Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Botoșani, 27-28.04.24

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 36 (0 members and 36 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Salutare tuturor, echipa Vasluiului se inscrie cu urmatoarea componenta:

Ciortescu Cristi - Elite
    Olteanu Gabriel - Open
    Cumpaniciu Alexandru Alin - Avansati
    Bohotineanu Florin - Hobby

Mult succes tuturor! Dar mai ales noua!

Comentariu

• Postat în original de Eltibi Vezi post

rezerva la open Alexandrescu Marius
      5 meniuri ziua 1 5 meniuri ziua 2 5 la party
      Extrem de interesant. Dl Alexandrescu tranteste 4 turnee consecutiv la elite si de la media 47 scade la 31 si zbang, e jucator de open. Probabil ca nu e singurul caz. Urat oricum, foarte urat!

Comentariu

• În plus, are 8 turnee în ultimii 10 ani! ( în afară de acest an). Ce fel de jucător care să aibă dreptul de a juca intr-o echipă reprezentativă Amatur?
        Blade: Donic Alligator Combi
        FH: Butterfly Dignics 80
        BH: Der Materialspezialist Spectre OX

Comentariu

• Hai sa ne uitam si la PH. Neculai joaca pentru Prahova de cat timp? O luna? Probabil dupa Butterfly se va muta din nou pe Tulcea

Comentariu

• Postati va rog cazuri asemanatoare. Hai sa-i stim cu totii pe cei carora le lipseste Fair-Play-ul.
            nicusortical nicusortical likes this.

Comentariu

• Poate se intreaba unii de ce fac valuri. E foarte simplu. Nu-mi convine ca un posibil adversar sa fie un jucator mult valoric peste mine care a retrogradat intentionat, trantind turnee la rand.

Comentariu

• Postat în original de mihais mioveni Vezi post
                În plus, are 8 turnee în ultimii 10 ani! ( în afară de acest an). Ce fel de jucător care să aibă dreptul de a juca intr-o echipă reprezentativă Amatur?
                M au sunat acum de la poliție ca ați asasinat limba română 🥲

Comentariu

• Postat în original de DAniel Burcea Vezi post
                  Hai sa ne uitam si la PH. Neculai joaca pentru Prahova de cat timp? O luna? Probabil dupa Butterfly se va muta din nou pe Tulcea
                  Salut,
                  In primul rand joaca pentru TELEORMAN nu PH, lucreaza pe aici de vreo doi ani, nu se va muta pe Tulcea niciodata stai linistit, daca e sa o iei asa baietii de la hobby de anul trecut erau de Open, venim sa ne distram stai linistit ca nu se imbogateste nimeni cu o cupa si 200 ron
                  Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
                  Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

• Tot ce nu e interzis e permis cum ar zice nea Gicutza Hagi 😶

Comentariu

• Postat în original de CatalinCraiu Vezi post

Salut,
                      In primul rand joaca pentru TELEORMAN nu PH, lucreaza pe aici de vreo doi ani, nu se va muta pe Tulcea niciodata stai linistit, daca e sa o iei asa baietii de la hobby de anul trecut erau de Open, venim sa ne distram stai linistit ca nu se imbogateste nimeni cu o cupa si 200 ron
                      Corect, Teleorman, greseala mea. Nu e vorba despre imbogatit sau orice altceva de genul asta. Este vorba despre esenta Amatur, despre distractie, asa cum ai spus si tu si despre o competitie corecta. Apropo de baietii de la hobby care erau de open, exact asta mi-as dori sa se demaste.

Comentariu

• Uita-te la noi, la TR,, prima aparitie pe care am avut-o a fost acum 2 ani cu un 5-8 si anul trecut locul 3, am avut 8/8 la open si 4/5 la elite proaspat venit (eu) si ceilalti baieti si-au respectat clasamentul si ne-am inscris fix cum a fost ordinea, Alex e prietenul nostru, daca a avut ocazia sa ajute judetul nostru a facut-o cu mare drag, el sta aici, oricum venea cu noi indiferent daca juca sau nu, sa castige cine merita, stai linistit noi am eliminat PH (favoritii numarul 1) anul trecut, ce crezi, eram cei mai prost clasati de fiecare data! stii ca esti prietenul meu si te respect dar aici nu consider ca s-a intamplat ceva dubios!
                        Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

• Oricum eu sunt rezerva lui, daca te face sa te simti mai bine pot joc eu toate meciurile fara nicio problema
                          Aurora ionitescu Aurora ionitescu likes this.
                          Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

• pot sa joc*
                            Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

• Postat în original de CatalinCraiu Vezi post
                              Oricum eu sunt rezerva lui, daca te face sa te simti mai bine pot joc eu toate meciurile fara nicio problema
                              nu poti... prin regulament trebuie sa joace si el cel putin un meci ))

Comentariu

• Corect, da
                                Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

• Catalin, stii ca ai respectul meu pentru rezultatele echipei tale. Daca m-am luat de IF, mi s-a parut corect sa semnalez orice situatie care ar putea fi interpretata, asa cum e si cazul vostru. Stiu ca Alex ar fi venit oricum. Sunt curios cine mai are curaj sa semnaleze "situatii" de prin tara. Macar sa dam totul pe fata!

Comentariu

• eu stau linistit intr-un colt si astept sa inceapa discutia despre cate echipe vaa avea Clujul anul asta

Comentariu

• Postat în original de Tofenfor Vezi post
                                      eu stau linistit intr-un colt si astept sa inceapa discutia despre cate echipe vaa avea Clujul anul asta
                                      Poate prindeti 7
                                      ovidiu t ovidiu t likes this.

Comentariu

• Postat în original de DAniel Burcea Vezi post
                                        Catalin, stii ca ai respectul meu pentru rezultatele echipei tale. Daca m-am luat de IF, mi s-a parut corect sa semnalez orice situatie care ar putea fi interpretata, asa cum e si cazul vostru. Stiu ca Alex ar fi venit oricum. Sunt curios cine mai are curaj sa semnaleze "situatii" de prin tara. Macar sa dam totul pe fata!
                                        Eu zic ca o sa fie frumos oricum
                                        Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

• Întotdeauna e frumos Butterfly, însă risc sa rămân cu un gust amar la întâlnirea cu un elitist ascuns cu media 47

Comentariu

• Părerea mea să protestezi și să nu mai vii ca oricum nu ți convine niciodată nimic la turnee , ba lumina, ba spațiu, ba gălăgia și lista poate continua .

Comentariu

• Buna seara.Ptr a rezolva clar si precis aceasta problema propun ca jucatorii sa vina cu buletinul in dinti.Neculai are boletin pe Tulcea joaca ptr Tulcea.Nu conteaza ca lucreaza la Timisoara sau Sibiu.Ce spuneti?Si atunci nu mai poate zice nimeni nimic.Dar ce spuneti de Brasov unde Roman Iulian este pe loc 8 sau 7 la elite Este in prima echipa

Comentariu

• Sunt multe calcule facute inca de anul trecut.Dar asta e.Noapte buna domnilor si doamnelor.Spor la atrenamente.

Comentariu

• Postat în original de Solitarul7 Vezi post
                                                  Buna seara.Ptr a rezolva clar si precis aceasta problema propun ca jucatorii sa vina cu buletinul in dinti.Neculai are boletin pe Tulcea joaca ptr Tulcea.Nu conteaza ca lucreaza la Timisoara sau Sibiu.Ce spuneti?Si atunci nu mai poate zice nimeni nimic.Dar ce spuneti de Brasov unde Roman Iulian este pe loc 8 sau 7 la elite Este in prima echipa
                                                  aici cu domnul Roman, e posibil ca cei dinaintea lui sa nu fi putut sa ajunga. Nu putem sti sigur, dar asta ar fi explicatia "oficiala", sa spunem asa. Insa nu pot fi acuzati de nimic din punctul acesta de vedere colegii brasoveni. Parerea mea.

Sent from my Samsung S22 Plus using Tapatalk

Comentariu

• Postat în original de Solitarul7 Vezi post
                                                    Buna seara.Ptr a rezolva clar si precis aceasta problema propun ca jucatorii sa vina cu buletinul in dinti.Neculai are boletin pe Tulcea joaca ptr Tulcea.Nu conteaza ca lucreaza la Timisoara sau Sibiu.Ce spuneti?Si atunci nu mai poate zice nimeni nimic.Dar ce spuneti de Brasov unde Roman Iulian este pe loc 8 sau 7 la elite Este in prima echipa
                                                    va e cam frica de Neculai 🤣🤣 va zic eu, este inofensiv
                                                    Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

• Iulian Gherasim
                                                      Iulian Gherasim comentat
                                                      Editarea unui comentariu
                                                      Vezi ca ai scris greșit, este ofensiv 🙂
                                                      Ma Rola Ma Rola likes this.
                                                  Procesare...
                                                  X