Fetele si lemnele sunt folosite, nu sunt noi. Le vand pentru ca nu mai am nevoie de ele. Probabil ca as accepta si ceva schimburi, preferabil fete negre sau lemne, dar nimic nu e batut in cuie, preturile se pot negocia la cumpararea mai multor articole...
Fete:
729 FX Super rosie de 2,00mm + un lemn din categoria all(no name) cu fata lipita gratis daca se cere - 10 lei - VANDUTE
Palio CK 531A neagra iarba - 15 lei
Friendship RITC TRANSCEND rosie 2,00 mm(folosita 30 min.) off- - 30 lei Vanduta
Gambler Reflectoid def- soft rosie 2,00mm(stare foarte buna) - 20 lei - VANDUTA
JOOLA NEW SAMBA+ 2,00 mm, rosie(buretele crapat in trei locuri, lipit pentru a nu se intinde cratatura, deci se poate dezlipi si relipi cu usurinta. Nu am simtit sa afecteze in timpul jocului) - 30 lei - VANDUTA
Lemne:
JOOLA ROSSI CARBON OFF+ - 120 lei - VANDUT
Senta off- (control foarte bun cu el) - 40 lei - VANDUT
DHS all+ - 20 lei - VANDUT
Mai am de vanzare o paleta gata asamblata cu fete JOOLA 4U puse pe un lemn BUTTERFLY(lemnul este dintr-o paleta Butterly cumparata din supermarket cu 95 lei) - PRET pentru paleta 100 LEI. Este buna pentru incepatori, are control foarte bun, iar ca viteza se incadreaza undeva la all+. Spinul este mediu, suficient pentru a invata toppspin-ul
Detalii se pot obtine si telefonic: 0741-367-621
Livrarea cred ca preferam cu totii sa fie prin Posta Romana, este mai ieftin. 7-9 lei cu ramburs si 4 lei daca se vireaza banii in cont. Acum, fiecare dupa preferinte. Succes la joc!
Fete:
729 FX Super rosie de 2,00mm + un lemn din categoria all(no name) cu fata lipita gratis daca se cere - 10 lei - VANDUTE
Palio CK 531A neagra iarba - 15 lei
Friendship RITC TRANSCEND rosie 2,00 mm(folosita 30 min.) off- - 30 lei Vanduta
Gambler Reflectoid def- soft rosie 2,00mm(stare foarte buna) - 20 lei - VANDUTA
JOOLA NEW SAMBA+ 2,00 mm, rosie(buretele crapat in trei locuri, lipit pentru a nu se intinde cratatura, deci se poate dezlipi si relipi cu usurinta. Nu am simtit sa afecteze in timpul jocului) - 30 lei - VANDUTA
Lemne:
JOOLA ROSSI CARBON OFF+ - 120 lei - VANDUT
Senta off- (control foarte bun cu el) - 40 lei - VANDUT
DHS all+ - 20 lei - VANDUT
Mai am de vanzare o paleta gata asamblata cu fete JOOLA 4U puse pe un lemn BUTTERFLY(lemnul este dintr-o paleta Butterly cumparata din supermarket cu 95 lei) - PRET pentru paleta 100 LEI. Este buna pentru incepatori, are control foarte bun, iar ca viteza se incadreaza undeva la all+. Spinul este mediu, suficient pentru a invata toppspin-ul
Detalii se pot obtine si telefonic: 0741-367-621
Livrarea cred ca preferam cu totii sa fie prin Posta Romana, este mai ieftin. 7-9 lei cu ramburs si 4 lei daca se vireaza banii in cont. Acum, fiecare dupa preferinte. Succes la joc!
Comentariu