Sa intelegem ca : daca urca reputatie pozitiv +20..+30.. se poate de-ban-a?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Abuzuri in acordarea "like-don't like" si "reputatie" - postati aici
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Sunt sigur ca deciziile tale inainte de noile reglementari erau mai bune si mai de apreciatLama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
Pai riscul e ca daca descoperim clona (si exista un sistem de detectie a clonelor pe forum), iar aceasta clona a fost folosita pentru a da auto like-uri, se lasa cu ban permanent.
In cazul de mai sus, john si TimoBoll Hetric sunt doua persoane diferite.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Postat în original de clau Vezi postUserul john s-a banat singur cum se spune:
PS: Intre timp a mai "acumulat" cateva "imi place" , a urcat in reputatie si s-a "debanat".
Poate e buna sugestia sa limitez "like/dont like" in sectiunea fight club.
Alte propuneri?
LATER EDIT:
Nu pot dezactiva LIKE/DONT LIKE in forumul "Fight Club". Aceasta este o optiune doar pentru varianta platita a aplicatiei.
Asa se explica si de ce nu au existat motivatii din partea ta, Clau, intrucat nu a fost o operatie manuala.
In alta ordine de idei, plugin-ul ala Like/Don't Like versiunea comerciala e scump?
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postIn alta ordine de idei, plugin-ul ala Like/Don't Like versiunea comerciala e scump?
http://www.dragonbyte-tech.com/store...t-thanks-like/lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
junior- 14.ian.2014
- 275
- Oradea,, Romania, Romania
- 48
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de Tibi68 Vezi post"Claudiu84"ținând cont ca mai citat am să încerc să sintetizez oarecum această controversă a ta .......daca la mine " restul e cancan " la tine.... "încă nu este destul cancan"și
ai mai vrea sa se scrie vreo două pagini de scandal și nu cred că e cazul !!!
Pe Norocel îl înțeleg pentru că el e un suflet mare și oferă oricui o a doua șansă....sau poate ca sa greșit cu banarea lui Ionut și în cazul acesta eu sunt primul care cere relogarea lui pe forum DAR cu o condiție , cei care sunt vinovați de această nedreptate să primească un avertisment ..primul sint eu
Dar oricât mi-as pune mintea la contribuție nu pot să înțeleg CEREREA lui"grasomega" (un om impecabil în tot cea ce scrie pe forum) de a se reconsidera decizia de banare a lui Ionut ...dar.noi care ne-am simțit jigniți de tot cea ce a scris Ionut ce ar trebui sa facem ???...dupa tot ce sa discutat aici pe această temă tu vi să spui că vrei cu totul altceva ???...fa o cerere și pentru noi așa ca sa fi impartialBty.Tiago Apolonia zlc-FH:Rasanter R42/BH-Rasanter R37
Comentariu
Postat în original de clau Vezi postS-a mai povestit cred tot in acest topic pe tema asta.
http://www.dragonbyte-tech.com/store...t-thanks-like/
Mai multa flexibilitate = mai buna administrare.
Comentariu
Din cauza abuzurilor in acordarea "nu-mi place" am restrictionat dreptul lui Tanase Gabriel, user gabi_74 de a mai acorda calificative.
Aici aveti si "explicatia" dlui tanase pentru aceste abuzuri:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...113#post311113lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Postat în original de cristiion Vezi postDe ce nu pot acorda calificative? Multumesc,
Doar bobocii nu pot acorda:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...l=1#post166782lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Am modificat cate ceva pe la profil si de la senior ajunsesem boboc, acum sunt cadet, problema rezolvata! Multumesc!
Comentariu
Cât se sta la categoria boboc? La o reputație de 49 și 5 ani de la înscriere.
PS: Acum am văzut pe pagina anterioară motivul aplicării restricții.Ce pot sa zic este faptul că nu sunt genul de om care sa jignească sau care sa ?mproaște cu nori,sunt colegi aici pe forum care mă cunosc personal și vreau să cred că pot confirma lucrul acesta,și asta nu o spun că pe o scuza.Imi asum cu regret conflictul respectiv,iar daca am greșit față de cineva,și aici mă refer la domnul respectiv îmi cer scuze public. Mai mult că sigur am reacționat sub impulsul unui motiv de moment.Vreau să cred că această întâmplare,pentru că este vorba de o întâmplare și nu o conduită zilnica,va atrage atenția pe viitor a colegilor care reactioneaza pe moment și de cele mai multe ori nejustificat fata de ceilalți participanți la aceste conflicte,daca pot sa le spun așa.Sper să mai primesc o șansă daca o pot numita asa, și să să se ridice această acțiune în ceea ce mă privește.Cu scuzele de rigoare încă odată.Multumesc de înțelegere.Ultima editare de gabi_74; 05.apr.2018, 20:50.
Comentariu
Postat în original de gabi_74 Vezi postCât se sta la categoria boboc? La o reputație de 49 și 5 ani de la înscriere.
PS: Acum am văzut pe pagina anterioară motivul aplicării restricții.Ce pot sa zic este faptul că nu sunt genul de om care sa jignească sau care sa ?mproaște cu nori,sunt colegi aici pe forum care mă cunosc personal și vreau să cred că pot confirma lucrul acesta,și asta nu o spun că pe o scuza.Imi asum cu regret conflictul respectiv,iar daca am greșit față de cineva,și aici mă refer la domnul respectiv îmi cer scuze public. Mai mult că sigur am reacționat sub impulsul unui motiv de moment.Vreau să cred că această întâmplare,pentru că este vorba de o întâmplare și nu o conduită zilnica,va atrage atenția pe viitor a colegilor care reactioneaza pe moment și de cele mai multe ori nejustificat fata de ceilalți participanți la aceste conflicte,daca pot sa le spun așa.Sper să mai primesc o șansă daca o pot numita asa, și să să se ridice această acțiune în ceea ce mă privește.Cu scuzele de rigoare încă odată.Multumesc de înțelegere.
Sper sa nu abuzati de acest lucru.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Daca ai vrea sa dai block la un anumit user ca sa nu iti mai trimita mesaje private..exista o asemenea optiune?Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Comentariu
Postat în original de Dari SD Vezi postlemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
senior- 27.feb.2013
- 521
- drobeta-turnu-severin
- 69
Likes given: 111Likes received: 75
De cand modificarile si care sunt noile(?) conditii de acordare a punctelor de reputatie?
Multumesc.Lemne: Butterfly Joo SaeHyuk/ Butterfly Petr Korbel
FH :Butterfly Tenergy 64/Butterfly Tenergy 05 FX
BH :Tibhar Grass D.TecS 1.2/Butterfly Feint Long II 1.3
Comentariu
FAcem mentenanta pe systemul "like/don't like" deoarece ingreuneaza foarte mult forumul.
Conditiile de acordare like-uri nu s-au schimbat.lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:50.Procesare...X
Comentariu