Are cineva un TBS model vechi cu fluturele negru sa`mi spuna si mie cum se comporta? ca as vrea sa`l incerc si vreau sa`mi fac si eu o idee, intentionez sa pun yasaka rakza 7 max pe ambele parti.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Timo Boll Spirit
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
varianta cu fluturele negru este mai incet mai soft decat varianta noua care ese mai rapida... acum depinde de stiul tau de joc...
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Eu intotdeauna am avut setup`uri foarte ofensive , si tot cu lemne off+ am jucat, nu stiu cat de mult ma va favoriza aceasta combinatie de lemne fete de asta si intreb , pentru ca sunt jucatori experimentati care au incercat acel lemn si pot sa`mi dea un sfat, multumesc pentru informatieBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
Postat în original de Ben Vezi postEu intotdeauna am avut setup`uri foarte ofensive , si tot cu lemne off+ am jucat, nu stiu cat de mult ma va favoriza aceasta combinatie de lemne fete de asta si intreb , pentru ca sunt jucatori experimentati care au incercat acel lemn si pot sa`mi dea un sfat, multumesc pentru informatie
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Stiu , de asta am cerut pareri, sunt sigur ca e cea diferit de ce am jucat eu pana acumBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
Comentariu
Merge bine combinatia poti iti faci rost de el merita ,ai control si viteza depinde de jocul tau eu am avut trei bucati si am fost multumit de ele.
- - - Actualizat - - -
Diferenta dintre varianta noua si cea veche este nesemnificativa,am avut si varianta noua.
Daca vrei ceva mai bun incearca ZLC,eu joc de 2 ani cu el si este mai bun ,parerea mea
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Postat în original de dantim Vezi postMerge bine combinatia poti iti faci rost de el merita ,ai control si viteza depinde de jocul tau eu am avut trei bucati si am fost multumit de ele.
- - - Actualizat - - -
Diferenta dintre varianta noua si cea veche este nesemnificativa,am avut si varianta noua.
Daca vrei ceva mai bun incearca ZLC,eu joc de 2 ani cu el si este mai bun ,parerea meaBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
Comentariu
TBS-ul cu fluture negru in folosesc eu in prezent...dar am pe el T05 pe FH si T64 la BH ... am tot ce imi doresc...forta,control,spin garla,....am folosit cu aceleasi fețe,timo boll alc,jun mizutani,innerforce alc,andro fibercomb) ,primorac model vechi...spirit model nou.... dar nici unu nu se compara cu spiritul cel vechi...daca ai ocazia cumpara pentru ca este de minune acest lemn....Blade :Timo Boll Spirit Old AN
Fh : Tenergy 05
Bh : Tenergy 64
Comentariu
Daca vii la turneul de la Rădăuți iti pot da sa probezi TBS-ul meu vechi de vreo 12 ani. Lemnul are 86 g. Fetele sunt T05 si Roundell. Dupa parerea mea este mai rapid si greu de contolat decat TB ALC de 84 g, daca dai topspin cu el pleaca mingea ca din tun. Minusul principal este ca la capacele aplicate topspinurilor cu mult efect sare de multe ori dincolo de masa mingea, iar la primit serva te obliga sa ataci, fiind greu e returnat moale langa fileu...Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
TBS cu fluture negru metalic are serie sau nu? Exista posibilitatea sa nu se mai vada scrisul, de la speed glue sau de la altceva, tot la TBS vechi? Daca nu se mai vede deloc scrisul poate sa fie fake?Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Postat în original de Johnny Erasure Vezi postTBS cu fluture negru metalic are serie sau nu? Exista posibilitatea sa nu se mai vada scrisul, de la speed glue sau de la altceva, tot la TBS vechi? Daca nu se mai vede deloc scrisul poate sa fie fake?Lemn:Xiom Zeta
Fete:MX-P
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Ultima editare de Johnny Erasure; 17.iun.2013, 19:54.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:52.Procesare...X
Comentariu