Felicitari m am uitat ieri si azi cat am putut ...frumoasa organizare si Moldova a avut doua echipe omogene Botosani si Iasi...Echipa Botosani confirma si e un semnal de mare omogenizare a grupului ...Filicitari Razvan felicitari Butterfly si trupei organizatorice din Botosani ...Eveniment realizat cred cu profesionalism ....Chapeau...Continuati si anii urmatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 27-28.04.24
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
senior
- 12.mai.2022
- 380
- Deva
Likes given: 596Likes received: 288
Felicitări tuturor participanților, câștigătorilor,organizatorilor !
- Aprecieri 3
Comentariu
Un concurs de nota 10+! Felicitari organizatorilor si tuturor echipelor. Mi-a spus bine domnul Corneanu ca la anul vom veni tot la Botosani,felicitari! Si inca niste felicitari lui Andrei Tibirna care a jucat fenomenal. Vom reveni cu mare drag!
- Aprecieri 8
Comentariu
Felicitari Botosani pentru victorie, dar felicitari si lui Andrei Tibirna care a jucat extraordinar de bine! Bravo!Blade:Levi Off
Fh:Tenergy 05
Bh:Tenergy 05 fx
- Aprecieri 6
Comentariu
senior- 23.dec.2017
- 485
- București
- 58
Likes given: 100Likes received: 263
Păcat că Teleormanul nu a ajuns în finală nici anul acesta...
Se repetă finala de anul trecut...sorin_client Aurora ionitescu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Felicitări Botoșani! Mulțumesc frumos domnul rasvan. Mulțumesc frumos Timo Boll cel mai dulce caracter .
- Aprecieri 3
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11662
- Timișoara
Likes given: 1425Likes received: 5071
- Aprecieri 34
Comentariu
senior- 14.sep.2021
- 201
- Ploiești
Likes given: 290Likes received: 223
Felicitări echipei de la Botoșani, excelentă organizare ! Felicitări Botoșani, super echipă !! Al doilea an consecutiv 🤩. Felicitări Iaşi1
, bǎieți de caracter !! 👏👏👏Blade: Nittaku Acoustic Carbon Inner Large Handle
FH: Tibhar Hybrid K3 black 2.2 mm
BH: Tibhar Hybrid K3 red 2.2 mm
- Aprecieri 6
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 145Likes received: 462
Postat în original de GAVRILA AUREL Vezi postPăcat că Teleormanul nu a ajuns în finală nici anul acesta...
Se repetă finala de anul trecut...
- Aprecieri 4
Comentariu
senior- 10.oct.2019
- 1239
- Videle
- 28
Likes given: 141Likes received: 1414
Postat în original de buzatu vasile Vezi post
Aurica! Dacă mai RE(patria) vreo 2 jucători....poate,poate!😀Aurora ionitescu likes this.Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
Fete BH/FH tibhar k3
- Aprecieri 1
Comentariu
Felicitări organizatorilor și echipei din Botoșani pentru apărarea titlului!
Felicitări Andrei Țibîrnă, M.V.P.-ul turneului!
- Aprecieri 6
Comentariu
organizator local- 05.nov.2013
- 277
- tecuci
- 39
Likes given: 165Likes received: 128
Felicitări organizatorilor si echipei castigatoare Botoșani!
- Aprecieri 3
Comentariu
junior- 23.mai.2023
- 51
- Videle
- 56
Likes given: 303Likes received: 39
Aurica! Dacă mai RE(patria) vreo 2 jucători....poate,poate!😀sorin_client rasvan like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 30.mar.2016
- 291
- Tecuci
- 35
Likes given: 99Likes received: 111
Felicitările câștigătorilor, organizatorillor și tuturor participanților, frumoasa locația ,foarte buna organizarea si o atmosfera superbă ,este prima mea participare și am fost plăcut surprins insă am fost surprins și neplăcut ba chiar m-am și amuzat puțin să văd anumite "anomalii" dar se pare că "asta e" este o expresie clasica deja .....înțeleg competivitatea,și că este buna ,însă cred că pe viitor e nevoie de o analiză mai buna a unora din participanții și anume nivelul lor real, pentru că în unele situații nu prea au mai fost lucrurile fair play iar egalitatea de șanse a fost sfărmată...
Felicitari inca o data tuturor!!
- Aprecieri 9
Comentariu
senior- 20.ian.2015
- 1426
- buftea
- 57
Likes given: 145Likes received: 462
Postat în original de CatalinCraiu Vezi post
Glume de doi lei
Comentariu
Toată lumea laudă organizarea turneului de la Botoșani, dar aproape nimeni nu are reacție la un adevăr dureros pe care Adi Lăzăroiu îl pune pe tapet:
Încălcarea flagrantă a regulamentului acestei competiții de către, spun eu, toate echipele participante.
Așa că, trebuie să ne punem întrebarea:
Dacă toate echipele care participă încalcă regulamentul, ce rost mai are acesta? Oare nu ar trebui schimbat?
Este un turneu organizat cu un scop nobil și anume, păstrarea vie a memoriei unui suflet tânăr care a dispărut dintre noi. Cu atât mai mult, orice tentativă de înșelăciune ar trebui să fie blocată imediat.
Este clar, oricare echipă participantă va dori să participe cu cei mai buni jucători și, foarte rar cel mai bun jucător este și primul în clasament.
În altă ordine de idei, trebuie să spun un lucru care nu le va cădea bine unora, dar mizeria nu trebuie ascunsă sub preș ci scoasă la suprafață. Astăzi am trăit un moment care mi-a lăsat un gust amar și anume, comportamentul total lipsit de fair-play, al componenților echipei din Botoșani în meciul cu echipa din care am făcut parte, echipa Brașovului. Comportamentul intimidant, promovat de unii dintre componenții echipei din Botoșani (în special, Bălăucă și Puiu), s-a manifestat, mai ales, în partida disputată de mine, și a a avut ca punct de plecare reproșul făcut de mine acestora, că fiecare pauză de prosop, pentru ei se transforma în timeout. Din acest moment a început mizeria: la fiecare tuș sau let pe care "mi-l administrau" strigau "shoo" sau "ossa", întărâtând astfel și spectatorii de pe margine.
Rușinos, mai ales că erau si gazde.
Altfel, organizarea turneului a fost ireproșabilă și pentru asta, Botoșaniul merită felicitat.
Blade: Nittaku Acoustic;
FH: Butterfly Tenergy 05;
BH: Victas Stiff.
- Aprecieri 6
Comentariu
Felicitari Iasi pentru prestatia foarte buna in conditiile in care echipa a fost una destul de cinstita. Felcitari Botosani pentru castigarea turneului, dar pentru la anu cred ca puteti sa pregatiti echipa mai bine. Aga a pierdut doua meciuri la elite. Trebuie retrogradat la Open si transferat Neculai la Elite. Balauca a scazut anul asta pentru Butterfly de la mp 37.8 la 29. Pana la editia urmatoare poate sa ajunga la 19 ca sa joace la avansati. Puiu a scazut de la mp 29.7 (in buza elit-lui) pana la mp 19. La anu daca se straduieste putin poate sa joace la Hobby.
- Aprecieri 26
Comentariu
senior- 26.mar.2012
- 1485
- Paulesti
- 59
Likes given: 2238Likes received: 786
Felicitări organizatorilor! Echipa Prahova ,mulțumește pt ospitalitate!
- Aprecieri 4
Comentariu
senior- 10.oct.2019
- 1239
- Videle
- 28
Likes given: 141Likes received: 1414
Cătălin, dacă gluma asta "de 2 lei" a fost recepționată corect ,înseamnă că a avut efectul scontat! Pe generația voastră o glumă bună "vă atinge" mai mult decât un sfat util! Și tine minte: -Orice faptă bună niciodată nu acoperă pe cea rea!
Inteleg perfect ce spune dl Adi Lazaroiu, toti se pregatesc un an pentru urmatoarea editie, poate pe viitor se schimba regulentul si devine mai clar. N am retrogradat niciodata pe nimeni de la o categorie superioara la una inferioara.sorin_client Dan Ciubotaru like this.Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
Fete BH/FH tibhar k3
- Aprecieri 2
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1463
- zalau
Likes given: 4216Likes received: 2065
Postat în original de Geloo Vezi postFelicitari Iasi pentru prestatia foarte buna in conditiile in care echipa a fost una destul de cinstita. Felcitari Botosani pentru castigarea turneului, dar pentru la anu cred ca puteti sa pregatiti echipa mai bine. Aga a pierdut doua meciuri la elite. Trebuie retrogradat la Open si transferat Neculai la Elite. Balauca a scazut anul asta pentru Butterfly de la mp 37.8 la 29. Pana la editia urmatoare poate sa ajunga la 19 ca sa joace la avansati. Puiu a scazut de la mp 29.7 (in buza elit-lui) pana la mp 19. La anu daca se straduieste putin poate sa joace la Hobby.lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
fete Andro Rasanter R42 ultramax
- Aprecieri 14
Comentariu
senior- 19.dec.2015
- 522
- bucuresti
- 28
Likes given: 366Likes received: 316
Cătălin, dacă gluma asta "de 2 lei" a fost recepționată corect ,înseamnă că a avut efectul scontat! Pe generația voastră o glumă bună "vă atinge" mai mult decât un sfat util! Și tine minte: -Orice faptă bună niciodată nu acoperă pe cea rea!
De unde a venit aceasta fraza: "orice fapta buna niciodata nu acopera pe cea rea"? Intr adevar suntem generatii diferite, si cu siguranta fiecare am crescut in circumstante diferite. Eu am fost invatat dimpotriva, ca pentru fiecare fapta rea trebuie facuta cel putin cate o fapta buna compensatorie, acum este posibil sa fi fost eu indrumat gresit, iar de acum cateva decenii pana in ziua de azi sa se fi pierdut din vechea educatie. In virtutea frazei pe care ati enuntat o dvs, la ce mai facem fapte bune? Ca oricum nu mai conteaza, toti am facut cate ceva rau de a lungul vietii. Nu suna prea bine, sigur este o greseala acolo undeva, ceva nu s a transmis corect.
Repet, nu voiesc a intra in polemici nici cu dvs nici cu altcineva, imi cer iertare daca am suparat cu ce am scris, insa eu intreb ca sa invat, daca gresesc undeva va rog sa ma corectati.
Cat despre acest eveniment de amploare, intentia originala este de apreciat, restul e cancan.sorin_client Aurora ionitescu like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Echipa Harghitei: Vă mulțumim pentru ospitalitate. Felicitări câștigătorilor, organizatorillor și tuturor participanților. Sală superbă, foarte bună organizarea si o atmosfera superbă!
Din păcate un coleg și-a uitat paleta lui în sală, într-o husă albastră. Dacă a-ți găsit cumva, și vine cineva la turneul din Reghin care poate să-l aducă, facem cinste cu o pălincă secuiască.
- Aprecieri 4
Comentariu
Felicitari Botoșani! Sorin nu a glumit când a spus ca ne-a adus trofeul numai sa-l vedem ca tot la ei va rămâne, a fost un turneu foarte reușit și cu o organizare impecabila, condiții de joc foarte bune, lumina bună, bravo Botoșani! Restul poveștilor nu mai contează, intr-un an de zile fiecare județ poate forma cea mai buna echipa ,puteți începe chiar de astăzi, spor la antrenamente!
Ar trebui dat un premiu special pt.acel copil minune Andrei Tibirna care a încântat pe toată lumea, este un fenomen al tenisului de masa!
- Aprecieri 6
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:33.Procesare...X
Comentariu