#post2339432

Bis hoffentlich bald, Euer Turnierleitungsteam
    Sa speram ca pe curand, Organizatorii
    Completez anuntul,
    prin cateva opinii proprii de anul trecut:
    - obositor, dar eu, am vrut sa particip si la peste 40 (cupa de anul trecut imi apartine(multumesc, merci, sunteti amabili, merci frumos)), si la individual, si la dublu, si la mixt, intrun cuvant ... obositor, dar a meritat (anul trecut am facut parte dintre organizatori...)
    - se joaca un tenis de calitate, dar perfect structurat valoric...
    - conditii super bune de joc, dar la un moment dat cam prea cald in sala
    - organizare perfecta, luand in considerare ca s au perindat cateva sute de jucatori pe la mese
    inchei, prin a va asigura ca va pot sta la dispozitie pentru orice informatii sau ajutor.
    Bogdan
    Ultima editare de bogdanel; 02.iun.2013, 20:32.

Propun ca viitorii potentiali participanti din Romania la acest turneu,sa ti se adreseze tie,sa-i iei in ”evidenta”,pentru a pregati din timp deplasarea in Germania intr-un mod organizat.Pana atunci te poti interesa de costurile deplasarii,cazare,masa(aici se poate apela la o eventuala agentie de turism),pentru ca fiecare jucator sa stie ce cheltuieli va avea de suportat,bineinteles aproximative.Tu se pare vei fii pe post de GPS.Postarile se pot face in acest topic sau poate-i mai bine sa-ti lasi si un numar de telefon pentru contactare.Iti multumim mult petru informare si mai ales pentru traducere.
    Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
    Rubber: TENERGY 05 2,1mm.

Comentariu

Va salut,
      in principiu este o idee buna, dar, de aici imi este un pic dificil sa organizez eu transportul din Romania ))), insa, pot organiza, de exemplu, transportul de la aeroportul sau gara din Stuttgart, spre sala sau hotel, ma pot interesa de cazare si pot de asemenea, sa va ajuta cu inscrierea, precum si cu o eventuala consiliere in timpul turneului (reguli, eventuale neintelegeri)...
      Mentionez ca nu sunt interesat financiar, prin urmare eventuala consiliere este absolut gratuita....

Comentariu

exemplu de cost cazare....
        in prezentarea turneului la "Ubernachtungen" (peste noapte), este data o solutie de innoptare intro sala de sport aflata la aprox. 100 de metri de "Tibhar-Arena", adica, conform obiceiului de pe aici, lumea vine cu un sac de dormit si o izomata si se tranteste care cum vrea si pe unde poate.
        Exista grupuri sanitare si dusuri, multe si curate, singura problema este ca esti nevoit sa cari bagajul peste tot cu tine, sau macar ce este mai important.
        Pretul fiind:
        1 noapte - 8 euro
        2 nopti - 12 euro
        3 nopti - 15 euro, pretul per pers.
        Anul trecut a fost permisa si camparea, adica cativa au montat corturi in gradina din spatele halei, nu cred ca a costat ceva, dar ma pot interesa...

Comentariu

Chiar nu merge nimeni la acest turneu cu participare internationala?(alaturi de mine,poate fac echipa de dublu cu vreun roman).Aici poate se preteaza ”o data-n viata”.

Comentariu

Postat în original de PRIZA TOK Vezi post
            Chiar nu merge nimeni la acest turneu cu participare internationala?(alaturi de mine,poate fac echipa de dublu cu vreun roman).Aici poate se preteaza ”o data-n viata”.
            Faceti cu mine dublu,ne-a inscris Bogdan deja
            Am incercat sa va sun de cateva ori dar aveati telefonul inchis.Ne vedem saptamana viitoare.
            Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
            BH : Neubauer Abs 3 Pro
            FH : Xiom Jekyll&Hyde

Comentariu

sanatate multa si respect,
              as vrea eu sa merg dar nu prea am inteles foarte multe, poate ma lamuriti si pe mien va rog mult de tot. nr meu este 0747168713 Mario

Comentariu

domnule mario,
                buna seara,
                aveti adresa mea de e-mail in mesageria privata, daca preferati insa forumul, imi puteti solicita punctual informatiile pe care le doriti, iar eu am sa va raspund cat de detaliat pot...
                va atrag atentia ca, ultima zi, pentru validarea inscrierilor este miercuri 03.07.2013
                cu respect,

Comentariu

Multumesc, Bogdane pentru idee si ospitalitate. Am participat la turneu. Am fost primit cu multa caldura de Bogdan. Am intalnit oameni mishto acolo (Rares, Doctoru', Stefan si altii). A fost o experienta frumoasa. Merci inca o data.
                  Poți să știi!

Comentariu

Si cu mine nu te-ai intilnit.salut emi

Comentariu

Acest turneu pentru mine a reprezentat o experienta de viata tenisistica de neiutat.M-am bucurat nespus de mult ca am intalnit la acest turneu si romani,care am stat impreuna si ne-am incurajat reciproc la masa de joc.Ar fi de spus nenumarate lucruri noi cu care nu m-am intalnit in tara si care mi-au produs o mare surpriza placuta,lucruri facute cu seriozitate,raspundere tipic nemteasca.Nu stiu daca s-ar preta toate acestea puse in practica la noi in tara.Oricum suntem cu mult in urma nemtilor in ceea ce priveste organizarea meticuloasa a turneelor ,mai ales pe categorii de valoare,de la incepator categoria E si pana la nivel de bundesliga.Turneul intins pe 3 zile ,a fost foarte obositor si ganditi-va ca s-a jucat si in timpul noptii,eu plecand de la sala pe la ora 01 noaptea.Trebuie sa dai dovada de o rezistenta,conditie fizica foarte buna sa faci fata jocurilor turneului.S-a jucat si amical cat poti duce ,pana spre dimineata.De la acest turneu ”m-am saturat”de tenis de masă ,asa ca voi lua o pauza de vreo 2-3 luni ”sa-mi revin din saturatie”.Cum spuneam ,ar fi multe de spus referitor la acest turneu,poate o voi face cu alta ocazie.

Comentariu

domnilor,
                        deoarece rezultatele acestui turneu nu au fost afisate, oficial, deocamdata nu am dorit sa postez nicio impresie artistica... care sa nu fie sustinuta de probe concludente )
                        imediat ce voi avea toate informatiile voi posta cateva fotografii, precum comentariile de rigoare
                        personal, am fost bucuros sa ma intalnesc cu prieteni vechi si sa castig prietenii noi....
                        multumesc

Comentariu

bogdanel, te rog ca pentru urmatoarea competitie sa ma anunti si pe mine te rog.
                          Stima si respect, Mario

Comentariu

Procesare...
                          X