Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Nittaku Septear vs Korbel SK7

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Nittaku Septear vs Korbel SK7

Rog pe cei care au jucat cu aceste doua lemne sa impartaseasca din experienta lor cu privire la comportamentul acestor doua lame allwood. Care ar fi diferentele si asemanarile dintre acestea, comparatiile dintre lemne cu privire la viteza, control, simt, jocul de langa masa, de la semi si distanta fata de masa, precum si tipul de fete care merg cel mai bine pentru un joc OFF, cu mult topspin.
    - - - Actualizat - - -
    Nici un raspuns? Amandoua au 7 straturi allwood. Nittaku are 7 straturi de Kiso Hinoki iar Korbel SK7 are 5 straturi de ayous (abachi) la interior si 2 straturi de limba la exterior.
    Blade: Mizutani ZLC
    FH Nittaku Fastarc G1
    BH Xiom Sigma II Euro

sk7 e un lemn bun , stabil , fara vibratii excesive, bun la capace, mediu la topspin (nu are dwel-time mare ca TBS de exemplu), are un simt mediu. cu septear am dat acum vreo 3-4 ani si tot ce-mi amintesc e ca nu m-a impresionat prea tare la acea vreme. poate te ajuta cei care il au recent. daca vrei ca arma ta principala sa fie topspinul tot lemnele compozite sint mai recomandabile decit all-wood . nu stiu ce asemanari ar putea fi intre 2 lemne cu compozitii diferite.
    0751840078, stadinadi@yahoo.com
    G3FX BTY TIMO BOLL SPIRIT Black Tag Rakza X

Comentariu

Procesare...
    X