vand urmatoarele lemne:
timo boll spirit- este modificat pe margini spre prasele, in rest aproape fara nicio problema- 280 ron
jun mizutani- este lovit putin in doua parti pe cant- 430 ron
primorac carbon off+, fluture negru - maner modificat si este atins in cateva locuri pe cant- 270 ron
kreanga carbon- stare buna, refacut in doua locuri- 450 ron
ishlion- dezlipit in partea de sus a unei parti dupa care a fost refacut cu succes zic eu, lovit in vreo alte doua parti, l am cumparat fara sa mi se spuna si insesizabil in fotografii cu lama micsorata cu 1 mm pe toata circumferinta- 300 ron
innerforce alc, aproape fara nicio problema- 400 ron
timo boll alc, reparat in vreo 4 locuri cu rasini- 300 ron
bicicleta mtb- 250 roni sau schimb
laptop acer d 260- 550 roni sau schimb
preturile nu sufera modificari, sunt deschis la schimburi, plata se face prin poșta iar transportul este suportat de cumparator. Pentru poze, se dau personal la cine este interesat de produse. Telefon 0723581585 sau 0766284707. Numai bine!
- - - Actualizat - - -
si fotografiile: http://s1312.photobucket.com/user/tz...?sort=3&page=1
timo boll spirit- este modificat pe margini spre prasele, in rest aproape fara nicio problema- 280 ron
jun mizutani- este lovit putin in doua parti pe cant- 430 ron
primorac carbon off+, fluture negru - maner modificat si este atins in cateva locuri pe cant- 270 ron
kreanga carbon- stare buna, refacut in doua locuri- 450 ron
ishlion- dezlipit in partea de sus a unei parti dupa care a fost refacut cu succes zic eu, lovit in vreo alte doua parti, l am cumparat fara sa mi se spuna si insesizabil in fotografii cu lama micsorata cu 1 mm pe toata circumferinta- 300 ron
innerforce alc, aproape fara nicio problema- 400 ron
timo boll alc, reparat in vreo 4 locuri cu rasini- 300 ron
bicicleta mtb- 250 roni sau schimb
laptop acer d 260- 550 roni sau schimb
preturile nu sufera modificari, sunt deschis la schimburi, plata se face prin poșta iar transportul este suportat de cumparator. Pentru poze, se dau personal la cine este interesat de produse. Telefon 0723581585 sau 0766284707. Numai bine!
- - - Actualizat - - -
si fotografiile: http://s1312.photobucket.com/user/tz...?sort=3&page=1
Comentariu