Va salut.
Sunt la primul meu setup si as dori cateva informatii legat de aplicarea lacului de protectie.
Am comandat lac de protectie Revolution no. 3.
Am pus cateva picaturi pe burete (pe cant) si am aplicat un strat subtire (care a acoperit cam jumatate din lemn) cu miscari verticale incepand dinspre maner. Am repetat operatiunea inca o data si pe jumatatea cealalta de lemn.
Am observat ca lacul se usuca extrem de repede.
Am mai aplicat inca un strat (la cateva minute dupa aplicarea primului strat).
Acum, la atingere, lemnul nu mai este atat de alunecos cum era inainte sa-l lacuiesc.
Intrebarea este, dupa aplicarea celui de-al doilea strat de lac, este necesar sa astept o perioada mai lunga de timp sau pot sa ma apuc sa lipesc fetele?
Am aplicat 2 straturi intrucat m-am gandit ca primul strat poate va fi absorbit putin de lemn.
Pentru lipirea fetelor voi folosi lipici Revolution no. 3 (medium).
Ma gandesc sa aplic 2 straturi pe lemn si 2 pe fete.
Pot folosi un ventilator cu aer rece sau sa las sa se usuce natural?
Multumesc.
Sunt la primul meu setup si as dori cateva informatii legat de aplicarea lacului de protectie.
Am comandat lac de protectie Revolution no. 3.
Am pus cateva picaturi pe burete (pe cant) si am aplicat un strat subtire (care a acoperit cam jumatate din lemn) cu miscari verticale incepand dinspre maner. Am repetat operatiunea inca o data si pe jumatatea cealalta de lemn.
Am observat ca lacul se usuca extrem de repede.
Am mai aplicat inca un strat (la cateva minute dupa aplicarea primului strat).
Acum, la atingere, lemnul nu mai este atat de alunecos cum era inainte sa-l lacuiesc.
Intrebarea este, dupa aplicarea celui de-al doilea strat de lac, este necesar sa astept o perioada mai lunga de timp sau pot sa ma apuc sa lipesc fetele?
Am aplicat 2 straturi intrucat m-am gandit ca primul strat poate va fi absorbit putin de lemn.
Pentru lipirea fetelor voi folosi lipici Revolution no. 3 (medium).
Ma gandesc sa aplic 2 straturi pe lemn si 2 pe fete.
Pot folosi un ventilator cu aer rece sau sa las sa se usuce natural?
Multumesc.
Comentariu